Sevmiyordur
Kendiği ağırdan satıyordur
Meşgul olabilir
Muhabbetten sıkılmıştır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
• Sevmeyen biri ise hiç yazmaz geç yazmak yerine tabi istisnalar kaideyi bozmaz, yedekte kalsın niyeti var ise durum farklı.
• Kendini ağırdan satan birisi yazıp yazmamak yerine baska bir şey dener, alakası olduğunu düşünmüyor.
• Meşgul olan birisi haberdar eder şu an şu işim var vs. gibi.
• Muhabbetten veya muhabbetlerden sıkılmış olma ihtimali bana daha yakın. Ama tabi şıklar kisi veya kişilere ya da ilişkilere göre değişkenlik gösterebilir.
Sevmiyordur yani ben sevdiğim biri olduğu zaman o kadar hızlı bir şekilde yazıyorum ki aslında. yani bence sevmeyen insan hemen yazmaz ya da görmezden gelir daha çok
Cevap
16Cevap
Anket sonuçlarına baktım da erkeklerin çoğunluğu "sevmiyordur " demiş, kadınlar ise "kendini ağırdan alıyordur demiş" . Yani benim düşüncem şu yönde oldu. Eğer bir erkek mesaja geç cevap veriyorsa sevmiyordur. Fakat bir kadın geç cevap veriyorsa bu onun sevmediğini değil, naz yapmak istediğini gösterir. Ha bu arada ben de diğer hemcinslerim gibi kendini ağırdan alıyordur seçeneğine tıkladım. Yani hemen cevap vermek yerine bazen merak edilmek istiyorum düşünülmek istiyorum acaba şu an nerde napıyor diye. Başka bir nedeni yok. İyi akşamlar🌸
Kötü düşünmemek gerek başta belki işleri vardır. Ama bunu sürekli yapıyorsa kesinlikle takmıyordur ya da sıkılmıştır. Takmayanı takmayacaksın.
Kendi çıkarları altında yaşıyordur kısacası şeyinde değilsin karşı taraf ben istersem olur kafası boş yere vakit kaybetme engelle gitsin bunlardan çok var herkes kendini mehdi sanıyor 3 günlük dünyada
Sohbetin ne olduğunu bilmiyoruz. Hepsi olabilir. Belki de istediği yönde gitmiyordur sohbet ve dediklerin işine gelmiyordur.
Kendimi yerine koydum- ve sıkılmış olabileceği sonucuna vardım
Konuşmayı sevmiyordur ya da karşısındakini sevimiyordur. Yazmaya değer kelime bulamıyor
Ya önemsemiyordur ya da yoğun olduğu için geç dönüyordur.
Işi gücü vardır dünya senin etrafında dönmüyor hanımefendi
Kendimle ilgili bir yorum yapmadım. Çünkü erkek arkadaşım yok : ) . Sadecemerak ettiğim bir soruydu.
O zaman dünya o kızın etrafında dönmüyor
Kimi önemsemiyor, kiminin işi gücü oluyor yoğun oluyor duruma göre değişiyor
Doğru.
Ankettekinden daha fazla nedenler de olabilir yani sebepleri çok
Mesajlarına cevap verdiği başkaları vardır
Kendini bi b*k sanıyodur. Net...
Ya işi vardır ya da tınlamıyordur.
adam işte çalışıyorsa ne yapacaksınız
İşi vardır müsait değildir
Hiç uğraşamam basar engeli giderim :D
Seni ghostluyordur. :)
konusmak istemiyor diye yorumladim