- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle durumlarda aklıma hemen şu geliyor başka erkek mi kalmadı. Onlarca yüzlerce binlerce hatta milyonlarca erkeğin içinde gerçekten başka birlikte olacak erkek kalmadı da seni aldatan biriyle mi birlikte olacaksın.
Aradan geçen zamanın önemi yok aldatmış mı aldatmış. Aldatmayı kılıflar bulup meşrulaştırmak da doğru değil. Eşi tatmin etmiyormuş sevgilisi güzel değilmiş şöyleymiş böyleymiş bu mişler mışlar hayatta bitmez.
Ayrıca bir de aklıma şu geliyor aldatma yüzünden ayrılmayacaksında neden ayrılacaksın. İllaki öldürmesi mi lazım veya hastanelik etmesi mi lazım şiddet mi uygulaması lazım. Bir insanla beraber olmamak için veya ondan ayrılmak için aldatmadan daha büyük veya daha başka ne sebep arıyorsun.
Şuna da inanmıyorum şimdi aldatan yarın yine aldatır veya bir kez aldatan tekrar aldatır. Hayır bir kez aldattı diye tekrar aldatacağının garantisi yok lakin bu aldatmasını değiştiriyor mu hayır değiştirmiyor. Vakti zamanında seni kandırmış aldatmış arkandan iş çevirmiş sen onu düşünürken onunla mutlu bir hayat düşünürken o başka biriyle birlikte olmuş.123 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, peki bunu bir kadın yapsa
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük hata ! Bu konuda kadınlar çeşit çeşit davranıyor .
Bazı kadınlar hırs yapıyor ve tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı diyerek adamı hemen kabul ediyor . Gönül eğlendirdi ve esas kadınına döndü diye düşünüyorlar. Genelde böyle düşünen kadınlarla adamların arasında ekonomik yanı baskın olan uzun süreli bir ilişki oluyor.
Bazı kadınlar da adamı herşeyden çok seviyor. O kadar ki aldatmasına üzülüyor ama geri dönmezse asla yaşayamaz gibi hissediyorlar. Adam dönüyor ve kadın hemen adamı kabul ediyor. Genelde böyle davranan kadınlar tekrar tekrar aldatılıyor ve cepte görülüyor maalesef.
Bazı kadınlar intikam peşinde koşuyor beni aldattı bana geri dönsün bende onu aldatayım ne hissettiğimi anlasın görsün gününü diyor ve adamı kabul ediyor. Ama genelde çok az kadın adamdan gerçekten intikam alıyor. Kadınlar bu planlarına kolay kolay sadık kalamayıp adama tekrar aşık oluyorlar.
Bazı kadınlar da ve beni aldattıysa kendi kaybeder diyip en fazla 1 hafta üzülüp hayatlarına devam ediyorlar. Önlerine bakıyorlar ve adamı bir an önce unutmaya çalışıyorlar. Ama gelecek ilişkilerinde güven problemleri yaşayabiliyorlar.
Bazıları da ekonomik yönden adama bağımlı oldukları için adamı aldatsa da dövse de sövse de asla bırakmıyor.
...
Ben şahsen intikam almayı hiç bir zaman doğru bulmuyorum. Bence en güzel intikam başarılı olmak ve güzel yerlere gelmektir. Sizi aldatan kişiyi köpek gibi pişman da olsa asla kabul etmeyin derim bir kere yapan bir daha yapar. Ve o adama baktığınızda hep sizi aldattığını düşünürsünüz. Önünüze bakıp hayatınızı yaşamaya devam etmelisiniz. Eden bulur siz güzel şeyleri hak ediyorsunuz. 😘10 Yorumla
Aldatmanın hiç bir özrü ve bahanesi olamaz! İlişkiden sıkıldıysa veya onu değil başka kızları tercih ediyorsa ilişkiye devam etmesi karaktersizliktir. Bitirsin ilişkisini kiminle ne yapıyorsa yapsın.
