Her ilişkide o ilişkiyi ayakta tutan bir özellik vardır. Kimine göre sadakat kimine göre ilgi. Peki sizin için bu özellik hangisi?

Her ilişkide o ilişkiyi ayakta tutan bir özellik vardır. Kimine göre sadakat kimine göre ilgi. Peki sizin için bu özellik hangisi?
Bence, düzenli görüşebilmek buluşabilmek yani. Çok önemli. Hem seni tanımasına sebeb oluyor, hem alışmasına, hemde sevmesine...
Cinsel şeyler. Öpüşmek bile cinselliktir. Sarılmak da. Bu tür şeyler, birbirinize daha da duygusal açıdan yakın olmayı sağlıyor. Duygular canlanıyor. Bişeylee hissetmeye başlıyorsun.
Kafa dengi olması, oturmasını, kalkmasını bilmesi, yanına yakışması, gereksiz tartışmalar olmaması. Bunlarda ilişkiyi ayakta tutuyor. Yoksa en ufak bişeyde, tartışan çiftden hayır gelmiyor
Karşılıklı sevgi saygı Sadakat Ama bu Tabii şu anki bizim toplumumuzda olmadığı için Çok da fazla bir beklenti içine girmiyorum insanlar hakkında özellikle şu Aşk konusunda Belki arkadaş konusunda İnsanlar biraz daha anlayışlı olabilir fakat bu aşk konusunda Evet insanlar Maalesef ki sınıfta kaldı yine herkesi genellemiyorum Ama öyle
Tabii ki saygı ve sevgi öncelikli gelir ama kafa yapınız uyuşmuyorsa mizah seviyeniz uyuşmuyorsa bir süre gider ilişki ama illaki biter. Benim çevremden gördüklerim bu şekilde.
Cevap
10Cevap
İletişim ilişkinin temelini oluşturur eğer kaybedilir ise her şey bitmeye mahkumdur..
İletişim en kuvvetlisinden
En çekimlisinden 😇
En en en :D
Saygıdan öte yol gitmez
Flörtlerde heyecan, ikili ilişkilerde sevgi ve bağlılık, evliliklerde de ise ana unsur kesinlikle çocuk.
En güzeli o flört heyecanı 😇
Biz yaşandık bizden geçti😄
Daha yeni başlıyoruz hemen koyverme 😇
Yok yok entrikalara daha gelemiyorum kendi halimde iyiyim 😄
Entrika canlı tutar yahu 😂 kendi halinde olmak güzel ama evet 😂
Birçok neden sayılabilir bunun için.. Önce ilişki yaşayacak olgunluğun olması lazım iki tarafta da.. Çünkü bu bir sorumluluktur.. Bunu taşıyamayacak olanlar hiç bulaşmasınlar.. Bunun içinde saygı da var güven de, uyum da var sevgi de..
Dürüstlük, anlayış, saygı, sevgi
Daha var ama bunlar en önemli şeyler 🤗🤗🤗
Bende çok var diyorsun yani 😇
Evet 🤗🤗😅😅😅
Güven, sadakat, ilgi, saygı, sevgi, ona gösterdiğin özen, ona ayırdığın zaman...
Hepsi bir arada paket biraz zor ama 😂
Çok doğru. 😂Hepsi bir arada paket yoksa bizde yokuz ya jdjejej Aman aşk maşk ilişki milişki yalan :d
Sevgi, saygı ve ilgi tabiki..
Sağlıklı bir iletişim.
İnsan doğru şekilde konuşabildiği insanı tanır, güvenir, saygı duyar, önemser.
Birini s**** yerine koyunca bayağı ayakta duruyor belli bir zaman 😂
Yapma ya umarım sen değilsindir o 😱
O s**** benim 😂
Bence sana onu yapan öyledir 😇
Orası ayrı fjfj evet önde gideni o
İnsanlar ne hatalar yapıyor 😇
Terbiyesizler işte 🥳
Herkes hak ettiğini geri yaşar adalet bu 😇
Biliyorum ve inanıyorum buna olucak vaktini bekliyorum
Senin gönlün kalbin temiz😇
Allah herkesin gönlüne göre versin o zaman
Önce saygı sonra sevgi tabi