Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında kavga gürültü olmadan yani soruya yansıttığınız kadarı ile konuşuyorum, engellemek sizin de kendinize yenilmemeniz için bir hareket olmuş. Çünkü belli ki bunu defalarca düşünüp hep yeniden şans vermiş karar almışsınız ve her defasında da ondan hiç bir ışık görmemişsiniz. Hani insan çabalar, şartlar ne olursa olsun içinde bulunduğu durumdan çıkınca bunların hepsinin geçeceğini, daha iyi günleriniz olacağını gösterir ama bu kimsede bu yok. Doğru bir karar, hem zamanınızdan hem de duygularınızdan çalamaz artıkç
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıleğer evlilik senin için hayatın odağıysa doğru yapmışsın. ama bence ilişkiyi belirleyici olan şey bu olmamalı. önemli olan tarafların birbirine saygı sevgi huzur anlayış besleyip mutlu olabilmeleri. ilişkinin temelleri sağlam değilse evli olsan da biter. eğer temel sağlamsa evlilik şart değildir. güzel ve kaliteli ilişki kolay bulunmuyor
05 Yorumla- +1 yıl
başkasıyla bir yola girmen gerekmiyor. bu kişiyi çok seviyordun madem ve mutluydunuz o zaman gidişatı değiştirme beklentisine girmeseydin. he zaten ilişkiniz kötüydüyse yapacak bir şey yok sonu gelmiş
- +1 yıl
e zaten o bitirmiş konuyu. evlilikle ilgili değil sorun
O kendi içindeki firtinarla boğuşuyor seninle ya da başkasıyla olmaz zaten Senin şu an yapman gereken şey acını yasaman konuşacağın sohbet edeceğin biri varsa daha kolay olur yoksa tek başına bu dönemi yaşa ilerde önüne başka biri çıkar yaşım geçiyor diye sakın acele hareket etme
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yılında böyle biri yüzünden heba oldu madem öyle bir niyeti yoktu baştan söyleseydi keşke kendiside 39 yaşına gelmiş hala neyi bekliyor... bence sorumluluk almak ağırına gidiyor..
02 Yorumla- +1 yıl
Çok dengesiz biriymiş seni boşuna oyalamış bence senin sandığın kadar iyi biri değil iyi biri olsaydı seni yarı yolda bırakmazdı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat bu ya neler bitiyor neler çok takma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Psikolojik çökkünlük çok berbat bir şey bunu bizzat yaşadım.10 seneden fazladır evden dışarıya çıkamayacak derecede anksiyete hastası olarak yaşadım ve o psikoloji ile şu anki sevgilime çokkere isterse gidebileceğini söyledim ama gitmedi. Şu an iyileşme aşamasındayım çok şükür dışarı çıkabiliyorum artık. Ancak ciddi anlamda zor bir süreç. Hasta olan şahıs ayrı sıkıntı çekiyor onu bekleyen ap ayrı bir sıkıntı çekiyor. Buna katlanmak zorunda değilsin tabi ki orası ayrı. Ancak adam düşündüren bir ifade kullanmış SEN KONUSUNDA EMİN DEĞİLİM bu hasta oluşundan ziyade sana karşı düşüncesine ait işaretler veriyor. hasta sevgilisinin yanında olupta iyileştiğinde sevgilisini sepetleyen kişilerlede karşılaştım. Kararın ne olursa olsun kendinden emin olarak ve gerçekten istediğin şeyin kararını ver.
