Kişilik & Karakter İlişki de en çekilmez bulduğunuz durum nedir? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selammm💃💃Gereksiz kıskançlıklar müneccim gibi her şeyi benim anlamamin beklenmesi vs. 🤦🏻♀️ İlişki de en çekilmez bulduğunuz durum nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Öz güvensizlik. Öz güvensiz bir erkek kıskanç olur. Kendine ya da partnerine güvenmez. Gerçekten hiç çekilmiyor... Bir de sana karışması komik. Ailem bana karışmıyor sen kimsin dümbük? Kdksk sinirlendim bak şu an 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Gereginden fazla kısıtlama kıskançlık ve kişisel özgürlüğüne baskı kurmaya kalkması 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Uyumsuz olmak 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Değiştirmek istemesi. Beni böyle görmüşsün niye kendi kalıbına koymak istiyosun kardeşim 🤷♀️ nefretlik ya 1 2 Yorumla yaren2344 +1 yıl Çok doğru olduğun gibi kabul etmeli Yorumla YoğurtluCikolataa +1 yıl Öyle hakket Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Belirli kalıplara sokmak 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Feminist 1 2 Yorumla TürkKızıyız +1 yıl Bende ataerkil sevmiyorum. Genelde centilmen ve medeni adamlar beni çeker Yorumla İnflames2626 +1 yıl @TürkKızıyız öhö öhöö Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Balık candır 0 0 Yorumla