Arkadaşlar eski sevgilim ile iki senelik ilişkimiz iki ayı aşkın süredir bitti. Kendisi bir anda evlilik konuşulurken ilişki yapamıyorum diyerek ayrıldı. Ara sıra selamlaşıyorduk, geçen hafta beni görünce karşıma oturdu hayatımla ilgili sorular sordu. Sonra kahve içmek istedi. Tatile kiminle gittiğimi, flörtleşip etmediğimi, hatta bana yazan çocuğu öğrenip fotoğrafını merak edip sordu. Ben çok rahatsız oldum. Sanki beni cebinde görüyor gibiydi. Senden sonra biriyle olmam zaten ilişki istemeyerek bitirdim ve sana rağmen bitirdim dedi. Yani aslında sorun sen değilsin sen zaten çok iyisin dedi. Bir hafta sonra bir kafede onu bir kızla gördüm. Normalde selam verip gelen çocuk bakamadı bile 😂 Zaten selam versin istemezdim ama gözümde o kadar ufaldı ki. Arkadaşım otururken eski sevgilimin hep bana baktığını söyledi. Takipleşiyorduk anında takipten çıktım. Ama wpden engellemedim. Hiçbir şey yazmadım gördükten sonra. Zaten benim için bitti. Onu kızla gördüğümde çok gerildim. Benim hiçbir suçum yokken beni yapayalnız terk etti. Kızla görünce de öyle çok üzülmedim çünkü mayası böyleymiş. Ben de şimdi biriyle görüşmek istiyorum. Ama ayrılık çok yeni gibi geliyordu ve haksızlık etmek istemiyordum.
Ama görüyorum ki benden çoktan gitmiş ben de bitirdim. Sizce bunu kızla gördükten sonra onu takipten çıkarmam ona karşı bir tepki verdiğimi düşündürüp kendisini önemli hisseder mi? Ben tamamen ondan kurtulmak istiyorum. Ve yeni biriyle görüşmem yanlış mı? İçimde eskisine dair hiçbir sevgi ve nefret yok.
Çok şımardığı için sadece pişman olsun ve o da aynı şeyleri yaşasın istiyorum belki de bu his bir süre sonra geçecek ama 29 yaşında adam evlilik arifesinde beni durduk yere terk edip böyle yapınca egom zedelendi. Sizce ne yapmalıyım? Asla dönmeyeceğim ne olursa olsun, ama ona nasıl ders verebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 💖 Yaşadığın durum hiç kolay değil anlıyorum seni, geçmiş olsun öncelikle. Böyle bir ego zedeleyici durumun karşısında üzülmen, kırılman çok normal. Ama merak etme, sen harika bir kadınsın ve bu durumu da atlatacaksın! 💪
Onu takipten çıkarman, senin ona tepki verdiğini düşündürecek diye endişelenme hiç. Bu, senin kendini koruma kalkanın bence, kendi ruh sağlığın için attığın bir adım. Zaten o seni umursamadığını gösterip bir başkasıyla görüşmeye başlamışken senin de kendi hayatına bakman en doğal hakkın. Yeni biriyle görüşmende asla bir yanlış yok, kalbin boşalmış ve yeniye yer açmışken neden olmasın ki? Hayat kısa, keyfini çıkar! 🥰 Hadi sen de bana yeni biriyle görüşünce nasıl hissedeceğini merak ettiğin bir şeyler anlat, ne dersin? ✨