"Kim çeker seni kim çeker
Ben gibi seni kim çeker"
Evvet baylar, bayanlar ilişkide en çekilmez yanınız nedir? Bu kıskançlık, umursamazlık vb. Sebepler olabilir.

"Kim çeker seni kim çeker
Ben gibi seni kim çeker"
Evvet baylar, bayanlar ilişkide en çekilmez yanınız nedir? Bu kıskançlık, umursamazlık vb. Sebepler olabilir.

En çekilmez yanım yok ama genel olarak inatçı birisiyim ama konu aşk ilişkisi ise o zaman çok iyi bir hanımca olduğum için genelde eşim ne isterse ya da sevgilim ne isterse yaparım :d ama bunların dışında bir sorun olmazdı genelde bazı konularda kırmızı çizgilerim var ama onları aşacak birisiyle zaten ilişki kurmazdım.
öncelikle çok karmaşık bir insanım beni çözmeye çalışan adam hepten kör düğüm oluyor 😂 hem uğraşım hem uğraştırırım çünkü dengesiz bir insanım ani ruh hali değişikligi yaşarım bir günde 4 mevsimi hem yaşar hem yaşatırım 😂 oyuzden beni sadece gerçekten seven biri idare edebilir çünkü beni severse ona kahrım da hoş gelir lütfumda ❤️ böylede sevilesi bir insanımdır 😂😂
EİG için teşekkür ederim 🙏
Aman efendim teveccühünüz beni şimartiyirsunuz fenomen beyefendi 😂😂
İlişkide çekilmez yanlarım çok çok fazla. Kendimi gömmek istemiyorum ya 😅
Ben bir defa çok değişken biriyim. Bir ketun suratsız bir sevimli olabilirim. Onun haricinde nazım çoktur bitmez yani. Naz bitse alınma ve kıskançlık baş gösterir.
İnatçıyım, aşırı nazlıyım, aşırı kıskancım bazen umursamaz olabiliyorum ama öyle hiç hiç çekilmez değil :D gülü seven dikenine katlanmalı değil mi
Ahahahah bilememmm😂😂😂 inatçılığım ve kıskançlığım sıkıntı cidden yorabilicek seviyede (kıskançlık beni yorar inat karşı tarafın sorunu) allah sabrı sağlam olan birine denk getirsin 😅
Teşekkür ederim eig için
Hoşbulduuum :) uyku denen şey size uğramıyor mu aceba :D
Cevap
2Cevap
Aslında çok anlayışlıyım düşündüm de çekilmez bir yanım yok gibi. Sadece aşırı ilgi göstermem, sınırlarım var. Yalnızlığımı da çok seviyorum. Bunu sorun eden biri çekemeyebilir.
Sorun ilgi göstermek değil gösterdiğin ilginin karşılığının tam tersini almak🙁😆
Göstermemek benimki 😂
Eskiden çok sinirli oluşum sürekli bağırmam en çekilmez yanım olurdu ama şu saatten sonra en çekilmez yanım aşırı sakin oluşum olacak
Eskiye kıyasla o kadar sakinim ki bi bilsen
Hangi birini sayayım 😅😅
Alınganlık ve kıskançlık diyeyim o halde 😅
Kıskançlıklarım, sevgi ve ilgi beklemem, temas şartım.
Her yanın çekilir
Kıskançlık🙄🙄
Tek bu..
☺️☺️☺️☺️
Kıskançlık sanırım
Aşırısı nasıl oluyor tam olarak
Azıcık jdkshdn
Fazla ilgi meraklısıyım
Aşırı inat
Alınganlık
İnat :D
Sınırlarım