Barışmam çünkü bana ihanet etmiştir. Yarın ihanet etmeyeceği bile belli değil? İhanet etmeyecek olsa bile onu her gördüğümde aklıma gelir ona karşı hep güven sorunu yaşardım, ufacık şeylerden şüphelenmeye başlardım. Devam etmek hiç sağlıklı olmaz.00 Yorumla
+1 yılBaşlarsın tabikii sizin kararınız ama tekrar güvenebilecekmisiniz o samimiyet masumiyet olacak mı aranızda. Acabalar kemirmeyecek mi içinizi? En son olarak olur olmasına ama aşk olmaz sevgi olmaz güven olmaz. İlişkim var demek için var olur hayatınızda..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
+1 yılAldatan birisini affetmek hatadır. Bir insan eğer gerçekten karşısındaki kişiyi seviyorsa, gözü başkasını görmez. Sizi gözden çıkarıpta, başkasına gitmez. Aldatan kişiler, aldattıktan bir süre sonra pişman olmuş gibi tekrardan geri dönüyorlar ve karşı tarafın kendilerini affetmelerini istiyorlar. Ben onların pişmanlıklarını samimi bulmuyorum ve inanmıyorum. Eğer karşı taraf onu affederse, o aynı şeyi yapmaya devam edecektir. Ya gizli şekilde ya da açık açık.
170 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aldatınca eskisinin değerini anlamış bir aptalın, aşkı da, sevgisi de, sadakati de yalandır. Hiç bir savunma ve bahane yok. Ayrılırsın bitmişse, sevgi, aşk ararsın başkasında. Ama bitmemişse adam gibi döner, ben seni çok sevdim ve sensiz eksik kaldım diye adam gibi söylersin.
Dikkat ederseniz her yerde sadece iki çeşit capsler ve ya videolar var.
Gidenin ardından sözler ve ya sevgiliye imalı sözler. Ama, gelse affederim videoları ve ya caps leri yok. Onunla güzel günleri hatırlayın ve affedin videoları yok. Sizi kimse onun gibi sevmeyecek bi düşünün gibi videolar yok.
Bittiğinde kocaman GURUR var çünkü. Halbu ki ne aşklar helak oldu. Bitti sandığı ilişkisinde ayrıyken başka tenlerle ne aldatmalar oldu.
Zamane aşkları aşkı tende arıyor, sadece tende. İkinci gün seni seviyorum sensiz ölürümler, üçüncü gün yatak paylaşıp ilk sıkıya gelince üstünlük kavgası, özgürlük kavgası ve güle güle..
Aşk bu değil işte.. Değil..20 Yorumla4 yıllık sevgilim vardı kızın ilkiydim aileler tanışmıştı benden vazgeçip ortada bir şey yokken başkasını tercih etti ayrıldı bende ses etmedim yoluma devam ettim o çocuk ta kullanmış kovalamış bana gelmiş pişman olmuş onu söylüyor bende dedim kimin altından kalktıysan onun altına yatmaya devam et dedim kovaladım kızı 4 yıllık sevgilime 2. şansı vermedim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılKalbini dinle affet digen erkekleri ciddiye alma. Affedeceksen tabi affedebilirsin ama bir kere yapan bir daha yapar. Üstelik araya çok zaman girmiş. 1 sene sonra çok yalnız kaldığı için bile yazmış olabilir. Sen aldatsan o sana bu toleransı gösterir miydi?
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki kişi kendisi , eski sevgili gelmeden gidiyorsa yani kendi ayağıyla sevgiliye dönüyorsa
- +1 yıl
Neden dönüyor bu önemli. Ayrıca aldatan aldatışanın güvenini kazanmak için çaba harcamalı. Böyle bir çabası yoksa yine aldatacaktır ki değer vermiyordur zaten. Aldatılan kişiye gidiyorsa bu bebi aldatabilirsin ama sessizliğe katlanamıyorum demek olur.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAptal olduğunu düşünürüm açıkçası. Aldatılmaya meraklı ne yapsın garibim? Bırak zaten yine aldatılacak.
40 Yorumla Sözüm meclisten dışarı ama onun aklından şüphe ederim. Kaldıki biten ilişkiye tekrardan başlamak hatadır. Aldatıldıysan ve yine birlikteysen ohooo tam süzme ( lafım sana değil genel).
aldatan tarafın zaten kafasında şu oluşacak zaten affediyor canım sıkılınca aldatayım en fazla 1 sene sonra döner.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeklerin bir çoğu tekrar aldatıyor, bu bir gerçek pişman olan da mutlaka vardır eminim. Yalnız sayıları çok az. Kendi açımdan bakarsam yaa iki kere aldatamam. Ben aldatma işini genel olarak yapamam zaten.
