Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Önceliği sen değilsindir, seni çantada keklik görür bu tipler. Şöyle yapacaksınız bu tipleri görünce... 1 hafta sonra cevap yazacaksınız. "Neden böyle yapıyorsun" diye sorunca da "senin önceliğin ben olmadığım gibi, benim önceliğim de sen değilsin" diyeceksiniz. Zira her maden değerli değildir, biraz işlemek gerekir
83 Yorumla- 1 ay
Ayakta alkışlıyorum yorumunuz için aynı şeyi yapan kadına da denir bu aydınlandım saolun :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayBak ablacim insanları anlamak istiyorsan kendine bak. Sen birine değer verince anında dönüş yapıyorsan başkası da sana genelde erken cevap verebilir çünkü teknoloji ne kadar gelişse bile, 2026 senesinde olsak bile parmağımiza kalem batsa acı çeken varliklariz.
O yüzden ben hep öyle yapıyorum, eskiden bana kıymet vermeyen insanların yanında oturup çay icerdim beni adam yerine koymayan kişileri hep aklamaya calistim ama bu süreci rahat atlatman adına sana kıymet verenlere fırsat ver, illa sevgili olmana gerek yok, arkadaslik kur kendini kıymetli hisset, böylelerine fırsat vermezsiniz
21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayİlgisiz davranıyor sonuç olarak bunun iyi ya da kötü anlamda sebepleri vardır elbet. Haftada bir arıyor diye yazmışsınız yanlış anlamadıysam cevaplarda. Çok sık iletişim kurmayı sevmeyen ben bile daha sık konuşmak sesini duymak isterdim mesela kız arkadaşımın. İlişkide biraz mesafeli olmak iyidir ama bu kadar ilgisiz olması sıkıntı. İnsan çok şeyler düşünüyor böyle olunca. Art niyetli düşünme desemde sen yine de çok ümitli olma. Olacaksan da karşı tarafının sevgisini kanıtlaması gerek bu saatten sonra anca öyle. Olmazsa da çok kafaya takmamış olursun.
23 Yorumla- 1 ay
Ben de özel alan olmasından yanayım. Daha önce biriyle konuşmuştum beni sürekli arıyordur kişisel alanım kalmamıştı çok bunalıyordum mesela ama hani günlük iki dakika bir ararsın sesini duyarsın yani dimi. Yok yapmıyor. Bugün her şeyi söyledim mesela YİNE ARAMADI GÖR BENİ BE ADAM BİR ŞEY YAP YA OF BU CABASİZLİK NEDİR BÖYLE
- 1 ay
Ama bak bence sen biraz kendinle çelişiyorsun. Buraya da şikayet etmişsin başka birisi çok arıyor diye. Bence mükemmeliyetçi olma ve insanları olduğu gibi kabul et. Yoksa ömrün boyunca hep yalnız kalırsın. Çünkü hiçbir zaman mükemmel insanı bulamayacaksın. Neden onun seni aramasını bekliyorsun ki sen onu ara. O da belki senin onu aramanı bekliyordur ve aramadığın için kendisini sevmediğini düşünüyordur
Abla tebrikler enayilikte benimle yarıştın ve kazandın 😂
715 Yorumla- 1 ay
Abi daha beterini yaptım ben ya😂 hani para yeme mevzusu var ya ben para yedirdim işte😂 enayilikte son nokta adam sırf tüm hesapları ben ödüyorum diye benimle sevgiliydi. Ya benimki harbi enayilik ya bir gün bile açıp kurcalamadım telefonunu başka bir şeyini falan bakmadım bakmam da o da bilir bakmayacağımı falan umursamaz ya bir gün sadece gelen mesajı gördüm baktım erkek grubuna meze olmuşum ya 😂 beni çok nadir insan geçebilir. Ama benim çevremde normal.
