Bir ilişkiyi sizce en çekilmez kılan şey nedir?
Kıskançlık
İnat
Yalan
Dırdır
Kavga
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bir ilişkiyi sizce en çekilmez kılan şey nedir?
İletişim eksikliği veya kötü iletişim, bir ilişkiyi zorlaştırabilir. Duygusal ihtiyaçların ve düşüncelerin açıkça ifade edilememesi, sorunların çözülmesini engelleyebilir. Güvensizlik duyguları ve ihanet, bir ilişkinin temelini sarsabilir. Partnerler arasındaki güvenin kaybedilmesi, ilişkinin zorunlu bir şekilde sona ermesine yol açabilir. Sürekli tartışmalar, bir ilişkiyi çekilmez hale getirebilir. Sürekli gerginlik ve çatışma ortamı, her iki tarafı da tükenmiş hissettirebilir. Partnerlerden birinin veya her ikisinin de duygusal olarak ilgisiz olması, bir ilişkinin tatminsiz ve soğuk olmasına yol açabilir. Herhangi bir türde şiddet, ilişkiyi son derece tehlikeli ve çekilmez hale getirebilir. Bu tür bir ilişkiden uzaklaşmak ve yardım almak önemlidir. Bir partnerin sürekli olarak daha fazla çaba göstermesi veya diğer partnerin ilgisiz veya kayıtsız olması, dengesiz bir ilişkiyi yaratır. Temel değerler, inançlar ve gelecek hedeflerinde büyük uyumsuzluklar, bir ilişkiyi sürdürmek zorlaştırabilir. Alkol, uyuşturucu veya başka tür bağımlılık sorunları, ilişkinin çekilmez hale gelmesine neden olabilir. Her ilişki farklıdır ve bu faktörlerin herhangi biri veya birkaçı, bir ilişkinin çekilmez olmasına neden olabilir. İlişkinizin sorunlarını ele almak ve sağlıklı bir şekilde çözmek önemlidir. Ancak bazen en iyi çözüm, toksik veya zararlı bir ilişkiyi sonlandırmaktır.
Sağlıklı iletişim olmadığında, anlaşmazlıklar büyüyebilir, duygusal ihtiyaçlar karşılanamaz ve sorunlar çözülemez. Güvensizlik duygusu, ilişkinin temelini sarsabilir. Eğer partnerler birbirlerine güvenmiyorlarsa, ilişkide sürekli bir endişe ve huzursuzluk olabilir.
Temel değerlerin farklı olması, uzun vadeli bir ilişkiyi zorlaştırabilir. İnançlar, hayat tarzı ve hedefler konusundaki uyumsuzluklar sorun yaratabilir. Saygının olmadığı bir ilişkide, partnerler birbirlerine değer vermezler.
Kaba davranışlar, aşağılayıcı sözler ilişkinin çekilmez hale gelmesine yol açabilir. Partnerler arasındaki duygusal bağın zayıflaması, ilişkinin monotonlaşmasına ve sıkıcı hale gelmesine neden olabilir. Sürekli tartışmalar, kavgalar ve anlaşmazlıklar, ilişkinin enerjisini tüketebilir ve partnerleri yorabilir.
Cevap
18Cevap
Tartışmalar, ilgisizlik, anlayışsızlık..
Aynen öyle. Bir ilişkiyi bence en çekilmez hale getiren davranış ilgisiz olmak. İlgisiz biri ile asla bir ilişki yürümez ne kadar çok seversen sev. Birde karşılıklı anlaşmak çok önemli bir ilişkide.
☺️🙏
Konuşmadan küslükle bişileri çözmeye çalışmakk
eğer bir ilişkiye değer veriyorsanız sevdiğiniz insanın kusurunu bile seversiniz ama bana gelirse yalandan nefret ederim, zaten bir ilişkide yalan varsa güven problem olur ve zamanla toxic ilişkiye kadar gider.
Aynen öyle bende aynı şekilde. Bende her hatasını affederim ama yalanı asla. Yalana ve yalan söyleyen insana sanırım tahammül edemem ben ya.
katılıyorum.
ben sevince aşırı kıskanç oluyorum benim açımdan kıskançlık
erkek arkadaşım ne yapsa hayattan bezerdim güvenmese ve sürekli bir kavga halinde olsak
Aynen bir ilişkide aşırı kıskançlıkta o ilişkiye zarar verir bence. O yüzden dozunda kıskanç olmak iyidir diye düşünüyorum. Aşırı kıskançlık çünkü bir süre sonra o ilişkiye zarar verir ve bitirir.
Kıskançlığım en kalender kız en fazla 3 ayda vurur gotumr tekmeyi
Yani sevdiğin insanı kıskanmak çok doğal bir şey. Bazen sevdiğin için kıskanırsın bazende çok şüphe duyduğun için. O yüzden bence kıskan ama dozunda kıskan. Kısıtlayıcı derecede değil. ...
Engel olamıyorum bir turlü frenliyemedim kendimi
Yalan sahtekar herkesi merak etme kaşarlık para sevdası özgürlük için herseyini vern insalar ego ve şeref yoksunu yapacak birsey yok böyle birindenvalla bir bok olmaz ne yuvası yuvayı dagidir darmadagan eder
Yalan dışında diğer seçeneklerin hepsi aşılabilir kanımca.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim sizinle. Hepsi belki bir şekilde affedilir ama bence yalan asla affedilemez. Çünkü bir yalan bir sürü yalan doğurur o yüzden ben affedemem yalan söyleyen birini.
Bir yalan bin doğruyu şüpheye düşürür ve benim için en üzücü şey çok güvendiğim birinin yalanını yakalamak ve o insanın açıklama yapmaya çalışırken küçülmesi.
Yalan hariç hepsi ilişkinin doğasında olan şeyler bence..
Sorunu hallatmeden küsmek, burdayim işte anlat halledelim... küsmek neyi halleder ulan, döverim.
Seks yoksa o ilişki aslaaaa çekilmez
Öyle bir ilişki olamaz kadın zaten böyle düşünüyorsa emin ol 🤣
Çabasızlık ayrıca isteksizlik
Aldatılma ihtimalidir. Yalnızlık en iyisidir.
Dırdır..😂
Yalan söyleyen her kötülüğü yapar. Kanaatim bu...
Sürekli seks konuşulması
Yalan söylemesi bide dırdır
Empatinin olmaması
Yalan. Olursa iş biter
Gözü dışarda mahlukat
Tartisma yalan kiskanclik
Yalan
Yalan, anlayışsızlık
Hepsi
Her ilişkide var kıskançlık.
Yalan ve bencillik.
Kavga tabiki