24 Yorumla
Soran+1 yılKadın yapsa peki
Soran+1 yılPeki kişi kendisi , eski sevgili gelmeden gidiyorsa yani kendi ayağıyla sevgiliye dönüyorsa
Hatanın En Büyüğü Desem? Huylu Huyundan Vaz Geçmez Diye Bir Söz Var Bilir misin? İşte Bu Sözü Düşünerek Harekete Geç. Örneklerle Sözlerle Anlatmaya Çalıştım Hatta Bir Örnek Daha Vereyim Sana, Bir Yolda Yürüyorsun Ve Çukur Var Farketmedin İçine Düştün Daha Sonrasında O Yoldan Geçerken Burada Çukur Vardı Diyip Atlar mısın İçine? Bence Atlamazsın Atlarsan Senin Hatan :)
20 YorumlaSana geri geldiyse bunu affetmen seni kötü hissettirmesin. Kendimden örnek vereyim 7 yıldır inişli çıkışlı bir ilişkim var. Ama bin kere ayrıldık o bu süreçte beşyüz tane sevgili de değiştirdi. Beni de aldattı mı aldatmadi mi artık beynim almıyor araftayim. Ama her defasında bana döndü ve onu affetim diye şu an peşimde köpek gibi ağzımin içine bakıyor beni mutlu etmek için. Gözü benden başkasına kör evlenmek için adım atıyor ev araba yüzük herşeyi yapıyor. Yani demem o ki erkekler hata yapa yapa senin kıymetini anlayacak. Çünkü bu yedi sene içinde bende çok yoruldum çöktüm üzüntüden depresyondan mutsuzluktan ölüyodum. Yaşadıklarımı haketmiyor kötü zamanlar geçiriyordum ama sonuç bu. Peşimde pervane şu an. Kısacası şans vereceksen senin hayatın vermeni öneririm çünkü kıymetini anlamıştır. Bir bakıma da erkeklerin böyle hatalar yapması iyi oluyor akılları başına geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
Sence giden geri döner mi içimden sana sormak geldi🥺
- +1 yıl
Severken giden erkek?
Hata tabiki affedeceksen neden ayrıldınız o zaman? Ayrılmış olmanızın bir manası olabilir mi sence peki? Yahu lütfen akıllı sorular sorun akıllı düşünün kardeşim beni delirtmeyin. Ulan aldatılıyorsun bir ya da iki ne fark eder, sonrada ayrılmıştım. Madem affedeceksin niye ayrılıyon yav? Hata hata hata hatta hata üstüne hata yapıyorsunuz. Siz akıllanmazsınız. Git affet aldatırsa da zırlama sonra.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimin tarafından baktığına bağlı
yanlış hatırlamıyorumdur umarım
eğer bir defa aldatıldıysan bu senin hatandır
defalarca kez aldatıldıysan karşı tarafın hatasıdır
ne kadar süre i birlikte oldun bilemiyorum
ancak 1 yıldır onunla birlikte değilsin ve kendine tanıdığın en güzel zaman tekrar onunla birlikte olursan doğru kişiyi kaçırman dolayısıyla bir hata yapmış olursun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılölüm acısı bile eskirken aldatılma acısının lafı bile olmaz kuramının ispatı bir aksiyon biçimidir. hem af'etmek olgunlaşma belirtisidir ve der ki eskiler; büyüklüğün de şanındandır. hayat gelip geçiveriyor. aldatsa ne olur, aldatmasa ne suyun debisine ters.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar değişebilir.
Herhangi bir düşüncem olamaz. Herkesin kendi hayatı ve de kendi kararı ne de olsa.
Bir hata yapanın, tekrar aynı hatayı yapacağı anlamına da gelmez.
Bir yıl birçok şeyi fark etmek, idrak etmek için uzunca bir süre.
Bana sorarsanız, ben kolay güven inşa edemem.
Güven değerli ve de önemli bir şey...
Yıkılınca, tekrar aynı kuleyi yapmak istemem, tabiatım böyle...
.
.
#Neşeliadam00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle söyliyim aldattım köpek gibi pişman oldum. Döndü istemsiz geri aldatmak istedim aldatmamak için ayrıldım. Neden bilmiyorum ama birini aldattıgında geri aldatasın geliyor ve kendini haklı buluyorsun. Not : daha sonra kimseyi aldatmadım linçlemeyin çünkü umrumda olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kişi mi sana döndü
Cevap sahibi+1 yılEvet
O canım ben yaptım canım. Aldatan bir daha aldatıyor, bu çok net. Şimdiki aklım olsa aynı şeyi yapmazdım.
