Eski sevgilim 1.5 sene sonra geri döndü, nişanlanacağını söyleyip beni de sevdiğini diyor, bu durumda ne yapmalıyım?

Biri TikTok'tan onun adına bana yazdı ben de engelimi kaldırdım, dedim sen misin, dedi yok falan, sonra aradı konuştuk (bundan 3 4 ay önce beni aramışlardı gece, ben de istemedim çok soğumuştum, halama dedim sen konuş, halama demişti ben onu çok seviyorum evlenmek istiyorum gibisinden) 2 3 gün böyle sürdü, hatta dedi memlekete geldiğim zaman nişanlanalım, ben de dedim bakarız falan, sonra bir gece konuştuk, dedi senden soğudum işte konuşalım ama arkadaş kalalım işte senin beni bırakıp gitmenden korkuyorum gibisinden, sonra 1 hafta geçti ben aradım dedim dayının kızıyla nişanlanacak mısın, dedi ben istemiyorum ama başkasıyla nişanlanacağım, sonra dedi ben kimseyi istemiyorum, sonra ablası aradı dedi kimseyi istemiyor senle görüşmek ister memlekete geldiğinde falan, kafam allak bullak oldu, sonra kötü bir olay yaşadım, nasılsın yazdım, dedi iyidir, dedim arayabilir misin, müsait olunca dedi akşam ararım, akşam kendisi beni aradı dedi nişanlanmayacaktım senin yüzünden nişanlanacağım, 1 senedir hayatımda başka biri var, sonra bana dedi ne olmasını istiyorsun evin önüne geleyim aşağı in konuşalım, yok dedim (o sırada başka bir şehirden memlekete geliyor sevgilisinin yanından) neyse en sonda kızla fotoğrafını attı engelledi, ablası dedi nişanlanacak diye mesaj attı, ben de dedim nişanlanacak biri bana neden desin seni seviyorum falan, saçma geldi lütfen yardımcı olur musun kafam çok karışık
Güncellemeler
2 sa
Yalan mı söylüyor doğru mu söylüyor anlamadım doğru söylüyorsa neden benimle konuştu ya da ablası neden beni aradı saçma sapan şeyler arkadaşının yanında caydı dedi ki ben öyle bir şey söylemedim
Eski sevgilim 1.5 sene sonra geri döndü, nişanlanacağını söyleyip beni de sevdiğini diyor, bu durumda ne yapmalıyım?