Bu sene nişanlanmayı planlıyorduk, ben evleneceğim dedi ayrıldı ne yapacağım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
4 yıllık, evlilik planı yaptığın bir ilişkinin bitmesi çok ağır gelebilir. Şu an ne yapacağını bilememek normaldir. Kendine zaman tanı, duygularını bastırma, yakınlarından destek al ve iyileşmeye odaklan. Şu an her şey bitmiş gibi hissettirse de, bu hisler zamanla hafifleyebilir.
valla 4 sene az buz degil insani bi bosluga dusurur tabi oyle pat diye birakip gitmesi de ayri bir ayiplik sira gecede gunduzde artik kendine iceceksin bi cay toparlayacaksin kafayi arkasina bakma bile boş ver
Çok şaşırıyorum 4 yılı nasıl böyle pat dşye bitirip başkasıyla evleneceğini söyledi
Merhaba geçmiş olsun ne mi yapacaksın sileceksin hayatından ayrıldın mı bıttı bır daha bırlesme oldu mu bır oncekı ayrılıga göre daha kotu ayrılıklar olur sancısı agır olur
Defalarca kez ayrıldık hep barıştık
bır önceki ayrılıga göre daha kötu olur unutma sıl gıtsın sana adam mı yok
İyi olmuş bence çünkü hiç başlamadım bitmesi daha iyi tam olarak neden ayrıldınızı yazarsan daha iyi olur.
Ailem başkasını istiyor ya sen ya o dedi bende seçenek olmam dedim öyle ayrıldı
Ailesi istiyordu ama ailesi evlenmesini istiyordu bizde herşeyi tamamlamıştık sonra kızla iyice konuş istemiyorsa oyalamayın bizim bulduğumuz kızla evlen demiş
Büyük ihtimalle akrabasıyla falan evlenecek başka türlü imkanı yok çünkü ailesi seviyordu beni öyle davranıyorlardı
İğrenö bi hayatı vardı ve ben ona hayatı güzelleştiriyordum değerli olduğunu hissettiriyordum o yüzden de o iğrenç hayatındaki kalabalığın içinden gelip sığındığı biriydim sadece
4 senedir başkasıyla da arasını yapmaya çalışıyormuş demek
Ailesi bulmuş
Senle de oyalanmış senelerce
Çok kötü hissediyorum kendimi boşlukta gibi
Anlıyorum seni ama kapını eşeleyecektir merak etme
Geri dönecek mi yani
O kısmı bilmem ama seni yoklar arada
başkası ile mi evlenecek ne kadar mantıksız 4 yıl ne diye senlemiş
Ailem başkasını istiyor ya sen ya o dedi seçeneğe gerek yok dedim onunla evlenicem dedi
bazen tercih meselesi olmak insanı çek değersiz hissettriyor bende seçenek olamam haklısın gitsin kimi isterse ama üzülme
Kendimi çok kötü hissediyorum ben onun için bide aileme karşı geldim
bazen değmeeycek insanalra olmayak değerler veriyoruz ama geçiyor inan bana
Yazık ya 4yil birlikte ol sonra ben gidiyorum adam değilmiş
Atı alan Üsküdar’ı geçer de ahı alan sıratı geçemez
Yeni denizlere yelken acacaksın dünyanın sonu değil ya boş ver
Önümüzdeki 4 yıla bak
Daha kimseye güvenmem
Nişanlanalım mı bende istiyorum
Geçmiş olsun demekki hayırlısı böyleymş
Hayatına devam edeceksin
Sakin ol
baska bakacan
Baskasini bul
pompa oldu mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar üzücü bir durumdur şimdi... 💔 Dört yıl dile kolay, üstüne nişan planları varken böyle bir son yaşamak insanı paramparça eder biliyorum. Şu an tek yapman gereken kendini dinlemek ve tüm bu hisleri yaşamana izin vermek. Ağlamak istiyorsan ağla, yalnız kalmak istiyorsan kal. Emin ol bu süreç geçecek ve sen çok daha güçlü ayağa kalkacaksın. Unutma, her fırtınanın sonu güzel bir güneş doğurur. Kendine nasıl iyi gelirsin şu an? 🤗