33 Yorumla
+1 yıl1 kere aldattı yanlışlık olmasın diye de güncelleme geçmişsin, 1 kereyse tamam ya o zaman sorun yok ldkdjsjs kafayı mı yedin ya, aldatan eski sevgili hayatımda olmayı bırak bana yazmaya cesaret edemez, imkansız
11 Yorumla
Soran+1 yılBazı arkadaşlar soruyu yanlış anladığı için düzeltim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu sorduğuna göre onu çok özledin ve çok seviyorsun affetmek istiyorsun. Neden kendini zorluyorsun ki affet gitsin. Yeterince cezasını çektiyse ve bedel ödettiyse affet. Eğer böyle çok seviyorsan dene bir kere daha. Hata biz insanlar içindir kardeşim. Bunu unutma. Hepimiz hata yapabiliriz. Sen hata sonrasında kişinin sana davranışlarına ve sana kendini nasıl hissettirdiğine bak. Seviyor mu seni ona bak. Sana olan aşkı ve sevgisini hissediyor musun buna bak. Ve affet.
10 YorumlaTencere yuvarlanır kapağını bulur. Üzgünüm. Demek ki kendisine verdiği sevgi, saygı ve değerin karşılığı ancak bu kadar. Demek ki mutluluğu sadece aldanmak ve aldatılmaktan ibaret bir yaşam 🤷♂️ Kendisi bilir, ben tercih etmezdim doğrusu.
20 Yorumla
+1 yılsenin güncellemen sorundan da beter arkadaşım 1 defa aldattı soru yanlış anlaşılmasın diyorsun bu konu açık ve nettir ALDATAN KADIN ERKEK FARKETMEZ ŞEREFSİZDİR ALDANAN AFFETTİKÇE ALDATILMAYA MAHKUMDUR... nokta...
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şakamısınız acaba, bazı arkadaşlar soruyu yanlış anladığı için günceledim
- +1 yıl
yanlış manlık aldatanı affetmeyi bile düşünen embesiller şunu asla unutmasın aldatan bir daha aldatır
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılsoruda tekrardan beraber olunur mu, demişsin. açıklamada tekrardan aldatan demişsin.
yani bu kişi 1 sene sonunda seni tekrardan mı aldattı? yoksa aldattıktan 1 sene sonra mı tekrar ilişkiye başladınız?
cevabım ona göre değişecek çünkü.02 Yorumla
Soran+1 yılAldattıktan 1 sene sonra ilişkiye başlandı
- +1 yıl
teşekkürler geri dönüşün için. şimdi aldatmayı kiminle yaptığını bilmediğim için genel bi cevap vereyim.
öncellikle tekrar ilişkiye başladığına göre seviyorsun. herkes 2. şansı hakkeder ama fazlasını asla. ilki senin için dersti fakat fazla bağlanma derim. ayrıca ona olan sevme duygunu biraz incele. sevmekten çok bağlanmış olabilirsin. son olarak da eğer ki affedilmek için gerçek bi uğraş verdiyse ve gerçekten pişmansa 2. şans olarak ilişkini sürdür. basit bi elinde olmayanı değerli görme durumuysa yol yakınken vazgeç.
sevilmeyi hakkediyorsun:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan bakınca aptal olarak nitelendirile bilirsin fakat sen bunlara kulak asma..
Canın ve kalbin ne diyorsa onu yapman senı daha tatmın edecektir mutlu kılacaktır.
Şeytana uymuş olabilir. Şans verile bilinir.06 Yorumla
Soran+1 yılAma kaç kişiyle konuşmuş sadece bir kişi değil
- +1 yıl
Erkekler böyledir. Boşluğa düşünce konuşur yapar.
Sen yapıcı ol. Neticede biryerleri eksilmedi aynı adam.
Soran+1 yılPeki bunu kadın yapsa
- +1 yıl
Kadın erkek bu konuda eşi değil. ( doğru bir yaklaşım değil kesinlikle )
Ben erkek olarak affetmem... Ama sen ben değilsin.
Kalbini dinle derim. - +1 yıl
@Budagcr Heryerinden mantık akan kişi...
