Neden böyle bişey istedi durduk yere anlamadım? Ailesel sorunları baya var ve kafasını toplamak istediğini söyledi ne yapmam lazımm?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatındaki fazlalık senmişsin, problem yaşarken bir de seninle uğraşmak zor gelmiş. Bırak gitsin, dönerse reddedersin
Ben konuşurken de dedim çok boş yaptım kafanı şişirdim dedim o da saçmalama ne alaka dedi yani bu kadarr yaşadıklarına rağmen bu kadar zorluğa rağmen yinede benim bu saçmalıklarımı kaldırdı beni geri itmedi istediğim sevgiyi vermeye çalıştı elinden geleni yaptı Şu an cidden bir baba sevgisine ihtiyacı var kafasını dinleyip kendini toparlamak istiyorum eminim
Sen daha iyi bilirsin
Yani evet bakalım daha hayırlı şeyler olur inşallah
İnşallah
Yapabileceğin bir şey yok zaman tanı sadece
Bencede o ara içinde beni özlemesini ve bana gelmesini bekliyecem daha...
Gelir çok üzerine gitme
Zaten o da bir an önce toplanıp eski ilişkimize dönmek istediğini söyledi bende zaman tanımaktan başka çarem olamadığını düşünüyorum.
Aranızda sorun yoksa döner
Yok aramızda hiçbir sorun yoktu gayet iyiydik ama işte hayat bazen insanın üstüne çok geliyor onu da anlıyorum yaşadıklarına rağmen yine ayakta durması bile çok güçlü oldugunu gösteriyor bu yaşta bu yaşadıklarını kimse kaldıramaz çok yoruldu biraz kafasnı dinlemek istiyor haklı da bir yandan
Ne güzel anlayışlı birisin senin kıymetini bilmesi gerekir
Onun kötü zamanında yanında olmazsam neye yarar ztn onu da anlamam gerek anlayış göstermem lazım çok üstüne gidersem bunalır biraz kendi başına bırakayım ve kendini toplaması için zaman vereyim hem bu arada beni de özlediğini fark eder iyi olur umarım
Hayatında olduğun için çok şanslı
Keşke bu şansı o da anlasa ve daha fazla beklemeyip gelse çünkü onu çok özledimm.
Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer 🙏
Tekrar düzelttik arayı ztn çok şükür 🙏😁
Sal onu rshat bırak büyük ihitmal bahane ama olsun bırka
Yapamıyorum ama onu ilk günki gibi çok seviyorum yazmadan duramıyorum salsam bana geri gelicek mi bilmiyorum korkuyorum
Sana geleceğini ilk önce bir çıkar aklından senin sevdiğin gibi sevse ara falan vermezdi seninle olmak zaten ilaç gibi gelirdi ona tıpkı sana geldiği gibi ayrıca bu erkekler kim abi neyini seviyorsunuz bizim neyimiz var
Zaten istediği kadar çabalasa da benim kadar sevmeyeceğini kendi de biliyor hatta beni kaybetmekten de korkuyor, 1 seneden fazladır sevgiliyiz her şey yolunda her kötü iyi halinde yanında oldum hala olmaya da varım ama cidden her şey onu yordu biraz zaman vereyim kafasını dinlesin kendine gelsin ve bana dönsün diye kabul ettim bende
Klasik erkek bahaneleri baska biri var
Ama her şey üst üste geldi yakın zamanda babası vefat etti ailesiyle sorunları var onu toplamaya çalıştım ama çok çöktü biraz insanlardan uzaklaşıp dinlenmek istiyorum dedi bana zaman ver sadece dedi
O zaman seni sevmiyor sevseydi ona zaten iyi gelirdin ya da zor zamanlarindayken yanindaydin ve ona zor zamanlarini hatirlatiyorsun o yuzden bitirmek istiyor dun aynisini bi yerde oludum yeni birinide yakin zamanda bulursun hatirla bu dediklerimi
Ben yeni birini istemiyorum sadece onu istiyorum eski günlerimze dönmek istiyorum o da öyle söyledi bende istiyorum ama ilk önce sağlıklı düşünmem için kafamı toplamam lazım dedi beni biraz yalnız bırakabilir misin dedi bende bıraktım daha ne kdr sürede toparlanır ne zmn özler yazar bilmiyorum ama onu bekliyor olacam.
O bulur demek istemistim umarim istedigin gibi olur ama bu cok bilindik bir durum maalesef yakin zamanda baska birini bulacagini gorursun
Bulsa da benim kadar değer veren iyi günde kötü günde yanında olan birini bulamaz benim gibi sevenini asla bulamaz ben her türlü onu kabul ettim eğer o beni isterse ona kalmış daha ama ne kdr da başka birine gitse bizim ilişkimiz gibi bir ilişki yaşamayacağını çok iyi biliyor daha ona kalmış ben zamanımı verdim eğer seviyorsa ve gerçekten umursuyorsa kendini toparlar toplamaz bana döner ipleri ona saldım daha kendi bilir.
Evet canim haklisin umarim yaniltir ve doner gercek ise oyle olacagindan emin ol
Teşekkür ederim düşüncen için umarım yanıltır ver döner eminim ondan.