Mesele şifreler değil ki güven ben kimseyi aldatmadim yeri yolda birakmadim gönül eğlendirmedim kimsenin ahını da almam. Ben böyleyken bana güvensiz davranamaz. Birseyleri saklama derdine de düşmem belirgin şüpheleri varsa bakabilir tabi sorun yok. Genel olarak sadece evlendiğimde şifresiz kullanırım o zaman istediği zaman bakabilir ama ben görmeyeyim hoşuma gitmiyor guvensizlik hissi
İlişkide gizli saklı olmamalı bence. Bu nedenle biriyle sevgili olduğum anda aramızda gizli saklı şifre diye bir şeyde olmaz. Telefonumada, sosyal medya hesaplarımada istediği gibi erişim sağlayabilir.
Yoo abartmadım simdi şöyle fıtratımizda donanımizda hep bi karsi cinsi isteme var yalnız kalamıyiruz fıtrata aykırı öyle yaradilmışız erkek gucuyle bile bi kadini koruyor yani her sekilde kadin erkek birbirni tamamlıyor
Konu bu değil önce elde edilmeyi bekleyen av olursun sonra elde tutmaya sorgulamaya neler yaptığını bilme hakkım var diyen avcı olmak gibi bir şey neyse mutlu geceler
Olsun gerçekler olsun dümdüz olsun giden gitsin ya da ben gidiyim ama doğrular olsun terk edenelr etsin ya da ben edeyim gerçi kimseyi terk etmedim bugun kpmustuysam yarin engelliyorlar ben hatırlamıyorum bile o kişiyi ama insanalr ilginc
Nasıl olmaz elbette olur ozelimiz ben onunkini istiyor muyum? Hayır kısıtlıyor muyum hayır hiç bir seyine karışmam oda benim karışamaz , erkek erkeğe sohbetlerimiz oluyor şirket içi konuşmalarımız bunlar bile özel yani herkes haddini bilecek.
O kıskanıyor ama bende pek kıskançlık yok yani temelimde yok , ben onun sahibi değilim aldatan insan zaten aldatır yani ne yaparsan yap istersen deli gibi kiskan olacakları değiştiremezsin , o yüzden ben spontane ilerliyorum yapan kendine yapar.
Yok ya aslında tam tersi konuşarak daha iyi ifade ediyorum yazarak çok zorlanıyorum ben kimseye mesaj bile atamam bakma böyle yazdigima beceriksizim aslında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hiç sevgilim olmadı olsa da verirdim tabi ki de
Olsa verdim gizli saklım olmaz olmaması lazım zaten
Aynen helal olsun gönlünce olsun
İşallah
Ben istemem çünkü güvenmeyi seçerim onun da istemesi hoşuma gitmez.
Hoşuna neden gitmez birbirini seven insanalr arasında gizli saklı olmamalı takılmalıksa bilemem
Mesele şifreler değil ki güven ben kimseyi aldatmadim yeri yolda birakmadim gönül eğlendirmedim kimsenin ahını da almam.
Ben böyleyken bana güvensiz davranamaz.
Birseyleri saklama derdine de düşmem belirgin şüpheleri varsa bakabilir tabi sorun yok.
Genel olarak sadece evlendiğimde şifresiz kullanırım o zaman istediği zaman bakabilir ama ben görmeyeyim hoşuma gitmiyor guvensizlik hissi
Anladım gizli baksın diyosun hmm yani bende aldatmadim mutlu da olmadım hayat adil değil yapacak bisey yok
Sevgiliyken gerek duymasın evliyken bakabilir gizli o zaman için gecerli
İlişkide gizli saklı olmamalı bence.
Bu nedenle biriyle sevgili olduğum anda aramızda gizli saklı şifre diye bir şeyde olmaz. Telefonumada, sosyal medya hesaplarımada istediği gibi erişim sağlayabilir.
şu an telefonumda yok, ama biliyordu zaten.
Bilir ben de bilirim ama amaç karıştırmak değil güven
Eşler dışında kimse kimseye bir şeyini vermemeli.
Birbirini seven insanlar arasında gizli saklı olmamalı. Karşılıklı olursa evet telefon şifremi veririm.