Ben doğru bir yaklaşım olmasa da söyledim. Tabi seni olağan üstü mantıklı birisin o yüzden anlayamadın.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eğer eminsen pişmansa gerçekten 2. şansı ver seviyorsan, öyle tipler varki düzelmez şansı haketmiyor denen ama bir bakıyorsun gerçekten hatasını anlamış ve pişman olmuş bedelini ödemiş bazısına da müstehak bu durum.. Çok iyi düşün.
10 Yorumla
+1 yılAldatmış kandırmış sevmemiş daha ne yani birsuru insan sevmek tanımak varken hata üstüne hata yapıp yine aynı kişiyi hayatına almak anca seni yıpratır
10 Yorumla
+1 yılOnun karakteri aldattığı gün ortaya çıkmış zaten, tekrar beraber olduğunuzda gözü senden başkasını görmeyecek mi sanıyorsun? Maalesef o öyle bir adam değil güzelim.. sakın iki güzel sözüne kanıpta affetme.
10 Yorumla
+1 yılYakınından geçmem bir kere aldatan hep aldatır ileride evlilik akdi olduğunda da bunu yapar aslında bu onun için alışkanlık gibi birseydir önemli olan sizin bu durumda geleceğinizi düşünüp ona göre uygun adım atmanız gerekiyor. Evvelliyetle söylemeliyim ki önce tedbir daha sonra adım bunu hayatınıza empoze ederseniz her şey sizin adınıza olumlu sonuçlar doğuracaktır.
14 Yorumla
- +1 yıl
Değişir mi sizce sonuç bence değişmez
Soran+1 yılDeğişmes tabi
- +1 yıl
Öyle onun için boşverin önünüze bakın
Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Eş** çamur banyosu yapmayı seviyorsa denecek bir laf yoktur ama. Hatada art niyet var mı bu aranmalı olayları gidişat doğrultusunda aşırı bir art niyet bulunmuyorsa bir şans daha verilerek denenebilir.
00 YorumlaBir kere aldatan erkek 100 defa aldatır. Verebileceğin en büyük yanlış karar.
34 Yorumla
Soran+1 yılPeki aldatan kadınsa erkek dönüyorsa
Hata değil, yanlış olur.
Bilerek ateşe yürümek gibi bir şey. Şimdi affedersin, sonra yine sana ihanet eder. İhanetin affı olmaz diye boşuna söylemiyoruz.10 Yorumla
+1 yılKesinlikle affedilmemeli. Bazı durumlarda ikinci şans verilmez. Üstelik zaten affediyo diye devamı da gelebilir. Sevseydi aldatmazdı. Hem ne demişler beni bir kere kandırırsan senin ikinci kez kandırırsan benim aptallığım. Kendinizi aptal yerine koydurtmayın.
10 Yorumla
+1 yılHata tabi önce bir insanın kendisine saygısı olması lazım yapan bir daha yapar
26 Yorumla
- +1 yıl
Aklı varsa dönmesin derim eski eskide kalmıştır çünkü seni üzen aldatan ağlatan insanı sevmeyede dönmeyede gerek yok ben bunu insanın kendisine saygısızlık yapmış olarak görürüm
Soran+1 yılBunu yapan kadınsa yani aldatan
- +1 yıl
Bu o zaman kadının suçu ve hatasıdır karşı tarafın dönmemesi değil
Soran+1 yılAma dönmeside hata bence üstelik kendi ayağıyla barışmaya gidiyorsa erkek
- +1 yıl
Evet o da hata
Ona karşı sevgin devam edebilir lakin güvenin devam etmez. Tam anlamıyla güvenip sırtını yaslayamazsın sürekli aklında bir soru işareti olur ve bu katlanılacak bir durum değil.
