İlişkilerinizin devamlılığını sağlarken hangi duygunuz sizi diri tutar?

Farkında mısın, hayat gidiyor elimizden? Rüveyda / Nurullah Genç
İlişkilerinizin devamlılığını sağlarken hangi duygunuz sizi diri tutar?

Farkında mısın, hayat gidiyor elimizden? Rüveyda / Nurullah Genç
Yönlendirmek. İlişkilerimde en çok yaptığım şey insanları yönlendirmek, kendileri için iyi olanı göstermek ve yapmalarını sağlamak. Özgür iradeleriyle birşeyleri yapmalarını, seçmelerini sağlamak.
Sevgi birde. Sevgimi çok net her şekilde gösteririm. Şefkat, saygı sevgi duygularım🙏
En çok şu duygumu hakkıyla yaşıyorum dersem diğer duygularıma haksızlık edermişim gibi hissediyorum ama illa bir şey söyleyeceksem "sevmek" . Sevdiğim zaman gerçekten abartarak seviyorum, aşırısı olur mu sevginin? Bence oluyor. Tavsiyem abartarak sevmeyin dozunda bırakın.. 😂
Aşırısı olur bence :)
Çok değil, doğru sevenler kazanır.
Dedi.. 🙌🏻
Sevmek, doyasıya sevmek. Ne varsa heybemde sınırsızca dökmek önüne. Pamuklara sararak. Ha kıymet bilmez, bunu görmezse de ben aşkımı yaşamış olurum, yansın kendi derdine.
🙏✨🎈
Kalite.
Aman estağfurullah
Ağlama emojisi varsa onu koy 😂😂
Emojiler diyari 😄😭🥺🥲 ama niye ağladım ki 😂
He gülebilirmişsin onu anladım 😂
Ay neyse 😂
Cevap
5Cevap
Hepsini yaşamalıyım. O an beni mest etmeli içinde bulunduğum durum. Zeka, tutku, merak, heyecan, uyum vs vs hepsi olmalı.
Bütün duygularımı hakkıyla yaşayamadığım bir ilişkide işim yok.
Hiç ilişkim olmadı.. ama olsaydı da bu sevgi ve güven duygusu olurdu elbette
Her türlü arkadaşlık, komşuluk ya da diğer ilişkilerimde daims dürüstlük ve sadakati en iyi şekilde yaşıyor ve yaşatıyorum.
En çok kendinden verme duygusu yani kendimi düsünmem zarar alip almamam umrumda olmaz her seyim sevdigim olur
Benimde onunda gözlerinin içi gülmeli gerisi falanlar ve filanlar.
Tutkuyu hem hakkıyla hem de dibine kadar yaşarım ve yaşatırım
Fedakarlık.. Üzerine titrerim öyle böyle değil.. En büyük ve en tehlikeli zaafiyet benim için..
Tutku, şehvet sadakat ve sevgi.
Nurullah Genç e aşığım ben tüm serisi mevcuttt
doğru anlaşılmak artı sevildiğini hissetmek ilişkiyi devam ettirmek icin güç verir
Aşkı
Üstad konuştu 😂😂
@Degisik_-_ En haklı da o bence bu konuda 😂
Yaw de gidin ya 😄
@Degisik_-_ çok ayıp
Sümüğüm akıyor ağlıyamam 😂😂
Çok severim çok kıskanırım maalesef
sevgii
Sevgi saygı Sadakat
Mutluluk
Metanet
Vefa