Manipülasyon değil mi? Bazen kendimi suçlu hissediyorum, engel olamıyorum ama.
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Manipülasyon değil mi? Bazen kendimi suçlu hissediyorum, engel olamıyorum ama.
Cevap
1Cevap
Hayır, bu tek başına manipülasyon olduğunu göstermez eğer sadece ayrılmak istemiyorum, deyip, sorunları çözmek için hiçbir çaba göstermediyse ve uzun açıklamalarına sadece haklısın dediyse, bu daha çok pasif kalmak veya emek vermemek olarak yorumlanabilir. Senin suçluluk hissetmen ise ayrılık sürecinde sık görülen bir duygudur bu, kararının yanlış olduğu anlamına gelmez, önemli olan, söylediklerindençok davranışlarına bakmaktır.
Artık yıpranıyoruz olmuyor dedi. Ama gerçekten yaptığım bi şey yoktu sadece mutlu olmak istiyordum. Psikolojisi sürekli kötü olduğu için ilişkiye odaklanamıyordu yine saygı duydum ama artık bende yıpranıyordum
Neden suçlu hissediyorsun? Ve o tam olarak nasıl davranıyor?
Ayrıldık birkaç gün önce. Bana iyi gelemiyormuş zaten 1 hafta ara vermiştik aradan sonra da bi çabası olmadı kendini toparlayamıyormuş İlişkşye mi bakacakmış falan yani
Hiç sevmiyorum şu tarz insanları. Hem acıtasyon yapıp duygusal olarak sömürmeye çalışıyor hemde sorumluluk almaktan ve çabalamaktan kaçıyor. Oh ne güzel dünya, bir taşla iki kuş. Eğer herhangi ilişkide hiçbir şey yapmadığını düşündüğün halde suçluluk hissediyorsan manipüle ediliyorsun demektir. Duygularınla oynuyor senin demek oluyor 🙄
Çok sabrettim gerçekten illa ki benimde hatalarım vardır ama bana nasıl davranması gerektiğini söylüyordum resmen yani tane tane açıklardım bana bu davranışlar kötü hissettiriyor diye. Anında döndüğüm mesaja 2 3 saat bakmazdı demek ki konuşmak istememişim diyordu
Allah seni kurtarmış bence ondan. Resmen bir annenin evladını eğitmesi gibi bir sorumluluk almışsın. Böyle devam etseydi bu işin sonunda tükenen ve belki ileri derecede depresyon hastası olabilirdin. Elinin tersi ile çarpacan bu tip insanlara :')
Gerçekten öyle daha neler yaptığımı anlatsam şaşırır kalırsın. Teşekkür ederim cevapladığın için :)
Rica ederim ne demek. Dilerim bundan sonrasında gerçekten iyi insanların hayatına girdiği, huzurlu hayatı yaşarsın 🌸
Hoşlanma var mı
Ayrıldık zaten de
Yani aklı başında olgun sana değer verecek biri varken saçmalık olurdu
Severek ayrıldığını söyledi benimle çok mutlu olduğunu falan olmak da istediğini bilmiyorum yani
Saçma geliyor sanki gidip canı sıkıldıkça başkasını bulamadıkca geliyor gibi
Öyle biri değil de yani psikolojik sorunları vardı. Bide aldığım hediyeleri atmicakmış önceden bunun konusu geçtiğinde atarım demişti ayrıldıktan sonra
Biraz bipolar bozukluk hareketleri geldi daha çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! İlişki tek taraflı çabayla yürümez ki hiç. Senin uzun açıklamalarına sadece "haklısın" demek, sanki seni geçiştirmek gibi olmuş. Bu durum seni manipüle edilmiş hissettirebilir, o yüzden kendini suçlu hissetme sakın. İlişkilerde açık iletişim ve karşılıklı emek çok önemli, unutma. Bu durum seni gerçekten mutlu ediyor mu, sence bu nasıl bir denge? 🤔💖