Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili olalım deyip sonra vazgeçmişti uzağız diye
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sonunda engelledi beni çünkü ben duruma kimseye bağlamıyorum artık yazdım engelledi beni nasıl olcak şimdi o kadar alışımıstm ona sizce geri donermi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
neden bu konuyu unutamıyorsun anlamış değilim sana takıntılısın dediğimde kızıyorsun
Sen kimsin ki tanimiyorum
Isırır belki uzak dur işte
😂😂
uzak dur diyorsa dur knka zorlama işte :D
Neden😂
Var ki bir bildiği uzak dur diyor adasdsa
😂cinsellikse ben sadce onunla yasardim
Ver gitsin knka madem rahatlarsın sende sadasd
Evli zaten
Olsun aradan senide çıkartır knka :D
Istemiyor baksana yolun açık olsun dedi
Sende başka birisini kestir knka madem artık gözüne
Ya ben şu an onu istedim ama yok ya düşünsene bi kız seninistiyir ama uzak tutacak kadar ne olabilr
Karım olabilir mesela yetiyordur bana :D
Sevmiyor karisini
Kanka tamamda neden storylerime bakıyo beni silmio
Knka şuanda bana fazla soru sorma kötüyüm :D
Ay tamam😂
arada kaynama sende asdasdsa
😂
Ama istiyorsan da yok demem sana da asdasdsa
Manyak bi git
ne be knka sanki yapmadın şey mi asdadds
Uzak dur bebeem ozman
Duruyorum peki o neden beni silmiyor
Abaza olmasın, fazla yaklaşma saldırabilir
Sadece onunla yasardim
O derece yani😅Belki de Kendisini yoldan çıkarmadan korkuyordur.
Evli zaten
Hiç şaşırmıyorum artık. Demek evli birisini ayartmaya çalışıyorsun😂
Yok ya o bana sevgili olalım demişti
Hmmm demek ilk teklifete bulunan oydu. İradesine yenik düşmekten korktuğu için kendisinden uzak durmanı istemiş. Sana önerim kışkırtmaya devam et belki de işin sonu yatakta biter🤪😘
Manyaksin ha yok istemiyim artık onu
Neden beni silmiyor
Noldulan biraz önce kendini fena kaptırmıştın. Ben sadece tavsiyede bulunmak istedim😅
Ya baksana onu kıskandırsam ise yararmi
Valla seni silmediğine ve storylerine baktığına göre, demekki kalbinde bir kıvılcım yakmışsın. Kıskandırmak yerine daha fazla ilgi alaka gösterebilir, kendisini etkileyecek şeyler yapabilirsin.😘
Ne yapayım peki?
Evli adamla olmam dedim en son sizce zoruna gitmismidir
Valla bu senin tecrübene kalmış. Güzel kokulu parfüm sıkabilir, güzel bir makyaj yapıp seni çekici kılan kıyafetler giyebilirsin. Güzel fotolarını durum olarak paylaşıp, sürekli kendini ona maruz bırak. Ne kadar fazla seni görürse O kadar fazla zihninde yer edersin😘
Ahahhah çok hoşsun ama zaten sadce telde görüyor
Ancak soruna bakılırsa, asıl onun seninle olma konusunda çekinceleri var. Karar ver ama😅
Sizce bana dönermi
Size dönüp dönmemesi birbirinize görme sıklığınıza bağlı, eğer irtibatı tamamen kestiyseniz yeniden bir bağ kurmanız zor
Kesmedik işte kesemioz daha doğrusu ben kesemiom oda kesmiyo silmemiş hala durumlara bakiyor
Ne güzel işte, demekki hâla şansın var. Madem evli olmasına rağmen ona bu kadar aşıksın, o zaman gidip kendisiyle konuş. Onun sana gelmesini bekleme ve gurur yapma. Zaten evli olduğu için sana gelmeyecektir. Atağa geçen taraf sen olmalısın, istediğin şey konusunda inançlı ve kararlı olursan istedigini elde edersin.😘
Yok ya ben ona yazdım bana yazma dedi benim için vaktini harcama dedi
Gerçekten beni neden silmedi hadinsilmedi durumlara neden bakio