(Not: telefonumda şifre yok ki zaten :) )
Kimseye öyle bir hak vermem, kimsenin de telefonuna bakmam. Bu güvensizlik işareti
Takılmalık değer vermis olsan baktırırdın
Değer ile ilgisi yok bunun, karşılıklı, bana kimse telefonuna bakayım demedi ki, hakaret sayarım. Ben kimseyle takılmalik buluşmadım bugüne kadar 😎👍
yani özel alan bırakın birbirinize. bi merakınız varsa sorun açıp o göstersin ama saçma sapan kıskançlık triplerinizi özgüvensizliğinize bağlıyoruz
parmak izi kayıtlı ama hayatta eline alıpta baktığını bilmem. bende ona bakmam. neden telefonlarımızı karıştıralım ki
Isterse bakabilir, çok kasılacak bir şey değil.
Şifrem yok kimseden saklamam çünkü gizli saklı iş yapmam birsey yapıcaksam herkes haketmiştir gözüne soka soka yaparım
Sen başka telefonla aldatırsın eşini. Kötü huylusun
Aldatmadım hiç kötü huylu olakn sensin gizlisin
Tüm kızlar aynısınız
Ok benim hayatımda 1 kişi olmuştu sadece reelde yalnızım
He kesin
Asla vermem vericek olursam da 2. Telefonumu veririm
Beni güldürme kim demiş telefon şifresi kırılmaz diye neye güveniyorsun anlamadım ki 😂
;)) ev halkı aile akraba kıramaz
Tabi aile ve sülale icinde yakınların icinde kirmayi bilen yoksa mümkün degil
Aynen tabi kamuda calisiyolar devlet destegi faydalari imkanalrindan olursa kırarlar
Sevgili olayını çok abartmışın bence tamamen çoluk çocuğun eylence anlayışı
Yoo abartmadım simdi şöyle fıtratımizda donanımizda hep bi karsi cinsi isteme var yalnız kalamıyiruz fıtrata aykırı öyle yaradilmışız erkek gucuyle bile bi kadini koruyor yani her sekilde kadin erkek birbirni tamamlıyor
Evet tamamlıyor adı sevgili ama çıkar ilişkileri şifre falan takılma bunlara
Herkes farklı karışma bana ben bakarım
Hayatı ne kadar sorgularsan o kadar miden bulanır
Mantıklı kolay midesi bulanan kolay nefret eden biriyim
Ama yinede olsun yalan olcağına gerçekler dümdüz göreyim
Unutma av ne kadar kaçma yöntemi bilirse avcıda kovalama yöntemi bilir
burada av kim
Kaçan kimse av o bakarsın önce sen olursun bakarsın sonra o olur
Kaçmıyorum orjinalim
Konu bu değil önce elde edilmeyi bekleyen av olursun sonra elde tutmaya sorgulamaya neler yaptığını bilme hakkım var diyen avcı olmak gibi bir şey neyse mutlu geceler
Ilginç
Nesi ilginç ki hepimiz birilerine göre av birilerine göre avcı değil miyiz her şey amavımız çıkarımız için
Amaç çıkar ilişkisi evet doğru ben yinede gerçekleri istiyorum
Sen gerçekleri istedikçe karşındakini yalana sahteliğe iteceksin
Olsun gerçekler olsun dümdüz olsun giden gitsin ya da ben gidiyim ama doğrular olsun terk edenelr etsin ya da ben edeyim gerçi kimseyi terk etmedim bugun kpmustuysam yarin engelliyorlar ben hatırlamıyorum bile o kişiyi ama insanalr ilginc
Gerçeğe katlanabilirsen tabi
Katlanıyorum gerçekler acıtmaz yalan acıtır
Mutlu akşamlar
Teşekkür ederim sizede mutlu akşamlar
Telefonumda şifre yok.
Veriyorum hatta parmak izi tanımlı
Yok ne vericem, öğrendiğinde değiştiriyorum 😂
Kimseye şifremi, mifremi vermem.
Telefonumda şifre yok
Gerekirse veririm. Gizlim saklım yok.
