Nereye gideceksin, kaçta döneceksin, geldin mi? Sürekli böyle mesajlar atıyor, sürekli iletişim halinde kalmak istiyor, aramızda bir şey yok sevgili değiliz.
10 sa
Nereye gideceksin, kaçta döneceksin, geldin mi? Sürekli böyle mesajlar atıyor, sürekli iletişim halinde kalmak istiyor, aramızda bir şey yok sevgili değiliz.
Cevap
4Cevap
çok yalnızdır. kimse mesaj atmıyordur.
vede senin aklını çelmek istiyordur. kızları sahiplenme duygusuyla ikna edeceğini düşünen biridir
Tavlama taktiği diyorsun
evet öyle. biraz alıştırır seni bu mesajlara.
Ne yapmam gerek peki sence bende senin gibi düşünüyorum tavlama elde etme çabası var
beğeniyor musun? sevgili olacağın biri mi?
Kız düşkünü ama birine bağlanırsam hayatımda biri olursa diğerlerini önemsemem vs dedi ne kadar doğru tartışılır. Çoğu erkekte kız düşkünü olduğunu gizliyor ama bu herkese yanlamış zamanında gezecek tozacak kız arıyor bende de o olanak yok buna ragmen ilgisi sacma
:) kendisi tecrübeli belli zaten. senin tecrübesiz olduğunu da biliyor ama asla o başkasını önemsemem demelerine inanma. birz yüz bulsun seni şey yapmak ister
O konuda öyle yüz bulunca arsızlaşıyor da vermiyorüm yüz fotoğraf falan atsana çıkarken dedi bende ne atıcam fotoğraf sana instagram da paylaştıklarım herkese attıklarımı görürsün ancak dedim. Sonra peki kendin bilirsin dedi kesti sesi
bence devam ettirme sohbeti. sen olumsuz cevap verirken bile ikna ediyorum verecek diye ümitlenir
Ümitlense ne olur ki? Gayet netim aslında konuşma konusunda bilemiyorum bir ara kestik bitirdik sonra tekrar başladık konuşmaya
Hani bitirince rahatsız etme huyu olmadı saygısızlık olmadı next dedik ikimiz de ama işin sonunda garip bir şekilde özlem de olmuş iki güne yine konuşmayi keseriz
zamanla alışırsın. insan kötüye de acıyada alışır. sonra o kötü isteklerini görmezden gelirsin.
kendini yalnız hissettiğinde ona yapışırsın. o durumun farkında.
gene de sen bilirsin.
Bağlanan ben mi olurum diyorsun. O olmaz mı
sen olursun. o olmaz. ve istediğini alır.
İstediği? Ama şöyle tekrar konusmaya baslayinca her detayi hatirliyor adam ben unutmusum bile tipini dahi
ulaşması zor olanla daha çok uğraşır. evet erkekler hatırlar yıllar öncesini bile.
bence alışmamaya çalış
Herkes farklı söylüyor başka biriside erkekler hatırlamaz aşık olmuş sana belli demişti. İlerletsem ciddiyete dökemez miyim bununla yani?
ben sanmıyorum. konuyu seks e getirdi mi hiç?
Getirdi ama artık getirmiyor çok rahatsız oldum ve ileriye dönük bir şey olmayınca bende resti çektim bıraktım oda bıktım yargılamalarından dedi bir ton söylendi vs bir ay kadar konuşmadık sonra hiç bir şey olmamiş gibi devam edince özledim sesini duymak istiyorum dedi konuştuk normal şeylerden lafı oraya getirirse tekmeyi yer. Arkadaşsak fotoğraf dahi atmam sana git ne yaparsan yap kiminle olursan ol diyorum benim için zerre önemi yok bende istediğimle konuşur ederim kafasındayım ama yine beni avucuna alma derdinde
getirdiyse aşk falan yok. erkek aşık olduğu sevdiği kişiye dokunmaya kıyamayacağını sanır.
o senin eksik tarafını biliyor ve sabırla seni kendine alıştımraya çalışıyor.
her nekadar asla olmaz desen de bir zaman sonra onun yazmaması aramaması sende boşluğa üzüntüye sebep olacak. ve her istediğine razı geleceksin
Ama o zaman daha arada bir tanışma dahi yoktu şimdi getiremiyor işte gece bile aramıyorum bilerek sırf seninle o niyetle konuştuğumu düşünme diye hiç mi farketmedin vs demişti bende dedim ki ben sınırı koyunca geri çekildin benimle alakalı bu dedim hayır dedi. Böyle çok düşünceli davranıyor sahte geliyor diyorum sen dert etme oraları... Sabah işe gidecek saat olmuş 3 hala konuşma derdindeydi cinsel sohbet yoktu kapatmadı telefonu bilmiyorum anlamıyorum kendisini
Kafaya koymuş bence. istersen dene. bak nasıl hazırda bekliyor şeyi elinde gibi. aman çok tehlikeli bunlar
Deme ya 🥺
Dediğin gibi çıktı bugün spor salonuna gitti ve şu saate kadar yazmadı yüksek ihtimal birisini eve attı sabah çok yoruldum uyuyakaldım yazacak ya da hiç yazmayacak bilmiyorum şans vermeye değmezmiş
Sormasalar bu defa beni neden merak edip sormuyor diye soru sorardin
Gerçekten merak ettiği icin sorsa problem yokta
İlgin var mı
Yok
Engelle
Neden engelleyim abartma
Sen bilin
Bende öyleyim
İlgi duyduğun kişilere mi öylesin yoksa her konuştuğun kıza mı
Sadecee sevdim insana öyleyim
Bu konuda ben bu kişiden emin olamıyorum sanki tavlamak icin yapiyor gibi
Her insanın sevgisi aşkı gerçek değildir
Her insanın sevgisi aşkı gerçek değildir zaten
O aşikar çoğu elde etme çabası
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, bu durum tam bir meraklı müteahhit sendromu gibi duruyor bence! 😂 Seninle sevgili olmasa bile bu kadar çok soru sorması, ya sana karşı çok ilgilendiğinin ya da seni gerçekten çok beğendiğinin bir işareti olabilir. Genelde erkekler sevdikleri ya da hoşlandıkları kişilerin her anını merak ederler biliyor musun? Onu biraz da anlamaya çalışmak lazım. Peki sen bu durumdan rahatsız mısın, yoksa hoşuna gidiyor mu? Merak ettim! 🤔💖