Sevgilim neden ara vermek istediğini söyledi?

Arkadaşlar ben bit türlü bir çözüm yolu bulamadım. Bir türlü de işin içinden çıkamadım. 9 aydır beraberiz. Bir çok şey yaşadık bu zamanda ama son 2 aydır uzak şehirlerde yaşıyoruz. Yakınkende bazen anlaşamazdık sorunlarımız olurdu ama bu son 2 ayda uzak oluşumuzdan dolayı hiç görüşemedik yüzyüze. Neyse ben ondan ufak şeyler istedim benimle ilgilen benim üstüme biraz daha fazla düş gibi. Beni önemsediğini göster dedim ona. Yapmadığını görüncede elimde olmadan tavır yaptım biraz. Şimdi son 1 haftadır çok sıkılmış bu durumdan ben hep aynı şeyleri söylüyormuşum. Ara vermek istiyormuş görüşmemek. Ama bende yapmadıklarından dolayı sıkıldım yoruldum bu şekilde yapmadım. Birden böyle oldu. Tamam ben hatalarımı anladım diyorum son 1 hafta üstüne gitmedim pek o benle soğuk konuştu ben yine normal konuşmaya davranmaya çalıştım. Bugünden itibaren ara verdik zaman verdik birbirimize pazartesiye kadar. Acaba neden böyle yapıyor yada benim ne yapmak gerekiyor onu kaybetmemek için. Çünkü seviyorum onu. Hemde çok seviyorum. Oda beni sevdiğini söylüyo sen benim için doğru insansın diyor ama neden böyle yapıyor. Benim yüzümden mi yoksa başka sıkıntılarımı var bilmiorum ? Anlayamıyorum artık. Lütfen bana yardımcı olmaya çalışın. Acaba 2 aydır görüşmediğimiz için mi böyle oluyor. Pazartesi gününe kadar aramamaya çalışacağım. Kendimi tutmaya çalışacağım. Ama pazartesi günü yanına gidicem hiç birşey söylemeden. Ordayken arıçam eğer herşeyi bırakıp tekrar benimle görüşmek istiyorsan yanıma gel dicem . Sizce nasıl olur böyle birşey. Ki zaten aramızda herhangi bir sorunumuz yok. Sadece ben onu çok sıkmışım birkaç beklediğimden dolayı. Bende çok düşünürüm mutlu olsun die uzak da olsak bir çok şey yaptım. Şu anda bile bana birçok şeyi bilmediğini söylüyor. Anlaşamıyormuşuz. Değişiceğimize inanmıyormuş? Yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum en açılinden.
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba haftasonu mu gıtsem. Erken mi olur ? Biraz daha zaman vermeliyim ozlemesı ıcın dusunmesi icin ?
Sevgilim neden ara vermek istediğini söyledi?