Aklıma şu geliyor belkide korkuyor bana kapillmaktan
Dedimya hala sana karşı minik de olsa bir ilgisi var demekki. Senden hoşlanıyor fakat evli olduğu için cesaret gösteremiyor. Bu arada sakıncası yoksa özelden yazışabilir miyiz? Hem benim de sormak istediğim birkaç soru var. Size dürüst bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım
Bende tam onundcektkm🙂
İsabet olmuş😅
Mesajnatamiyirum
Neden? Mesaj kutum herkese açık, xper 2 seviyeysen atabilirsin
Defilim
Hmm, neyse artık kısmet değilmiş diyelim. Aklına takılan başka birşey varsa buradan sorabilirsin
Level 2 olunca ilk iş sana yazacam
Yanindionki boşa takipte değil. peki ben onla olmam dedim onada bu onda hırs olurmu
Açıkcası bu sozün onda bir hırs yapacağını sanmıyorum. Kendisi zaten evli, ona karşı istesiz değil aksine son derece istekli yaklaşmalısın. Özgüvenini yüksek tut ve onunla birlikte olma konusunda çok kararlı bir tavır sergile.. Daima güzel fotoğraflarını storye at. Kendini ona ne kadar fazla maruz bırakırsan, eninde sonunda yelkenleri suya indirir. Zaten sana karşı ilgisiz olmadığını kendin söylüyorsun. Bu ilginin daha da güçlenmesini sağla😘🤪
Ilgili değil eskiden ilgiliydi şimdi değil ama ben onla oluo olmamak konusunda kararsizim zaten istemiyo ya yazma bana dedi
Storyler dolu resimle kaç gündür dehşet fotolar atıyorum görüyor benim anlmadgim neden beni takip ettgi
Seni hâla takip etmesinin sebebi sana karşı hâla ilgi duyması, evli olmasına rağmen seni takip etmeye devam etmesi başka türlü izah edilemez, üstelik aranızda yasak bir ilişkinin söz konusu olabileceği göz önümde bulundurulunca... Bence bir tarafı evliliğine sadık kalmak isterken diğer tarafı ise senden bir türlü vazgeçemiyor. Aslında benim merak ettiğim evli olduğunu bile bile neden ondan vazgeçemediğin? Kendisinde seni bu kadar etkileyen ne var merak ettim doğrusu
O kadar güzel yerlere deginmissinki.. bilmiyorumki bosandigim sıra karşıma çıktı netten tanıştık ne yaptıysam atamadım icimden:((
Biz heralde böyle gideriz ya oda silemiyor bende numarasını alana kadar göbeğim çatladı. simdide geri vermiyor numaramı bana
Hmm, demek senin de hayatında bir evlilik geçti. Bu yüzden bu kadar cesursun😅 Ancak sana önerim şu ki, sonuçta kendisi evli ve bu durum aranızda büyük bir engel yaratıyor. Bence bu ilişkinin sonu çıkmaz sokak olur. Belliki ona karşı büyük bir haz besliyorsun. Ancak şiddetli hazlar kişiyi her zaman tehlike sulara sokar. Bu yasak aşk ilerde çok büyük sıkıntılar yaşamana yol açabilir. Kısacası ondan vazgeçmeni öneririm. Eminim güzel bir bayansındır ve kendine çok daha iyilerini bulabilirsin
Ay allah razı olsun bilmiyorum ya ben hiç böyle biri değildim ya şu exper 2 olsada dm ye gelsek
O kadar haklisinki
Rica ederim, ne demek.
Ogrencinfalanmisin sen evlmsn
Hayır öğrenci değilim, sosyoloji mezunuyum ve ne yazık ki bekarım. Yanisi, sizin evlilik hayatınızda yaşadıklarınıza vakıf olamadım henüz😅
Ahahhah hangi sehir
Biraz özel oluyor bura ama kusura bakma artik
Yok canım ne kusuru, Elazığlıyım bu arada. Peki ya sen
Ay çok severim dogululari
Yalnız burası pek de doğu sayılmaz, gerçek doğu bizim buralardan bir kademe sonra başlıyor.😅 Bu arada böyle söylediğinize göre siz batılı bir bayansınız.