- 1 ay
Abi sen yine iyisin ya 10 saat falan diyor. Ben 2 sene boyunca asla beni hiç sevmeyen birinin 3 ay sonra attığı mesaja bile anında dönüyordum. Benle yarisamazsiniz arkadaşlar lütfen hskdhdkxndk TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK İSTEMEDİGİM İÇİN ARTIK BİRİ İLE KONUŞURKEN TARTIP BİÇMEK ZORUNDA KALIYORUM BU ÜZÜYOR
- 1 ay
Siz birde beni görseniz dua edersiniz kendinize
- 1 ay
Var neden
- 1 ay
Ya isterse fikri degısırse
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum seni gerçekten yıpratıyor olmalı. 😔 Günümüz iletişim hızında böyle beklemeler insanı düşündürüyor tabii. Belki karşı tarafın mesajlara hemen dönme alışkanlığı yoktur ya da o an başka bir şeye odaklanıyordur. Bir nevi "ghosting"in yavaş versiyonu gibi, ama belki de tamamen masumdur. Kendini sorgulama, sen değerlisin! 🤗 Bazen cevapların hızı, o anki önceliklerin bir göstergesi olabilir sadece. Bizce kafanı yorma! 🧘♀️
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım betusch, öyle hissetmen çok doğal, bu tür durumlar insanı gerçekten yoruyor ve aklında bir sürü soru işareti oluşturuyor. 😔 Biliyor musun, bazen insanlar sosyal medyada aktif olup mesajlara hemen dönemeyebiliyor. Belki bir şeylere bakınıyorlardır, belki farklı bir işleriyle meşgullerdir ama mesajlaşmaya odaklanamıyorlardır. Herkesin sosyal medya kullanım alışkanlıkları farklı olabiliyor biliyorsun, kimisi sadece gezinir, kimisi mesajlaşmayı sona bırakır. Yani hemen en kötü senaryoyu düşünme canım ya. ❤️🩹
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bana kalırsa as*laklıktan başka bir şey değil, konuşmak istemiyorsan düzgünce söylersin ve karşında ki normak biriyse kabul eder ve sonra konuşursun.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 ayBaşkası vardır sana da boş kaldıkça yazıyodur, silin gitsin böylelerini...
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 ayKonuşmak istemiyor. Erkekler düz varlıklar, istemiyor ki yazmıyor diye düşünmek lazım ha neden benimle dersen yedekte tutuyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayGördüğün kadar değer vereceksin ayrıca yazmıyorsa sevmiyordur bu net
212 Yorumla- 1 ay
Aslında çoğu ilişki mutlu değil sadece sosyal medya yansıması öyle.. evet daha bulamadık ama umudu yitirmeyelim daha çok gençsin hiç beklemediğin bir anda gelir. Ama şunu unutma en fazla değeri kendine vereceksin
- 1 ay
O zaman küsmüyoruz hayatı yaşamaya devam ediyoruz o çocuğu da engelle 😂
- 1 ay
Eğer o sana yalan söyleyince kanmayacaksan tamam yap 😂ama zaten sen biraz sallayınca o bırakır engeller gibi demedi deme 😂
- 1 ay
E zaten kazık yiye yiye akıllanmadık mı büyümedik mi? Olsun bunlar olmadan gelişmiyoruz büyümüyoruz ve sonunda bulacağımız o güzel aşka hazırlanıyoruz 😇
- 1 ay
O zaman daha mutlu daha güzel bir soruyla seni görmek üzere şimdilik kendine iyi bak 😇
- 1 ay
O gemi bir gün gelecek umarım yani 🫣
- 1 ay
@başkagezegenden inanmazsak nasıl yaşarız ki 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 ayYa aşırı takıntılı bilerek geç cevap yazıyor ya da hiç takmıyor o yüzden görmüyor bile iki ihtimalden birisi ikisi de birbirinden kötü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayKendinş cool göstermeye çalışan budalalar başka bi amacı yok
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,7b cevap paylaştı. Önemsemiyordur , böylesine yazmayacaksın
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayGorduysem yazarım, enayılıkse enayılık karaktersızlıkten ıyıdır. Bu tur seylerede kafa yormam yazmaya gonlu olmadıgını anladıgım an zaten bıdaha yazmam, ılgı alakayı veya bıraz deger ve saygı gormeyı egolarını beslemeye kullananlar var. Kesersın yazmayı olur bıter.
23 Yorumla- 1 ay
Sevgılınse uyarabılırsın/flortunse acıklama yapmana bıle gerek yok zaten tanıma asaması flort tanımıs oluyosun ıste
Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Her şey olabilir, belki işi çok yoğundur, gün içinde sürekli müşterilerle falan konuşuyordur yani iş ile ilgili şeylerden dolayı whatsapp ı aktif oluyordur ama işle ilgilendiği için dönemiyordur. Gerçi insan bir döner, "yoğunum, müsait olunca dönücem" falan der.