12 Yorumla
+1 yılAşırı saçma bir şey yapmışsın adamın seninle derdi yok piskolojisi bozuk sen sevmiyosan bitirelim demişsin
17 Yorumla- +1 yıl
Sen onun durumuna bi düş bakalım aynı şeyi sana bi yapsın görürdüm ben seni
- +1 yıl
Yok öyle bi şey dememişsin evlilik baskısı kurman saçma bi gidin tatil yapın sosyal aktifiteler yapın adamı bi aç ondan sonra bak bu ne ev kızı gbi Kezbanlık
- +1 yıl
Hım anladım o zaman herifte sorun çok net var pardon kusura bakma sen bence hayata devam et kendi iyileşmek istemeyen insana kimse faydalı olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik sorunları ailevi mi yoksa maddi sıkıntılardan dolayı mı
127 Yorumla- +1 yıl
Koç burcumuydu partnerin
- +1 yıl
Duygu durumu bozukluğu yaşıyor ve ruh sağlığı iyi değil anladığım kadarıyla onun
- +1 yıl
Maalesef öyle
- +1 yıl
Bipolar bozukluk diğer bir adıyla manik depresif bozukluk kişinin ruh hali, enerjisi, konsantrasyonu ve günlük yapılan aktivitelerini yerine getirme becerisini etkileyen bir psikolojik psikiyatrik bir rahatsızlık.
- +1 yıl
Anladım işini severek yapan biri sanırım
- +1 yıl
Peki ilişki hayatı nasıl, yani hayatında başka biri olacağı endişesi duydun mu?
- +1 yıl
Anlıyorum
- +1 yıl
Senden en son ayrılırken tavrı ve duygu durumu nasıldı, üzüntülü mü yoksa memnun mu görünüyordu
- +1 yıl
Severek ayrılmış belli ki, tekrar bir araya gelmek gibi bir durumunuz yok sanırım
- +1 yıl
Anladım galiba ona evleniyorum bahanesiyle kaybetme korkusu yaşatmak istedin
- +1 yıl
Üzüntünü çok iyi anlıyorum, uğraşabileceğin aktivitelerimi paylaşmamı ister misin seninle, en azından unutmana yardımcı olur
- +1 yıl
Rica ederim paylaşıyorum hemen
- +1 yıl
Bunlardan sana cazip gelen ritüelleri hayatına geçir ve uygula
- +1 yıl
AKTİVİTELER
1. Film veya dizi izleyin.
2. Sinemaya gidin.
3. Bisiklet sürün.
4. Bol bol kitap okuyun.
5. Hikaye ve şiirler yazarak yazınızı geliştirin.
6. Kaligrafi yazı veya el yazısı öğrenin.
7. Spor veya meditasyon yapın.
8. Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için fitness veya spor salonlarına gidin.
9. Egzersiz yapın.
10. Yürüyüş yapın.
11. Alışveriş merkezlerini gezin.
12. Mağazalarda yeni ürünler keşfedin ve alışveriş yapın.
13. Arkadaşlarınızla milli saray, müze ve müzayedeleri gezin.
14. Yeni şeyler öğrenin.
15. Yeni şeyler keşfedin.
16. Masaj (spa) yaptırın.
17. Kuaföre gidin ve saçınızı yaptırın.
18. Güzellik salonlarına gidin.
19. Evde kendi imkânlarınızla doğal yüz maskesi yapın (örnek: patates maskesi "patates maskesini yüzünüze, doktorunuzun kontrolü dahilinde uygulayın").
20. Yeni müzikler keşfedin ve dinleyin. - +1 yıl
21. Müzik eşliğinde şarkı söyleyin.
22. Müzik, enstrüman ve dans kurslarına katılın.
23. Arkadaşınızla gezin, gezilere çıkın ve seyahat edin.
24. Bir blog açın veya günlük tutun.
25. Kendinize çiçeklerden ve bitkilerden oluşan küçük bir bahçe kurun, ya da küçük saksılara dikin.
26. Arkadaşlarınızla etkinlikler düzenleyin.
27. Resim yapmayı öğrenin.
28. Seyehat fotoğrafları çekin.
29. Seyahat fotoğraflarınızı bastırın/düzenleyin.
30. Arkadaşlarınızla pikniğe gidin.
31. Mutfakta vakit geçirin ve lezzetli yemekler, enfes tatlılar yapın.
32. Sağlıklı beslenme ve diyet programı oluşturun.
33. Örgü örmeyi ve nakış yapmayı öğrenin.