😂😂
Valla o kadar çok mesajlaşmışız ki gönderdiğin emojileri görmek için ekranı 1 dakika boyunca aşağıya kaydırdım😅
Bende senin ilk yazdigin cümleyi bida okuyup kahkahayla guldum
İnan şu an bakınca aynı kahkahayı bende attım, Ordan buraya sohbetimiz nereden nereye evrilmiş
Çevrilmiş Dcektin herhal😂
Bizimki de gece az önce bakmış yine durumlara
Hayır evrilmiş demek istedim. Gecenin bir yarısında dahi durumlarına bakıyorsa bu pek hayra alamet değil söyleyeyim. Görünüşe göre sevgili karıcığı ile yatarken bile aklından çıkmıyorsun😂
Yung deliiii
Ya açılmasını mesaj
Ortalık yerde konusuoz
Sen ne dion kalkar kalkmaz bakiyo
Dehşet fotolar atıyon aşık olması yakindir
Küfür ediyom şu an bakalim gdecekmi
Dehşet fotolar mı? Sen benden daha delisin😂 Yakında çocuğun aklını da çelersin sen.
Hiç öyle olmucak engelledi beni
Sonunda bitti cilem
İnan ben de çok istiyorum mesajlaşmanın açılmasını, sana sormak istediğimi bazı şeyler var😅
Bir yazılar paylastim engelledi
Beni engelledi ağlıyorum Şu an
En sonunda engelledi
Cvp yaz bana lütfen iyi degilim
Nooluyo lan gitmemiş heralde çevrimiçi gorunuyor
Gerçektemi ya. Valla inan ben de en az senin kadar şaşırdım engellemesine. Keşke bu kadar aceleye getirmeseydin, keşke zamana yaysaydın. Ne mesaj attın ki
Ama bir karar ver lütfen
Ya yok ona atmadım duruma attım yani artık kimseye bağlamıyorum gitse bile üzülmem diye
Ama şöyle hakkımda kısmı yok birde resmi yok ama çevrimiçi gördüm bu ne demek bence enggelmedi
Cvp ver lütfen sence sildimi silmedimi çevrimiçi gordum
İnan bende bilemiyorum engelleyip engellemediğini. Engellemesi için bir neden var mı ki? Kendisine birşey mi söyledin?
Hatir ortaya durum attim ama çevrimiçi engel yok
Ne güzel işte engellememiş, boşu boşuna karamsarlığa kapılıyorsun. Durum olarak ne attın😅
Ya Iyide profil resmi yok hakkında kismibyok
Valla o zaman engellemiş de olabilir. Naptınki birdenbire engelledi.
Ya yok engellese çevrimiçi olmaz aman yazma dedi adam zaten silse ne dursa ne
Ancak buna rağmen yine de vazgeçemiyorsun ondan. Bence şimdilik story paylaş ve storylerine bakıp bakmadığını gözlemle
Paylaştım hala bakmadı yok sil di bu
😭😭😭Deme öyle, sen yine de ümidini kaybetme
Yok bakmamis
Ne olursa olsun inancını kaybetme🙏
Ya niye böyle diosun adam silmiş benindiyorum
Çünkü karamsarlığa kapılmanı istemiyorum. Ayrıca silerse silsinya sana erkek mi yok. Sen ki evli bir erkeği bile etkileyebilmiş birisin, her ne kadar neticeye ulaşamamış olsan da... İşte bu yüzden bekâr erkekleri hayli hayli etkilersin. Elini sallasan ellisi, üzme kendini bu kadar.
Yok o iş öyle değil ama niye öyle dedin karamsarlığa kapılmaki istemiyor diye. nasil benden uzak dursbilcek bana durumlara bakması bile yetiyorken gerçekten ben çok üzüldüm
Bence üzülmemelisin ve insanları takıntı hâline getirmemelisin. İnan önüne daha iyi seçenekler çıkar. Kendini tek bir kişiye kaptırmamalısın, aksi taktirde duygularına karşılık bulamadığında bu seni çok incitir
Ses yok bak hala
😭😭😭😭 Bir kere de iyi haberle gel be.
Ne olacak şimdi sence gitti mi. Profil resmi durumu görünmüyor ama telefon numarası mobil diye duruyor. Durumlarada bakmadı
Seninkisi durumlara bakmak için gece yarılarını bekliyor😅 Hâla şansın var😂
Manyaksin😂Iyide profil resmi yok
Valla şekerim bilemiyorum daha önce hiç böyle bir engellenme hâli tecrübe etmedim. Durumlarına geceleri baktığını göz önünde bulundurursak, bir bakmışsın gecenin ürkek saatlerinde senin durumuna girivermiş, bilemezsin🤗
Ben bir önceki yoruma yazmışımya😂😂 O zaman kesinlikle engellemiştir seni.