İlgisiz de olabilir, yoğun da olabilir, zamanla işin aslını anlarsın zaten.23 Yorumla- 1 ay
Çok haklılar
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
1 ayBenim düşüncem şöyle söyleyeyim; sürekli çevrimiçi olup da bana saatler sonra dönen insanın amacı, düpedüz kendi egosunu beslemek ya da beni cepte görmektir, bunun başka bir açıklaması yok. Kimse bana "çok meşguldüm" masalı anlatmasın; o ekrana bakılıyorsa, o bildirim oraya düşüyorsa olay tamamen bir öncelik meselesidir. Ha, belki de oyun oynuyor, taktik yapıyordur aklınca. Ama bana kalırsa, bu düğümü çözmek için dedektifçilik oynamaya, kafada kurup vakit kaybetmeye hiç gerek yok.
Amacını ancak kendisine net bir şekilde sorarak anlamak mümkün olur ve açıkçası böyle şeyleri çok uzatmak, altından anlamlar çıkarmaya çalışmak hiç doğru değil.12 Yorumla- 1 ay
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 ayBen takılmam böyle şeylere çünkü mesai saatlerinde ben de her zaman rahat olamıyorum. Müşteri yanında oluyorum ya da bir iş yapıyorum. Duruma göre yani müsaitliğime göre durumu söylerim ya da geç cevap veririm. Bazen çevrimiçi yanlış gösterebiliyor ama düzenli böyle sıkıntı. Hemen cevap vermek yanlış değil ama bazı insanlar taktik uygulamaya çalışıyor kendince.
Öyle bir flörtüm vardı. 24-48 saat sonra cevap veriyordu. Söylediği telefonu elime pek almıyorumdu ama 48 saat sonra cevap verip 24 saat öncesinde hikayeme bakmış :))) ve bu hep öyleydi. İlk mesajlarına 48 saat sonra cevap vermeye başladım ki anlasın sonra hiç cevap vermeyip olayı kapattım. Doğum günümü bahane edip mesaj attı, görüldü attım. Ben şahsen ergen büyütmek ile uğraşamam yaşı kaç olursa olsun. Eğer hep aynı şekilde yapıyorsa mesai saati dışında sosyal zamanlarında da gerisi sana kalmış. Bu kişi böyle bunu böyle kabul edeceksin ama hayatında tutup tutmama kararı tamamen sana kalmış.00 Yorumla
1 ayBak güzel kardeşim, bütün kafası çalışan normal insanlara sesleniyorum: eğer her hangi bir insan bu konuda dikkatinizi dağıtıyor ise ve Sizi saçma sapan şüphelere getiriyorsa, Sizi rahatsız ediyorsa ne yapıyorsunuz? -elbette gerçek zamanlı çevrimiçi görünmenizi kapatıyorsunuz. Karşı tarafın da Sizi görmemesi için değil elbette, Sizin bu durumu artık görmenize gerek kalmadığı için. Bu kadar basit. Zihninizi rahat bırakın, eziyet etmeyin aksi halde zihninin de yapacağı çok şeyler var emin olun.
00 Yorumla
1 ayErkekler ilgilendiği kıza net olur hoşlanıyorsun ilgisini gizleyemez. Böyle geç yazan erkeğin önceliği sen değilsindir başkası vardır seni cepte tutuyordur. Erkek severse taktik bile yapmaz dümdüz belli eder ya. Benimde başıma geldi böyle gıcık tiplere direkt "artık yazmanı istemiyorum konuşmayı keselim" diyip yoluna bakmayı bilmelisin yoksa çok üzülürsün.
10 YorumlaÇözümü varken ne diye kendine dert ediniyorsun ki? Vur tekmeyi al başkasını hayatına sanki kocan mı? Değil.. O yüzden gençliğinize yazık etmeyin.. Biz ettik en azından siz etmeyin..
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayManipülasyon
Soğukluğu Saygınlık
Erkekliği Bağırmakla karıştıran tipler
Kendilerine ait yaşamları yoktur CTRL+C Hayat yaşıyorlar yapay zeka tavsiyeleri ile.
Baş üstünde taşınan fuzuli organları vardır kullanılması onlar için güçtür
Salla geç değerini o belirlemiyor
Sen ona vakit ayırdıkça sömürecek tüm enerjini...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu acabalar kafanı yiyip bitirecek net olmayan yerde kalma derim net bir açıklama gelmiyorsa enerjini, kalbini kimse için harcama.. Seven , hoşlanan arar sorar zaman yaratır illaki..
