Eski sevgilim nişanlandığımı görünce geri dönmek istiyor ne yapmalıyım?

2 buçuk yıl biriyle görüştüm. Muhabbetimiz çok iyiydi. Aramızda uzaklık vardı ama görüşünce iyi vakit geçiriyorduk. Fakat evlilik düşünmediğini söylüyordu evlilik lafı açıldıoında beni sudan bahanelerle engelleyip engeli 1 ay kaldırmıyor Du. Ben onu sevdiğimi onunla, evlenmek istediğimi söylüyordum. İyi vakit geçirdiğimiz için evlenince de mutlu olycağımızı biliyordum. Bir ara yine beni arayıp sormadığı zamanlarda ona arkadaşız dediğinde tepem atıyordu. Ne zmn ciddi meselelerden bahsetzem hep geyik muhabbeti yapıp beni engekliyırdu. Seninle evlrnmiycem başkasını bul bana bağlanma diyordu İnsan arkadaşının elini tutar mı sevgili gibi o da meçhul neyse bir beni bu 3 yıl süre içinde annesiyle tamıştırmadı. Bana ileriye dönük hiç bir şey söylemedş en son ben onu 1 ay önce aradım nişsnlabacağını söyledim. Beni işlemedi. Şimdi ise nişsnlandığımı duyunca yanıma geldi görülmek istediğini söyledi. Senin kıymetini eşimden kayıp gidince anladım dedi. Nişanlanmış Im annemle konuşturacağım seni diyor. Senin sesini duymadan yüzünü görmeden yapamam diyor. Nişanlanacaşım dediğimde blöf yaptığımı sanmış ama şu an kaybedince anladım dedi. Ben ona karşı boş değildim. Ve onunla görüşünce hala oju sevdiğimi anladım. Ama şu anki nişanlı kın bana karşı hiç bir yanlışın ı görmedim iyi birisi brni. Hiç üzmedi. Beni yarı yolda bırakmadı sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık siz, olsaydınız bu durumda ne yapardınız?

Eski sevgilim nişanlandığımı görünce geri dönmek istiyor ne yapmalıyım?