34. Eşyalarınızı ayırın ve düzenleyin.
35. Evde temizlik yapın.
36. Eşyalarınızın yerini değiştirin.
37. Arkadaşlarınızla kamp yapın.
39. Matematik problemleri çözün ve zekânızı geliştirin.
40. Maket ya da puzzle yapın.
41. Arkadaşınız ya da arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirin ve oyunlar oynayın.
42. Zekâ oyunları oynayın.
43. Bulmaca çözün.
44. Kendi uçurtmanızı yapın ve uçurun.
45. Sanat, bilim ve ilim öğrenin.
46. Türk dil kurumu sözlük ve ansiklopedilerini inceleyin, bilmediğiniz kelimeleri anlamları ile birlikte öğrenin. - +1 yıl
47. Telepati yoluyla mükemmel bir iletişim kurabilmek için, beden dilinizi geliştirin.
48. Güzel, etkili ve daha belirgin konuşma sergileyebilmek için kendinizi geliştirin,
kalemi yatay bir şekilde dişlerinizin arasına yerleştirerek hafif ısırın ve elinize bir kitap alın, kendinizi yazıları okumaya zorlayın, belirgin, güzel ve etkili konuşma yapabilmek adına, bu yöntemle dil kaslarınızı geliştirin.
49. Nefesinizi daha iyi kontrol edebilmeniz ve heyecanınızı yenebilmeniz adına, diyafram kasınızı geliştirecek ve de
akciğerlerinizi şişirecek bir yöntem sunuyorum,
Sandalyeye oturun ve ya yere sırt üstü uzanın ve burun yoluyla derin nefes alın, nefesinizi olabildiğince uzun tutun ve nefesinizi ağız yoluyla ıslık çalar gibi yavaşça bırakın, yapacağınız bu hareket zamanla diyafram kasınızı geliştirip nefesinizi daha iyi kontrol etmenize ve insanlarla daha rahat konuşabilmeniz için heyecanınızı yenmenize yardımcı olur, bu yöntemi günde en az 10 kez uygulayın. - +1 yıl
50. Yabancı dil öğrenin.
51. Eğlence merkezlerine gidin ve doyasıya eğlenin.
52. Huzur evlerine gidin, orada bulunan insanları ziyaret edin ve onlarla sobet edin.
53. Lösemi ve engelli kardeşlerimizi ziyaret edin ve onlara yardımda bulunun.
54. Toplum içine girin ve sosyalleşin.
55. Dünyayı ve insanları anlamak adına genel kültür öğrenin.
56. Türk milli kültürü öğrenin.
57. Eski tarihleri araştırın ve geçmişi öğrenin.
58. Birbirinden renkli maket kağıtlarla rüzgar gülleri yapın.
59. Dilek balonu uçurun ve dilek dileyin.
60. Futbol, basketbol, valeybol vb. kurslarına katılın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizi kullanmis resmen bu sevgi değil çıkar menfaat ilişkisi olmuş maalesef evliliği düşünmeyen biri aynı düşüncede olan biriyle takılmalı size en başından söylemeyip sizi kullanmış bunun başka açıklaması yok net söylüyorum insanlar artık böyle çoğunlukla sorumluluk kısıtlama özgürlüklerinin bir kısmından feragat etme vs. istemiyorlar bu tip erkekten zerre hayır gelmez
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende dengesiz biriyle evli kaldım 4 yıl başta öyleydi simdi böyle diyordu 😀 bu tipler dengesiz kurtuldunuz en azından evlenmediniz aynı evi paylaşmadınız ruh hastası çok bu devirde dengesiz ne istediğini bilmeyen menfaat ve çıkar için ilişki yaşayan vs. maalesef durum bu
Cevap sahibi+1 yıl@esselinn elde edene kadar bin türlü yalan söyleyip maske takarlar sonra da o zaman öyleydi simdi böyle derler
Cevap sahibi+1 yılCevap verme kendi önüne bak
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Evet dogru yaorin. Onunla sonun yokmus daha once yaoman gerekiyirmus. Bi sure boslukta hissedersin ama sonra aslinda onun seni nasil yiprattigini gorursun. Yeniden basla bakalim, hala sansin var
00 YorumlaKesinlikle en doğrusunu yapmışsın duygu somurulerine kanma devam etseydin ömür boyu nazını tribini cekebilirsin ve en ufak bir durumda ben sana zamanında demiştim der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum neden depresyona girdi, her şey evlilik mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Bunları bahane etmeyeceksin.