Yom engellerse cevrimcio olduğunu goremyiyorsun
İşte ben de bunu anlamadım. Nasıl hâlâ çevrimiçi. Yalnız sen bu erkeğe fena abayı yakmışsın, baksana geceleri bile aklından çıkmıyor🤪
Hiç aklımdan çıkmıyor gerçekten o kadarvuzgunumki..
Hiç beklemiyordum şu ara silebilcegini hala bir umudum var
Neden ona bu kadar bağlısın, ne var onda çok merak ediyorum.
Gerçi seni anlayabiliyorum. Daha önce evlenmiş ve cinsel bir hayata dahil olmuş bir bayan için boşandıktan sonra yalnız başına uyumak zor oluyordur😅
Yok ya ondan değil boşanmaya alıştım yani durumu kabullendim bilmiyorum bunda ne buldum çok üzülüyorum agliyorumbsuan
Ama ben pişman olmam demi elimden geleni yaptım adam zatrn evli sonumuz yoktu
Ya ciddi olamazsın, neden ağlıyorsun. İnan seni çok daha mutlu edecek insanlarla karşılaşırsın. Yaşında gayet uygun, boşver üzme kendini, daha güzel bir evlilik için hiçde geç kalmış değilsin😘
33 yaşındayım ya zaten onla evlilik olmazdı ama bir kez olsun onu görmek istedim ama böyle olması daha iyi oldu bukusaak daha zor olurdu benim icin
Seninkisi biraz fazla takıntı, sanki gezegende yalnızca bir tane erkek varmış gibi davranıyorsun. İnan daha iyilerini bulursun.
Bu arada eşinden neden ayrıldın
Kumar başka kızlarla konuşma borc
Bunun azda olsa ilgisi varsa donermi
Dönme ihtimali eşi ile olan ilişkilerine bağlı, bakarsın bir gün eşi ile tartışma yaşar, kendisini teselli etmek için seninle yeniden irtibat kurar. Ancak evlilik hayatı gayet iyi yürüyorsa dönme ihtimali zor. Ayrıca bununla olan samimiyetinizi de bilmiyorumki, reelde birbirinizi tanıyorsunuz değil mi? Lütfen kendisi ile sanaldan tanıştığını söyleme
Sanaldan tanıştık. Sen binozelden bana mesaj atsana. Ya numarwminsilmismidir gerçekten benninanamiyorum hala ya
Başkaları varsa
Malesef xperim hâla 1 seviyede. Bence silmiş olma ihtimali çok yüksek. Dürüst olmak gerekirse sanaldan tanışmış olmanız ve sosyal hayatta karşı karşıya gelme ihtimalinizin olmaması senin şansını baya azaltıyor. Sosyal hayatınız yoksa, kendini kaptırma bu kadar derim. Ayrıca ne var bu erkekte, ne oldu da ona karşı kalbinde böylesine güçlü şimşekler çakıyor
Bir anlasam tipimdi sanirim😂ondan etkilendim işte.. bu arada biraz araştırdım bizim kaydettiğimiz isim ve mobil numara olarak kayıtlıysa silmemiş anlamına geliyormuş ah nasıl alıcaz ya silip silmedigim.. icimde bir his dönecek diyor belkide resmini ve durumunu kapattı ve benimde durumlara bilerek bakmıyor
Bu derece araştırıyorsun yani, valla inan sendeki bu hevesi, bu tutkuyu görünce ben bile adamdan etkilenmeye başladım. neymiş bu böyle😂
Bu arada takipleştiğim Tilya9 sensin değil mi?
Iyiyim duan bazı kararlar aldim en hayırlısı böyle elimden geleni yaptım zatrn sonu yok adam Evli şimdi beni burda neden ifşa ediyorsun😂
Sana birşey diyimmi buluşsam biseyler yaşam daha koyuydu şimdi biz bikac gün bekliycez eğer silmemişse ya da geri dönerse brnintakinti haline getirmiş demektir Bubyuzden bunu çözeecgiz. daha Iyym şu an
Uzak dur
Açık ve net. 👍