Ben vermem, ama alırım. )
Parmak izi de vardı ama artık yok
Benim için önemli değil gizli saklı bir şeyim yok istese veririm onunkide elimde bazen
Alsın baksın
Ne güzel helal :)
Ondan başka özelim olamaz ki
Harika ya sevgilin mi eşin mi
şu an ikiside yok😂olursa alsin jsjss
He insallah gönlünce olsun :)
Cümlemizin
Ben herşeyimi söylüyorum
Ya ne tatalısın :)
Teşekürler
saf da olabilirim bilmiyorum aradayım sanki😄
Veririm
Adamsın :)
Hiçbişeyi vermem ben
Çapkınsın
Yok değilim manitam falan yok ama ben istemem vermem de
olsa telefon kullanmam
Gönlünce olsun
Olacağı yok
Banka hesabımın şifresini verdim
Hayır, vermem. Hatta bu yüzden bana trip atmıştı, tripini yeduğum
Vermem oda isteyemez zaten
Neden peki iki seven arasında saklı olmaz o zaman takılmalık siz
Nasıl olmaz elbette olur ozelimiz ben onunkini istiyor muyum? Hayır kısıtlıyor muyum hayır hiç bir seyine karışmam oda benim karışamaz , erkek erkeğe sohbetlerimiz oluyor şirket içi konuşmalarımız bunlar bile özel yani herkes haddini bilecek.
Kaç senelik ilişkiniz
2 senelik evlilik falan yok ikimizde karşıyız zaten aynı evde yaşıyoruz.
Karı koca olmuşsunuz siz bi nikah eksik :)))
Evlenmeyi düşünmüyorum bekarlik bana çok yakışıyor :)
Ihtiyaç sonucta iyi olmuş
E yani..
Başkalariyla yapma gibi yok demi kıskaniyormusunuz birbirnizi
O kıskanıyor ama bende pek kıskançlık yok yani temelimde yok , ben onun sahibi değilim aldatan insan zaten aldatır yani ne yaparsan yap istersen deli gibi kiskan olacakları değiştiremezsin , o yüzden ben spontane ilerliyorum yapan kendine yapar.
Nasıl başkalari da mı var hayatınd aoluyo spontone
Oluyor geçiyor gidiyor yani ruhsal halime bağlı
Peki o yapıyo başkasıyla
O yapmıyor bana deli gibi aşık gözü benden başkasını görmez.
Ve senin başkasıyla oldugunu biliyor acı verici
Bilmiyor ne bilmesi bilse işler karışır biraz
Hissediyordur kadinlar hisseder
Seni kaybetmek istemeidginicin sesini çıkarmıyor
Evet olabilir bu hissediyordur mutlaka ama tam 6 aydır temizim yani kimseyle isim olmuyor
Iyi bari 6 aydır temizsin :))))
Bende 2 senedir temjzim
Tevbe tevbe :)))
Bıktım hani derler ya unu eledim eleği astım o kıvamdayim.
O ne demek :)) ama diyim mi guzel sohbet ediyosun konuskan
Yok ya aslında tam tersi konuşarak daha iyi ifade ediyorum yazarak çok zorlanıyorum ben kimseye mesaj bile atamam bakma böyle yazdigima beceriksizim aslında
Iyisin kardesim ben bu aksam sehit kardesimi ozledim sonra iste burada soru yprum okudum kafam dagildi
Şehit kardeşin mi var basın saolsun mekanı cennet olsun
Öz değil ama öz kardesim gibi saol
Ne demek , iyi aksamlar görüşmek üzere :)
Olur kanka gel yaz yorumlarda
Denk gelirsem yazarım söz ☺️
♡
Veririm gerekirse
Hayır vermiyorum
Olsa verirdik
Veririm
Öyle şeyler yapmam
Hey bu isim
Ney.
İsim ve sizde güzelsiniz
Olsaydı da vermem
Sebep
Güvenmiyorsa
Güven sorunu bende de var elimde değil
Komtrollüyüm güvenemem
O yüzden zaman geçmeli
Sevgilim yok ama cogu arkadasim bilir
Kötü
Birisi sana sevdigini dese bilmem bisey olsa herkes görcek
Bilir ama benim izin verdigim kadar ozelime girilmesinden hoslanmam
Bilmemeli.
Erkek olsam da asla izin vermezdim şifremin bilinmesine
Şurda 1 senedir telim sifreli hayatımda hiç şifre koymadım zor zaten karışık kolay kırılmaz
herkes biliyor sanada yazayımmı
Vermeyince de trip atmaları yok mu 🙄
Yooooo
Sevgilim yok
Veririm saklanacak ne var ki?
Hayır hiç vermedim
yok ki verelim
Gizlim saklım yok
vermem ya