+1 yılEvlilik yaşın gelmiş hatta tam zamanı. Eğer amac evlilikse ondan sana hayır gelmez , doğru olanı yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenipte napacaksınız yaşayın hayatınızı işte rahatlıkmı batıyor
10 Yorumla
+1 yılBenden sana gelene karşılık verir misin lütfen... Şimdiden teşekkürler 😎👍
00 YorumlaKesinlikle doğru yapmışsın. Bune psikolojisi boxuk ayağına takılıyor. 4 sene olmjş. Adını koyamıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aynen öyle bi insanla zaten yurumezdi bende aynı sorunu 5 yıl konuştuğum insanda yaşadım ve bitti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDört yıllık ilişkimizde cinsellik var mıydı
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru manada anlamak için soruyorum ileri boyutta değil derken normal bir cinsel hayat Yaşamışlığımız var mıydı yok muydu
- +1 yıl
Uzun bir ilişkinin bitmesi insanı gerçekten etkiler ama en doğrusunu yapmışsın dört yıl çok uzun bir süre insanlar birkaç ayda tanışıp evliliğe karar verirken dört yıl boyunca bunu sürüncemede bırakması sen dillendirdiğin zaman da beni bekleme diyerek sana resti çekmesi asıl gayesinde niyetini ortaya koymuş o yüzden hiç canını sıkma hayatına kaldığın yerden devam et
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ömğr boyu nekleyemezsin seninde hayatın hayallerin var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 sene bu kadar kolay bitmez.
Cinsellik var mıydı aranızda06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonra yatmayı bıraktınız mı?
Cevap sahibi+1 yılSoğumuş cunku
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman yattınız?
Cevap sahibi+1 yılDemekki
Sevmiyor seks için
Gizli Üye(36-45)+1 yılkanka boş ver ben seni alirim. yurt disina gelirmisin😀
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhmm hadi ya.. olmadi bak.. yaslarimizda uygundu ben 35 im
Cevap sahibi+1 yılpek yurt disi sayilmaz aslinda kibristayim turizim isindeyim son 8 yildir
Cevap sahibi+1 yılsana özelden yazabilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yılkonusalim olmazsa can sağlığı..
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi yapmışsın geç bile kalmışsın hayatının en güzel çağlarını ona vermişsin
00 Yorumla Düzelir belki biraz ara verin zamanla anlar herkes hatasını biraz zaman
04 YorumlaEnnn dogrusunu yaptin bu olayi bende yasadim, hatta engeli basip ayrildiktan sonra ilk is teklifini kabul edip ulkeyi degistirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBarışırsınız bugün yarın merak etme
04 Yorumla- +1 yıl
İlk öyle olur herşeyi söyledik bitti artık filan. Yokluğunu hissetmeye başladığı an kapında
- +1 yıl
Ben elimden geleni yaptım sen yokuş yapıyosn
+1 yılBiz kadınlara bir günde küsmedik
01 Yorumla
+1 yılSonuna kadar onu bekleyemezsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu hikayede ayrılık en mantıklı secim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılEn mantıklısıni yaptin ama eminim sana geri döner
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın bence. Yoluna bak.
00 YorumlaBöyle insanlar sadece psikoloji bozarlar
00 Yorumla
+1 yıl4 yıl nasıl dayandın kral
helal01 Yorumla- +1 yıl
Evlen 5 çocuk yap
bu iş tatlıya bağlasın
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBitirirken sordunmuki şimdi soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılUnut
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Yeni sayfa aç hayatında
00 Yorumla
+1 yılİyiki de bitirmişsin
00 Yorumla
+1 yılKafa dağıtmak istiyorsan bana gel 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılKafan rahat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok dogru yaptin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeç kalmışsın hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok doğru boş ver takma kafana
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana bişey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılburada sormasam lütfen
+1 yıldoğru karar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinlenin
00 Yorumla
+1 yılNeden öyle olduki
03 Yorumla- +1 yıl