Abi niye öfkelisiniz bu kadar az sakin olsanıza onca duygu varken 😂

Abi niye öfkelisiniz bu kadar az sakin olsanıza onca duygu varken 😂

Duygularım darmadağın anlayamaaazsın. Bende ki bu aşk başkasında olsa yaşayamaz. Bende hayata pozitif bakma oluyor. Sabah neşeli günaydın mesajı bile günü güzel geçirtebiliyor.
Ben yazınca?
Adam
İlişkim olmadı hiç ama olsaydı da aşk duygusu ve güven duygusu olurdu tabi ki de.. bu duygular aşkı ve sevgiyi bir arada tutar canlı olmasını sağlar.. bir de birlikte kafa dengi olması aynı özellikler olması ve eğlenceli olmak
İlgiye karşı ilgi sevgiye karşı sevgi terazisi olmasını 😂 direk manyak bir ben çıkıyor Allah muhafaza
😂😂
😂😂 rica ederim
Sorumluluk duygusu, çocuksu tarafım, deli dolu hallerim..
Teşekkürler 🌺
🌿
Cevap
9Cevap
Heyecan.. kalbim ağzımda atar..
Bütün duygularım şaha kalkabiliyor.. Normal bir duygum yok, illa b*kunu çıkaracağım..
😂
Sevgi duygumu birde minnettarlık. Eşime her koşulda ve şartta yanımda olduğu ve beni desteklediği için minnettarım🙏
İlişkime bağlılık saygı ve sonra vurgun bir sevda hali heyecan hep görme yanında olma isteği fedakarlık biraz farkındalık
Bilmemki, bi ilişkim olsun da bakalım hangi duygum harekete geçiyor 😂
Tutku arzu , sorumluluk ve tabi ki aşk. Sevince gerçek üstü bir dünyaya geçiyorum.
Heyecan mutluluk ve sahiplenme dürtülerim zirveye çıkıyor
ben kavgaciyim vıcık vıcık ilişkiler bana göre değil , kocamla boks savaşı yapmicaksak ne anlamı var bu işin
Benim slklik ortaya çıkıyor 😂😂 bu kadar diyeceklerim teşekkürler
Daha pozitif oluyorum , daha iyimser ;"sorun mu var hallederim sıkıntı yok ".))
Arzu, aşk, özlem, bi de adına ne denir bilmiyorum miyavlamak istiyorum.. Şımarıyorum galiba 👉🏻👈🏻
Her ne varsa ortaya çıkıyo valla.
Ben uzak duruyorum daha iyi böyle
Mutluluk endişe heyecan
Onun tüm yaralarını sarmak istiyorum
Anaç oluyorum gibi gibi
Mutluluk, huzur, pozitif enerji
Sevgi olması lazım ama bil bakalım ne eksik abi 😂
farkındasızlık
Romantizm
Hiçbirini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?