Gerçekten bu telefon şifresi ya da sosyal medyaya şifresi insanların niye hayatının bir numaralı gündem maddesi oldu ben onu anlamıyorum, sonuçta geçmiş ilişkilerdeki insanlarla internet yoktu sosyal medya yoktu hiçbir şey yok da ama insanlar fazlasıyla mutlu ve uzun soluklu ilişkiler uzun soluklu evlilikler yaşıyorlarmış, şahsen ben böyle şeylerin paranoyaklığı psikolojik hasta olan insanların problem edebileceğini bir isteyeceğini düşünüyorum. Ben eğer bir insanla evlendiği semt ortak Instagram ya da Facebook her neyse kullanılabilir ya da hiç kullanmayız çok mu önemli ne olacak yani 3 beş insana bir gösteriş yapacak, aslında bitik olan ilişki ya da evlilik hayatlarını biz birbirimizi çok seviyoruz biz çok mutluyuz diye filtre fotoğraflarla gösterdiği zaman insanlar gerçekten mutlu olduğunu mu sanıyor? Şahsen ben böyle 6 ay içerisinde evlenip de böyle sosyal medya üzerinden kına düğün söz gibi şeyleri paylaşarak ama gerçekten öyle olmayan bir çok insan tanıyorum, yani hayatınız neden sadece sosyal medya üzerinde kayıtlı, neden sadece telefon şifreleri üzerine insanlar ilişki yürütmeyi tercih ediyor, hatta ben şöyle insanlar tanıyorum ki kocasının telefonu elinde gezip onun WhatsApp'ına girer onun telefonunu kullanan insanlara biliyorum yani ne olursa olsun bir insanın evli dahi olsa bir özel hayatı olması gerekiyor, mesela benim telefonumu eşin zırt pırt eline alamaz erkek arkadaşlarımla da abuk subuk mesajlar gelebilir ya da ailemden birisi bana bir şey sorabilir sonuçta sosyal medyaya da telefon şifreleri insanlara özel bir şeydir. Tamam ortak hesap kullanılabilir ya da sosyal medya içi kullanılmayabilir ama bunun telefon şifresini değiştirmek ya da telefona şifre koymamak bunlar gerçekten saçma sapan şeyler ya ve hastalıklı İnsanların yapacağı kültür seviyesinin düşük psikolojik olarak kafadan bozuk İnsanların yapacağı şeylerdir bunlar, kesinlikle vermem ve hiçbir insanda benim telefonumu karıştırmaz Benim telefonum karıştıracak insanın kafasında o telefonu kırarım, öyle paranoyak hasta olan insanları da zaten hayatında tutmam. Allah'tan az çok insanların kafa yapısının ne olduğunu çözebiliyorum O yüzden hemen hayatımdan çıkarıyorum.
Telefonuma şifre falan koymuyorum her zaman ortada şu an hayatımda kimse yok olduğunda da her zaman böyleydi özellimin kurcuklanmasını hiç sevmem Her zaman her şeyim açıktır ama benim böyle her şeyim açıkken onun telefonunda şifre varsa ve telefon elinden düşmüyorsa mesaj geldiğinde sürekli bakıyorsa gizli gizli orada bitirelim o işi
söylerim ama illa bişey bulsa ya da ben bulsamda şiddete ne gerek var ayrıl bak yoluna. kimse kimseye aldatsa dahi şiddete başvuramaz. demekki artık sana bağlı değil bırak istediği gibi yaşasın sende düzgün insanı bul...
Bide içeriğine sanki suç unsuru bişeyler varmış gibi birtakım bulgular doldururum tam caz çıkacakken orada atağa geçerim sen beni neyle itham ediyosun yazıklar olaun hiç mi tanıyamadın beni bunlar hep pararel güncelleme iftiraları gururumla oynadım filan diye sanırım işe yarayabilir 😬😂
Ne gerek var güvenen kişi zaten kurcalamak istemez ben sevgilimin bilmem ama defalarca yanımda açık bırakıp gitti hiç bakmadım ya da omuzunda yatarken mesajlaştı tek kelime dahi okumadım
Sevgilim olmayan bir erkek (hoşlandığım) istemişti çok ısrar etmişti hatta şifre denemeleri yapıyordu telefonum da 😂 ama vermemistimm. Amacı neydi bilemiyorum.
Telefon eline alması yasaktır ne şifresi herkesin telefon kendine ait herkes kendi telefonu ile ilgilenir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatta söylemem beni sevdiğim kadın gebertie yazışmalarını okusa 😂😂😂kadınlar çok isitiyo şifre erkeklere şifre vermez kadınlarda bizden çok istiyo kadınlar şifremizi başka kadınlarla yazistigimi görse beni gomer