00 YorumlaAldatan bir daha aldatır ve sen affedersen o zaten şöyle düşünür bu beni affediyor yine yapsam affeder seni cepte görür. Kızlar sakın affederek hataya düşmeyin
00 Yorumla
+1 yılSen neden aldatmadın, aklına bile gelmedi di mi? Böyle bir şey yapmayı yedirebilir miydin kendine? Başkasıyla olabilir miydin? Bu sorulara evet diyorsan mutlu olun 😂
00 YorumlaŞöyle eğer unutup bir kez bile sen beni aldattın diyip konusunu dahi acmayacaksan sindirebileceksen barış ama tekrar aynı şeyi %99 yaşarsın iyice düşün gururuna yediriyorsan barış kızım kimse tutamaz seni ama bence 2. Şansı verme bir kere sil hayatından defolup gitsin peşinde sürekli olarak köpek gibi dolasmazsa gel yüzüme tükür
00 YorumlaBelki gerçekten pismandir ama bir ömür unutulmaz.. ve felsefe bir kere olan bir daha olur yol olur yol
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. evet hanımefendi bu bir hata aldatma ve şiddet konusu bir kez olduysa o belli bir süre sonra inanın tekrarlanıyor ve yine üzülen siz oluyorsunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bişey gelmişti başıma. Sonrasında ciddi manada hatasını anlamıştı ve tekrarlamamıştı ama bu sefer de ben aldattım
10 Yorumla
+1 yılAldatan bir daha yapar, hem ortada aldatma varsa güven bir daha toparlanamaz. Oysa güven ilişkinin temel taşıdır.
10 Yorumla
+1 yılBu yapilacak en büyük hatalardan biri. Evlilikte bile bir kez aldtan bunu tekrarlarken, sevgililikte bunun tekrar etmesi kaçınılmaz
10 Yorumla
+1 yılO şahsın beyni yoktur net yani, eğer o sensen yazık sana
20 YorumlaHatasız kul yoktur. Eğer cidden samimi olarak pismanda ve tobeliyse neden affetmeyesin. Rabbim her türlü tovbeni affeder. Sen kul neyine affetmemek
00 Yorumlaasdfghjk aynı hatayı tekrar yapmak doğruysa sizin için hata değildir tabi zira bir kere aldatan devamını getirir
00 Yorumla
+1 yıl1 kere aldattıysa sorun olmaz. Yeniden başlayabilirsiniz. Ne de olsa hala birbirinizi deliler gibi seviyorsunuz dimi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok net bir şekilde hatadır. Çünkü tekrar aldatılmayı bir kenara bırakıyorum, aldatma potansiyeli olan biri aynı zamanda başka hatalar da yapar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hata yaparsın, altadan birinin tekrar aldatması yüksel ihtimal. Aldatmasa bile akılda hep acaba diye kuşku kalacak.
00 YorumlaBenim 2. şansı verdiğim oldu. Yine de kendi kararın
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuç peki
- +1 yıl
Ya gerçekten pişman olmuştur ya da artık piiri.
Kişilik meselesi. Bu devirde karısını sevgilisini pazarlayan ortak kullanan geniş mezhepli adamlar kadınlar var !!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılEski olmasına gerek yok daha önce aldatmış yeni biriyle birlikte olmak bile mantıklı değil. Güven vermez
00 Yorumla
+1 yılAldatmayan adam mı var mk o yüzden dert etme, yapıştır gitsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu kadın yapsa peki
- +1 yıl
Aa olur mu, sen yapamazsın sen kadınsın... O. derler, saldırıp öldürürler. Öyle bir toplum kafası işte...
+1 yılAldattıysan bu iş biter
Koklatmış sana uyumuşsun eter
İnsallah olur o da beter
Enayi olma yavrum giden gider00 Yorumla
+1 yılTabiki giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir ne alaka ben de bilmiyom
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeven aldatmaz yine aldatır seni evlenmende aldatır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılHatadır kesinlikle her şey ilki gbi olmaz çünkü. Güven çoktan bitmiştir
10 Yorumla
+1 yılEvett hata. Seni kafada bitirmişki bir başkasıyla sevgili olmuş. Sakın affetme
10 YorumlaHataaaağ kesinlikle olmaz, eskiye talep. olsaydi bit pazarına nur yağardı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine saygısı olmayan gurursuz kişilerin yapabileceği şey.
10 Yorumla hatanın daniskası hemde. aldatana değil affedene kızarım. aldatmanın mazereti olmaz.
10 YorumlaSeven aldatmaz, aldatıyorsa çapkındır.
Bir daha yapma olasılığı da var
Ben olsam kendime olan saygımdan affetsem bile tekrar hayatıma almam.
Önüme bakarım
O da kaybettiğine yansın ;)00 Yorumlaeskiden aldatmış birini bulamayınca sana dönüyo ama yine bulsa yine aldatır bence...
00 YorumlaÜzülmeyi göze alıyorsa başlasın ama insanlar değişmez
00 Yorumla- Devamını Gör (211)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne