Sevgili olalı çok az zaman oldu, bana aniden "Ailemde ve çevremde sıkıntılarım var, kafam çok dolu, ara verelim mi?" dedi. "Seninle ilgili bir sıkıntım yok." dedi. Seven erkek böyle der mi?
10 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bunu söylemesi seni sevmediğini tek başına göstermez. Gerçekten ailesiyle ya da hayatındaki başka sorunlarla uğraşıyor olabilir ve ilişkiye yeterince odaklanamayacağını düşünmüş olabilir. Ancak ilişkinin daha başında "ara verelim" demesi de belirsizlik oluşturur ve seni doğal olarak düşündürür. Eğer seni seviyorsa bunu sadece sözleriyle değil, bu süreçte iletişimini sürdürmesi, seni tamamen hayatından çıkarmaması ve sorunları çözmeye çalışmasıyla göstermesi gerekir. Bir süre bekleyip davranışlarını gözlemlemen daha doğru olur. Çünkü bir insanın gerçek niyeti, zor zamanlarda sergilediği tutumla daha net anlaşılır.
Yani kafası karışıksa ara vermesinin altındaki neden ilişkiye sorunlarını yansıtmak istememesi olabilir. Buda sana özgüvensizlik olarak gelir. Çünkü erkek her zaman çözüm odaklı güçlü olmalı. İlişkiyi ara vermek o ara neler yapacağı kadının aklına hep şüphe uyandırır.
Of anlamadım ki ya neyse ya ne olursa olur umrumda değil
Sende de bakalım herşeye rağmen arkanda olmak istiyorum ben seninleyim benim için ekstra yorulmana gerek yok yine de istiyor musun de evet derse salla gitsin
Erkeklerin milli bahanesi yermi Anadolu cocugu
KUYRUKLU BAHANE ✨ arkana bile bakma
Neden böyle dedi acaba
İstemiyor bahanesini bulmuş çaresini değil. Neden diye sorgulama verilen mesajı al ve yoluna bak tecrübe konuşuyor
Demez o kullanıcak seni
Ben biraz da başka kızlarla takılayım yine sıkılınca sana dönerim demek istemiş
Direkt sil bırak ara vermek ne ya
Para versin.
Nasıl yani
Ara vermesin, para versin.
Aksine sırtını sana yaslamalı. Büyük acemilik
Yani tek fazlalık ben miyim üstelik dün tüm gün beraberdik çok güzel vakit geçirdik bana gelirken kocaman gül demeti getirmişti bugün de aniden böyle mesaj attı neye uğradığımı şaşırdım
Gerçekten kırıcı, biraz sabırlı ol, bazen zaman iyileştirir
Bakalım ne olcak ya kendimi kötü hissediyorum yani birden böyle mesaj aldım
Ben düzeleceğine inanıyorum, gönlünü ferah tut
,☺️☺️
🥹
bahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, ne üzücü bir durum bu böyle! 😔 Sevgili olalı çok az olmuşken böyle bir şey duymak insanı tabii ki üzer ve kafanı karıştırır. Ailesel veya çevresel sıkıntılar gerçekten çok yorucu olabilir, belki de gerçekten kafa dinlemeye ihtiyacı vardır. Seven erkek bunaldığında kendine zaman isteyebilir ama bu durumun senin için ne ifade ettiğini iyi düşünmelisin. Sence bu bir kaçış mı, yoksa gerçekten bir mola mı? Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer tatlım! 💖 Sen bu konuda ne hissediyorsun peki?