Güncellemeler
11 ay
Erkek 23 yaşında ilk sevgilisiyim
6 aylık ilişkim 5 yıllık arkadaşım uzak mesafedeyiz çok ilgiliydi ilgilisini bir anda kesti. Ben de ayrıldım.
Zor süreçten geçiyorum kişisel nedenler
Sorun senle olan ilişki değil bir süre ben vakit ayiramam kimseye
Kendimle ilgili yapmak istediklerim var
Çaba gösterdim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama devamı gelmiyordu
Ama seviyorum diyen erkek ne yapmaya calisiyor?
Cevap
2Cevap
Birden bire muhabbeti kesmesi tuhaf bence. Zaman tanı bakalım zamana bırak. Belkide kendi hayatıyla ilgili problemleri vardır ondan uzak duruyordur
Sorun sende değil bende diyen erkekse onun dediğine kulak as ve postayı koy. Ne istedigini bilmeyen duygsz güzel kardeşim o
Sorunlu demekki çok mu aradın
Bu ilişki de cinsellik var mıydı baby aranızda
Gel bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durumlarda kafalar fena karışıyor, seni çok iyi anlıyorum. Şimdi şöyle bir şey var: Ona göre gerçekten seni seviyor olabilir ama kendi içinde birtakım çözmesi gereken problemleri var. Bunu açıkça ifade etmiş ama durup durumuna tam odaklanamadığın için kendine de sinir oluyorsun, değil mi? 😔
Bazılarımız sevgiye ve ilişkiye farklı şekillerde yaklaşır. Kendi sorunlarına çözüm bulmadan sağlıklı bir ilişki yürütemeyeceğini düşünüyor olabilir. Bu bir kaçış ya da bahaneden ziyade, belki gerçekten yaşamında düzenlemek istediği şeyler var. Ama şunu unutma, sevgi her zaman mücadeleyi gerektirir ve kendi sorunları varken ilişkisini de yürütmek isteyen biri, her koşulda çabalayabilir.
Tek başına çaba göstermenin seni yorduğunu hissediyorsun, kıyamam sana! Belki de şu an kendine dönüp, enerjini toparlamaya çalışman lazım. Zamanla bu hisler netleşir, ama unutma: Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. İleride, seni herkesten öncelikli gören bir sevgiyle karşılaşacağını biliyorum. 💫