Anlaşılmak.🌟

"Beni hemen anlamalısın, çünkü ben kitap değilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, yaşarken anlaşılmaya mecburum". 🍷
Anlaşılmak.🌟

"Beni hemen anlamalısın, çünkü ben kitap değilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, yaşarken anlaşılmaya mecburum". 🍷
Katılıyorum anlaşılmak ve anlamak önemli. İki taraf da empati yapabilmeli.
Sevecenlik beklerim, bazen destek olunmak ve destek olmak. Birşeyleri birlikte halledebilme, benzer şeylerden zevk alabilme duygusu da önemli aslında.
Birbirinin kusurları örten karakter olmalı
Anlaşılmak çok çok önemli bu gün anladım. Ben de sana katılıyorum. 🙏🏻
İnsanın yaşadığını, ve düşünüldüğünü anladığı bir durum. Ayrıca insana umut ve sevinç verir genellikle. Özellikle umutsuz zamanlarda annenin bir sözü, bir arkadaşın omzu, bir kankanın tavsiyesi bunu sağlayabilir
Değil mi yaşadığını hissetmek.. Bu dünyanın yaşanılır bir yer olduğunu sana anımsatması.. Başkaları kadar sevdiğinin yüreğini okuması, rahatsız olduğu şeylere dikkat etmesi vesaire..
Evet çok iyi bir duygu bu. Her zaman devam ettirilemese de güzel bir şey
Güleryüzlü olmalı erkek. Kadını okumayı bilmeli.
Evet güleryüzlülük önemli, ama içten gelmesi lazım tabiki. Evet okuyamazsa zaten sarpa sarıyor genellikle. Tabi kadında okunabilmek için ufak kopyalar vermesi gerekir
Ya kadın büyük fedakarlıklar yapmışsa..
O zaman çok üzücü bir durum haline geliyor haliyle. İnsan fedakarlık yapıp da bir de böyle olunca kötü hisseder. Bazen tabi farkında olunarak bazen de farkında olunmadan yapılan fedakarlıkları görmeyebilir ya da görmezden gelebilir insanlar
Seninle aynı şey.. Benim için de en önemlisi anlayış.
Ben küçük yaştan beri yoğun bir hayat yaşadım, her şeyi gördüm, tattım ve kendi sorumluluğum ile büyüdüm. Senelerce okuyup, çalıştım. Kendim için çabaladım.
İlişkilerimde de en fazla istediğim şey anlayış. Örnek veriyorum, önceden 5-6 kere telefonunu açmadığımda evimi çilingir ile açtıran sevgilim olmuştu. Böyle şeylerden nefret ederim. Cevap veremediğimde trip atandan falan.. Yoğun çalışıyorum ya da kendi hobilerime de fazlaca vakit ayırıyorum. Bazı anlarda buna saygı duymalı karşımdaki.
Kendi düşünceme sahip olan bir insanı görünce mutluluk duydum. Anlaşılmak çok önemli gerçekten. Ben de yıllarca okuyup çalıştım seni çok iyi anlıyorum. En kötüsü de sen kalkıp gelecek için fedakarlık yaparsın. Bir çok olumsuz şey yaşanır. ✨✨✨
Haklısın. ✨✨İçten yorum için teşekkür ederim 🙏🏻😇
Cansınız 🙏🏻✨✨✨
Rica ederim 🙏🏻😇
Sevginin sıcaklığı sanırım. Saygı, anlaşılmak, önemsenmek, beğenilmek de ister insan ama o sıcaklığı hissedemedikten sonra diğerlerinin de pek bir anlamı kalmıyor çünkü yaşadığın şeyin adını aşk ya da sevgi yapan şey onun sana ve kalbine hissettirdiği sıcaklık duygusudur..
Çok doğru bir ilişkide olması gereken detaylar. Teşekkür ederim güzel görüş için. 🌟✨🙏🏻
Anladım teşekkür ediyorum geldiğinize sevindim ✨✨😇
Güzel yorum yapana zaten eig veriyorum hep beklerim 🎑
Dinlemesi, anlaması, moralim bozuk olsa da o dik ve mutlu dursun
Aynen öyle özellikle sen hastayken yanında olması sana huzur vermesi çok büyük bir incelik. Sevgiyi çoğaltır bu tür davranışlar.
😍👏👏
❤️
Peki bu söylediklerinde inaniyirmusun
Cevap
28Cevap
Aşk ve sevilmek
anlaşılmak gerçekten büyük bir şey
herkesin herkesi anlamadığı bu dünyada birisi beni anlasın istemek çok mu.. diye düşünüyom bazen bende
Katılıyorum ✨✨
Anlaşılmak elbette.. sevgimi görmeli, ona verdiğim değerin kıymetini bilmeli.