40 Yorumla
1 ayEnayisin tabi. Ayrıl kurtul geç olmadan. Bende aynı şeyleri yaşadım. Eminim seni sorduğunda da her seferinde bahanesi vardır. Başkası mı var bilemem ama sen ayrıl kurtul iş işten geçmeden. Seven insan sevdiğine değer vermek zorunda. Özür dilerim ama tuvalete bile telefonla gidiyor insanlar ve bir mesaj on saniye gibi bir süre alıyor. Atmak istese atar.
00 YorumlaBence takılmalısın onu diyeyim de. Bak benim kız arkadaşım sevgilisinin attığı her mesaja neredeyse saniyesinde döner sevgilisi de aynı şekilde ona öyle yapar. Bir kere bilerek bekletmişti erkek kız şunu dedi ben tüm yakınlarımın attığı mesajlara saniyesşnde dönerim bu beni ezik biri yapmaz geç dönmekte aynı zamanda seni çok meşgul biri yapmaz demişti öyle yani o günden sonra erkek hep anında döndü mesajlara
00 Yorumla
1 aySeninki enayilik değil olması gerektiği gibi düzgün bir şekilde iletişim kurmaya çalışmışsın da karşında senin kadar olgun bir birey yok sanırım yani başkası da olabilir. Böyle insanlara (ergenlere) fazla zaman harcama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 ayBunu anlamanın tek yolu, size yapılan davranışı aynı şekilde (maalesef size yakışmasa da ve sizin tarzınız olmasa da) karşı tarafa uygulamak, evet kolay değil ama davranış bilimi böyle diyor, hisler kalıcı ve anlamlıdır.
10 Yorumla
1 ayyani sürekli aktifse ve senin mesajlarına geç dönüyorsa başka birisiyle konuşuyordur ben bunları çok yaşadım bence direk önce amacının ne olduğunu bize değil o kişiye söyle onun vereceği mesajlarda devam edip etmemen de sana kalmış ama genellikle erkekler böyle şeylerde vereceği mesajlara manipüle ediyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ayBende mesaj atıyorum ama sen gibi düşünceli değiller sen en azından o an yazamazsan bile kusura bakma işlerim vardır diyorsun anlayışlı insana denk gelmek zor artık
10 Yorumla Başka biri var mı yok mu bılemem ama sürekli aktif olup sana saatler sonra yazıyorsa seni ikinci plana atıyor önemsemiyor çok acık böyle bır insanın peşinden koşulmaz yol ver gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aySenin ki en azından 1 saat geçmiş benimki 21 saat oldu daha bakmadı
25 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBizim saflık, alıklık
1 aySeni istemiyor. Aklında ki kişi sen değilsin. Zaman öldürmek için seninle
20 Yorumla
1 ayUmrunda değilsin demek istiyorum işte yaptığını yapacaksın ona zaten bı süre sonra iletişim tamamen kopuyor
10 YorumlaZamanını boşa harcama, doğrudan iletişimi kes onunla. Engelle gitsin. Hesap sormayla uğraşma, önceliği sen değilsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 ayYeni biri olmasa da asla onun hayatında önemli bir yere sahip değilsin öncelik verdiği başkaları var apâşikar ortada
10 Yorumla Çok basit, klasik alfa erkeğini oynuyor olabilir; gizemli ve meşgul görünmek* genelde böyle der alfa erkeği savunucuları
böyle erkek mi olur? arayacak soracak erkek dediğin, mesaja hemen cevap verecek, işi ne?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBöyle birinin amacını düşünmekle vakit kaybetmem? Nuöarayı şişer hayatımdan postalarım. Yazarsa eğer görmezden gelir mesajı silerim zaten amacı da o. O yüzden çok düşünme sebep aramaya falan
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayDeğer vermekle ilgli malsef değer gormuyrsnz. dengle almadan verme değeri uzulursnz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 ayBırak gitsin çekilmez bu egoist narsist prim vermeyin ya
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelik değilsindir. Önceliği olmadığın ilişkiyi bay bay 👋
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 aySeninle konuşmak istemiyor ayıo olmasın diye iki üç mesaj atıyordur
20 Yorumla
1 ayBaya önemli ve özel biri olabilir
(Bu arada hemen bakarak en doğrusunu yapıyorsun asla enayilik değil eleştirdiğin insanlara dönüşmeye gerek yok ilgilendiğin insanın mesajına gördüğün gibi bakarsın hatta ekstra hoşlanmadığın insan değilse direkt bakarsın mesaj bekletmek nedir a**)
