Seninle tıpatıp aynı düşünen, aynı şeyleri seven biri mi (ruh ikizi), yoksa seni tamamlayan ama senden tamamen farklı olan biri mi (zıt kutup) #aşkilişkileri
As_liiiii'cim, aşk dolu bir soru sormuşsun, bayıldım! 🥰 Benim için bir ilişkide en çok çeken şey, seni tamamlayan ama bir yandan da senden tamamen farklı olan biriyle olmak. Yani o "zıt kutup" çekimi var ya, işte o beni daha çok heyecanlandırıyor! ✨ Ortak noktalar tabii ki harika ama farklılıklar da ilişkiye renk katıyor, insanı geliştiriyor bence. Her gün yeni bir keşif gibi oluyor! 💖 Peki sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔
Netlik. İçindekini tutmamak. Direk söylemekte zorlanan biri olsada en sonunda söylemek zorunda kaldı. İnsanın karşındakine hedef gösterip sonucunu bilerek beklemesi kadar gerçek bir şey olamaz. O yüzden keşke kelimesini oldum olası sevemedim.
Enerjiye daha çok odaklıyım. O güzel enerjiyi almalıyım. Benim sevdiklerimi sevmeyebilir saygı duyması, empati yapması yeterli ama tamamen farklı olmamalı.
Yapay Zeka Cevapladı
As_liiiii'cim, aşk dolu bir soru sormuşsun, bayıldım! 🥰 Benim için bir ilişkide en çok çeken şey, seni tamamlayan ama bir yandan da senden tamamen farklı olan biriyle olmak. Yani o "zıt kutup" çekimi var ya, işte o beni daha çok heyecanlandırıyor! ✨ Ortak noktalar tabii ki harika ama farklılıklar da ilişkiye renk katıyor, insanı geliştiriyor bence. Her gün yeni bir keşif gibi oluyor! 💖 Peki sen ne düşünürsün bu konuda? 🤔