Üzüldüğümde kelimelere dökmeden anlamalı.. kii bir bütün oluruz işte o zaman
Kim olursa olsun hissetmek ister insan verdiği duygu kadar almak , bir ilişkide hiç bir şey bir birinden ayrılamaz iyi kötü olumlu olumsuz herşeyi bir bütün olarak hissetmek ister insan... 🥂
Evet verdiği değeri görmek de ister sürekli şekilde. ✨
Aynen öyle çok doğru... 🌺
Doğru olanların uygulanması dileğiyle 🙏🏻😇✨
samimiyet :)
iki insanin arasina konulan girmesine musade edilen gereksiz hal ve hareketlerin sadelestirilmesi
Katılıyorum sadelik her şeydir. Gösteriş ve Fazlalıklardan arınarak ilişki daha güzel oturur. 🌟
mukemmel olmak ister insan ya da mukemmel bir hayat :)
hayatin mukemmelligi sadelikdir zaten
Empati , Güven , Gözlerdeki gerçek aşk, hissetmek ve en önemlisi birlikte iken zamanın su gibi akması..
Anlaşılmayı ararsak kendimizi paradoksun içinde bizi anlamayanların içinde buluruz. Elbettte senin istediğin gibi anlaşılmak ve anlamak isteriz bunu kim istemez ki değil mi?
Seni anlayan biri olup olmadıgını bekleyip görmek değil , seni anlamak isteyen biri , sen onu aramadan seni bulmasını beklemektir. Çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir., duygularının sen farkında olmadan dışa yansımasıdır...
İki ama'nın birbirini sevmesi aşık olması gibi.
''Neyi ararsan bulduğunda mutlu olamazsın'' Bunun sebebi araman ve ihtiyacının olması ve sonrasında gelen sanrıları gerçek gibi görmen..
Kısaca duyguların KÖR olması... Yanlış ilişki tercihleri ve sonu hüsran bitmesi.
Duygularını serbest bırak ki yılanın yüzlerce metre ötedeki avının yerini tespit edip kokusunu aldığı gibi sen de doğru/yanlış kişiyle olduğunu/olmadığını hissedeceksin.
Güzel yorum için teşekkürker ✨✨✨
3 s yazmıs biri dogruda hepsi bir arada olmuyor saygı diyorum bu arada profilinizde öğretmen yazıyor dogrumu acaba abla
Evet edebiyat öğretmeniyim. 🙂
sakın birde yanlıs anlamayın o kadar troll kişiler var iinanasamız gelmiyor acaba profildeki siz misiniz ablaa
Evet benim.
cevaplar için teşekkürler ablaa iyi aksamlar
Çoğu konuda bütün olabilmek. Mizah, yatak, arkadaş ortamı, oyun. Birçok şeyi beraber yapabilmek.
bence huylar , davranışlar esprilerin ve sohbetin uyumu önemli ama anlaşılmakta dahil hepsi bir bütünü oluşturuyor
Aynen öyle ✨✨
Evet bazı konularda anlaşılamadığımı düşünüyorum.
Empati gerektiren konular kısaca. Belli başlı bir konuda değil.
Bence güven olmalı. Güven icindeysen huzurlu hissedersin mutlu hissedersin.
Mesela bir şey anlattın baktın anlamadimi bir daha anlat baktın yine anlamadı dozu arttır 😊
yazacağım şeye duygu diyemeyeceğim.
uysallık.
mutlu hayat uysallıkta gizlidir.
hiç kimse ; kendini sık sık ısıran bir köpeği beslemek istemez.
Ben kimseyi anlayamıyorum mal im kim beni anlıyor kimse gerek duymuyorum artık sıkıldım herseyden.
Anlamak isteyen anlardı..
Anlamak o kadar zor değil bence ayrıca.
Anlam beklemiyorum çok saygısız birisi hep bir iftira yalan haksızlık hersey var nasil inanırım böyle birine
Nankör demeyi unuttum en onemlisiydi🤐
Aferin iyi saydırdınız:dghjk
Az bile yaptım o bütün kötü şeyleri hakkediyor
Sahtekar dumenci yalancı biri sever böyle şeyleri
O anladı benim ne demek istediğimi hissetmiştr insanlar bu kadarlık işte Bihterrr hanımm
Seda sayanın bir şarkısını anımsadım o kendini biliyor derdi nakarat kısmında :d :d yalan çok kötü bir his insanı insana karşı soğutan bir tepki.
Sorun degil herkes baksin işine 👍
Kadinlar hep anlasilmak istiyor, peki anlasilmak icinde saçmalık yapmayın yeter.
Ben ilgi ve sevgin dili diyorum
Saçmalık yaptığımızı nereden çıkardın.. Çoğul konuşma.
Burada sizden bahsetmedim yapanlardan bahsettim. Siz yapmıyor iseniz alınganlık yapmayın. Profilde hamfendi bir yapınız var, sizi tanımıyorum o yuzde sizi kastetmedim, yapanı kastettim
Zaten profildeki biriyim sadece haksızlığa gelemiyorum. Bir kadının anlaşılmak istemesi en doğal hakkıdır. Erkek kadın bunları demeden onu anlayıp ruhuna dokunmalı benim şahsi fikrim..