10 Yorumla
1 ayGeçmiş olsun ilgisi yok veya sevgiliysende aldatılıyorsun (eğer ekstrem durumlar yoksa, işe gidiyor olabilir veya ailesinin yaninda yazamiyordur). Onun dışında geçmiş olsun. Kimse telefinu acip 2 kelime yazamayacak kadar meşgul değil. Kaldıki saydigim ekstrem durumlarda bile millet zaman yaratiyor. Kendini bir şey sanan birisine denk gelmişsin. Bırak yoluna devam et, seni cepte görüyor
10 YorumlaBöyle insanlarla kıymetli vaktinizi harcamayın salıverin ipini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayDemek ki seni önemsemiyor
Hayatından çıkar gitsin10 Yorumla
1 ayİletişimde olmak iletişim kurmak saygı biçimidir. İnsan karşısındaki insana saygı duyduğu kadar iletişim kurar
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayBunu görmesine rağmen hala ilgi alanında tutan birinin onun için çok değersiz olduğu çok açık
10 Yorumla
1 ayÖyle kişilere yazma mesajını görmüştür seni önemsemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayÖnceliği değilsin. Yerinde olsam hiç yazmazdım. O yazarsa da onun gibi geç yazardim da hiç yazmazdım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 aySenlik bir şey yok o seni hak etmiyor ve sana fazla. Ne hissediyorsan o doğrudur. Böyle biri işe asla işin olmasın. Ondan uzaklaş, kafanda bitirince zaten her şey bitiyor.
00 Yorumla Öncelikle derdine sokayım. Akıl var mantık var engelle geç eğer sana yazmıyor dönmüyorsa ne detaylara girip kendini yoruyorsun
01 YorumlaPeşinden koşturmak istiyor onu istemeni daha istemeni ve bağlanmanı istiyor erkeklerin sık yaptığı bişey bu eğer hoşlanma belirtileri veriyorsa seni bağlamak için yapıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayİşler ciddileşene kadar kimseye fazla anlam yüklememek lazım sonra biz üzülüyoruz. Her şeyden değerliyiz inan bana geç yazarsa kendi beni kaybeder de geç git durma üzerinde fazla değmez
00 Yorumla
1 ayİlgisini çekmemişsin yedek kadrosu doludur kendine bu kötülüğü yapma ve yedek listesinden çık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayBenim enayilik bu sevideydi ama hemen konuşmayı kestim zaten umru da olmadı a q salğının ya sjdjfj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 ayBunun nesini dert ediyorsun amaç filan arama. Def et gitsin. Herkes hak ettiği kadar değerini kendi belirler...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
1 ayMuhtemelen yeni biri var evet. Hayırlı olsun, kuma geliyor
05 Yorumla- 1 ay
Slk çünkü. Bizim insanımız ayrılmayı bilmiyor
- 1 ay
Ayrılmayı bilmediği gibi düzgün konuşmayı da bilmyor
- 1 ay
Aynen öyle oluyor
Gizli Üye(30-35)1 ayYedeklere yedek eklemek başka bir amacı olamaz. İnsanın 1dksini almaz cevap vermek
10 YorumlaÖnceliği sen değilsin öylesine ya da ayıp olmasın diye konuşuyor senle iste
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayFedâlarlık yapmayacaksın bu devirde, zukm eden seviliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. ulaşılamaz kişiyi oynama çabası. :) ben olsam engeller geçerim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 ayBaşkası vardir, keyfi yoktur, konuşası yoktur, soğumuştur.. çek ilgini
00 Yorumla Zklemiyordur. Nefret ederim şahsen, kapının önüne koymam an meselesidir bu konuda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence sen bilirsin ama ciddiye almıyor ve seni düşünmüyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Asıl sorulması gereken seni bu kadar iplemeyen biri için çaban neden?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 555 cevap paylaştı.
1 ayAslında çok basit bir cevabı var takmıyor umursamıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 aySen de ona aynı derecede özenli davran. Hatta bir tık daha az özenli davran.
00 Yorumla - Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne