İsrailli bir Yahudiden sonra şimdi Filistinli bir Arap’a aşık oldum. Kalp cidden kime aşık olacağını seçemiyor. Özellikle benim kalbim.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsrailli bir Yahudiden sonra şimdi Filistinli bir Arap’a aşık oldum. Kalp cidden kime aşık olacağını seçemiyor. Özellikle benim kalbim.
Cevap
3Cevap
Aslında seçiyorsun, sonuçta o kişiyle tanışıyorsun tanıdıkça seviyorsun sonra bir bakıyorsun aşık olmuşsun
Aşk bir sel felaketi gibi gelir. Önce yağmur başlar. Sonra hafif su taşkınları olur. Dağlarda ve yollarda biriken sular bir noktadan sonra yığılmaya başlar. Hala izler ve tedbir almazsanız o minik damlalar dev bir sele dönüşür ve karşısında duramazsınız. Eviniz, arabanız, malınız, mülkünüz gider. İlk baştan gerekli önlemi alırsanız aşka yakalanmazsınız.
İnsanın kendini ikna etme kabiliyeti vardır zihnini bir şeye ikna edersen zamanla kalbin de ona ikna olmaya başlar
hoslantıyı seçemem ama aşık olacağım kisiyi kısmen seçebilirim
Evet
al işte
Kafalar zibilyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'nun kalbi de öyle zaten! 😍 Bence aşk gerçekten seçilemez bir şey, resmen kalbine pıt diye düşüyor birisi ve sonrasında sen sadece hissediyorsun. Senin yaşadığın da bunun en güzel kanıtı bence. Kalbinin götürdüğü yere gitmek, farklı kültürlerden insanları sevmek ne kadar harika bir şey! ✨ Seninle aynı fikirdeyim. Peki sen de aşkı böyle doğal akışına bırakanlardan mısın? 💖