Sanirim birilerine dokunmak haram
@XxSertaçılıcalıxx ruha dokunmak haram bence artık nedense insanlara bunlar zor gelir oldu. Hemen bir tripler falan.
Hayır soğudum sadece
Güvenmiyorum guvenmiycem ona asla
@xxsertacilicalixx umarım düzelir ilişkiniz. 🙏🏻✨
Ben beni dinleyen benimle dürüst olan benimle yalan asla konuşmayan bana inana ve güvenen birine sevicem öyle birine vercem gönlümü ömrümü denedim gördüm onca zamandır bana haksız yere çok kötü davrandı
Gözümün önünden geçiyor yaşadıklarım o yuzden utanıyorum okadar iyi gelirken bir insan nasıl böyle zalim olabilir hicmi karşındaki insanın halinden anlamadı dengesiz neyse bana musade ,,,
@XxSertaçılıcalıxx yalan karaktersiz insanlara has bir özellik. Haklı olan sizsiniz bırakın böyle bir insan olmasın zaten hayatınızda çıkarın bence de
Pekii teşekkür 👍
Sözün güzelliği beni benden aldı
Güven duygusunun önüne geçebilen bir duygu yok bende
Oğuz Atay/Tehlike Oyunlar
Teşekkür ederim. 🙏🏻✨
Bende teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Ajajaja vay neymişiniz arkadaş yaaa 😂
Anlamadım?
Teşekkür ederim anlaşıldı şimdi 🙏🏻😇
Tehlikeli Oyunlar /Oğuz Atay sözü 🌿
Felsefik bulduğunuz söz işte oğuz ataya ait :D
Arzu , istek ve bitmeyen enerji ile bolca orgazmın doruklarına ulaşmak.
Doğal bütünlüğü sağlamak
Farklılıklara rağmen birbirini tamamlamak gibi çok önemli doğru ✨
Aslında şu var ; kadının dikkat ettiği şeylere erkek de etmeli erkeğin dikkat ettiği şeylere kadın da dikkat etmeli. O zaman anlayış ortamı sağlanır.
Mesela ben erkeklerle psikolojik destek vermiyorsam bir mesafem varsa erkeklere karşı erkek arkadaşım da bir kadına psikolojik destek vermemeli..
Sevdiğim kişiyi kıskanırım kıskanmam dersem yalan söylemiş olurum ben dobra bir yapıya sahip bir insanım. Sadece biri varken başkalarının varlığını saçma buluyorum. Sahiplenme güdüsü diyelim. Paylaşamıyorum kimseyle pek.
Bilmiyorum ne düşündüğünü. Beni anlaması yeterli. Anladığı noktalar da oluyor. Hislerimi paylaşan bir sevgiliyim çoğunlukla.
Koç burcuyum ben yükselen burcum Akrep
Samimiyet ve içtenlik
Sevgi Saygı Sadakat
Açık sözlülük
Dobra olmak lazım arkadan bir şey gizlenilmeyecek kesinlikle.
Kırmadan ve incitmeden söylenmeli aynı zamanda , paldır kuldur değil.. aciksozluluk ile patavatsız arasında ince bir çizgi var.. dengeyi bulabilene helal olsun
Kırıcı konuşmamak lazım katılıyorum.
3s ablaa
3 s yi çok duyuyorum. Ama görmek de lazım.
aynen öyle abla cok arıyordum onu
Kardeşim işte bunlar yapılmadığı an gerginlik devreye girer.
Aşkkk
Aşk olmalı olmazsa hiçbir duygu gelmez ardından. ✨
Güven de çok önemli mesela güven duymadığın bir insana zor ısınırsın.
Hissetmek
Evet sevip sevildiğini hissettirmesi güzel bir duygu katılıyorum. ✨
Sadakat ve bağlılık
Bağımlılık değil de bağlı olmak güzel bir his. ✨
sadece huzur..
Huzur çok önemli.
Saygı !
Tutku
Yaramazlık..
Romantizim
Katılıyorum.
Sadakat ve merhamet
Önemli duygu sadakat ✨
Göründüğü gibii sadakat hıhı
@XxSertaçılıcalıxx ne dedin anlamadım
Neyi anlamadınız 🤔
@XxSertaçılıcalıxx sizin yorumunuzdan söz ediyor sadakat hıhı dediniz ya.
Ne var ki anlaşılmayan hı hı dedim 😏
@XxSertaçılıcalıxx yani sanki birine Hı tabi sadakat deyip dalga geçer gibi mi yazdınız anlayamadım
Boyle bir söze neden dalga gecim ki,,
@XxSertaçılıcalıxx tam olarak ifade edemedim söylemeye çalıştığım şeyi karışık önemli değil
Mesela🤔
Soyundum bekliyorum sözleri
cinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?