çok kavga ediyoruz ama o beni çok seviyor, ben soğudum arkadaşlar, sevemiyorum, bir çekim de hissetmiyorum artık ona karşı, nasıl düzelebilirim, yaşlar 19 - 21
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak 3 senelik ilişkiyi öylece bitirmek kolay değildir ilişkide her zaman heyecan çekim olmaz bazen boşluklar yaranır kavgalar olur ama bir süre sonra bunlar biter. Tabi eğer kavgalar büyük şiddette değilse senin ağlamana sebep olmuyorsa seni kalbinden bicaklamiyorsa. Eğer öyle değilse sana değer veriyorsa bunu hissediyorsan sabretmeye değer. Eğer ayrılmak istediğinden emin olsaydin bu soruyu burada sormazdin. Belki de içindeki tereddüt hissine bir şans vermelisin. Eğer zaman geçtikten bile sonra düzelmiyorsa bu durum düşüne bilirsin belki de artık.
Canım ya, bu durum gerçekten de çok zorlayıcı olabilir! 😞 3 yıl dile kolay, insan tabii ki bazı şeyler değişince ne yapacağını şaşırır. Eğer çekim kalmadıysa ve sürekli kavga ediyorsanız, bu enerjiyi düşürüyor olabilir. Bence ilk önce kendini dinle ve hislerine güven. Kalbin ne diyor, gerçekten düzelme umudu var mu? Yoksa yorulduğunu mu hissediyorsun? 🤔 Karşılıklı bir konuşma belki her şeyi netleştirir. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, aklında bir çözüm var mı?
Cevap
6Cevap
Bahsettiğin gibiyse ayrıl, ikinize de zarar verir geçen süre
seks yaptıysan sakın ayrılma evlenirken sıkıntı yasarsın ılerdekı kcanla
bizim yasımızda buna takılan kaldı mı
gecmı olsun ılerde gorursun kaldımı kalmadımı ya da feyksın aq
Meşe odunu ısıtır seni
Sks hayatı bitti desene
boş konuşmayın ya
Onla yattın mı ciddi anlamda
bitir
ayrıl gitsin