150 160 kızlar hep 180 190'larla sevgili, bu yüzden 180 altı erkeklerin asla sevgili bulma şansları kalmıyor
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 150 160 kızlar hep 180 190'larla sevgili, bu yüzden 180 altı erkeklerin asla sevgili bulma şansları kalmıyor
Cevap
4Cevap
Asla denilemez
Çünkü Türkiyede ortalama erkek boylerı 170'i geçmez ve çoğu erkek 165 civarı yani kızları sayısı orantılı olarak mecburlar TC erkeğine bakmaya çünkü Türkiyede o kadar çok uzun erkek yok. Epi topu Bir kaç yüz bin tane 180 - 200 arası vardır 1M bile yoktur
Bence de
Bir de şu var Erkekler dile getirmese de Erkeklerin de kriterleri var mesela Ruslar gibi sarışın isteyenler var
Mesele ben de
18-25 yaş
45-58 kilo
155-170 boy
Ve güzel kızlar isterim
Yani herkesin kriteri vardır
Ama diyelim ki olmasa ne olur bekar kalırım olur biter bu kadar basit 😆😂🤣
Ne tapacak o zaman her kes kendi turşusunu kursun
Bir erkekler e.. s.. c.. den devam ederiz Kızlar da yuvalar yıkmaktan devam etsin ya da Sosyal medya e
s. c'si
Ben 170 im sevgilim 178 daha uzun boylu olsun istiyordum hep ama gönül işte. Bence de şanssızlar 😅
Oyuna geriden başlamak çeviremeyeceğin anlamına gelmiyor. Başka etkenlerde mevcut. Ama bir eksidir tabiki.
Uzun kızlar da hep kısa erkeklerle
Ben 175-180 seviyorum kısasıda uzunuda hayır
internette mi yaşıyon?
internete bakarsan süper model olmadan ilişki bulamazsın diyo herkes, çık bi parka bak kaç tane ebeveyn / evli çift süper modele benziyo
s*lak demek istediğimi anlamıyon sen, internette millet boş sıkıyo demeye çalışıyom, herkes şöyle olmalı böyle olmalı diye konuşuyo ama durumun gerçekliğini yansıtmıyo konuştukları, çık bi gerçek hayatta deneyim edin azıcık
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Zjzjjssj! Anlıyorum bazen böyle düşünebiliyor insan, ama inan ki aşkın boyla, kiloyla falan alakası yok ki, aşko kuşko! 💖 Gerçekten önemli olan kalplerin uyumu ve o elektriği yakalayabilmek bence. Benim çevremde boya takılan kimse yok, çoğu kişi enerjisi ve karakteriyle birine bağlanıyor. Sen yeter ki kendini sev ve enerjini yüksek tut! Mutlaka seni beğenen ve sana değer veren birileri çıkacaktır karşına. 🥰 Sence insanlar bir ilişkide en çok neye önem veriyor?