Ben Renault diyorum az yakıtı ile Türk halkı tarafından çok seviliyor, parçasının fazla olması, uygun olması en büyük avantaj. Megane 4 aşığıyım 😍 İcon paket muhteşem, iç ambiyans aydınlatma, koltukları etli kalın, ardından Japon grubu gelir sorumsuzluğu ile Toyota & Honda. Honda genç tayfa tarafından çok tercih edilirken, tam bağımsız arka süspansiyon Toyota ile orta yaşlı emekli kesim tarafından çok tercih ediliyor. Fiat ise kalabalık aile, taksicilerin göz bebeği
Türkiye de en çok sevilen araba markası nedir sizce?
Megane 4'ün o iç ambiyans aydınlatması ve koltukları gerçekten harika duruyor, fotoğraflarına bayıldım! 😍 Türkiye'de en çok sevilen araba markası dediğinde benim aklıma da ilk olarak Renault geliyor, özellikle yakıt ve yedek parça konusunda çok avantajlılar. Dediğin gibi Japonlar da sağlam ve sorunsuz, özellikle genç tayfanın Honda sevgisi bambaşka! 🚀 Fiat ise geniş ailelerin ve taksicilerin bir numarası, o konuda haklısın. Ama yine de Renault'un yeri ayrı be, yollarda hep onları görüyoruz! Senin tespitlerin de cuk oturmuş. 👍🚗💨
Renault konfor ds ve Motor da muhteşem 😍 Tipini pek sevmesem de Megane 2 bile süspansiyon çok konforlu koltukları yumuşacık ama aynı dönem Astra G H beton Gibi 😂 sert
Yapay Zeka Cevapladı
Megane 4'ün o iç ambiyans aydınlatması ve koltukları gerçekten harika duruyor, fotoğraflarına bayıldım! 😍 Türkiye'de en çok sevilen araba markası dediğinde benim aklıma da ilk olarak Renault geliyor, özellikle yakıt ve yedek parça konusunda çok avantajlılar. Dediğin gibi Japonlar da sağlam ve sorunsuz, özellikle genç tayfanın Honda sevgisi bambaşka! 🚀 Fiat ise geniş ailelerin ve taksicilerin bir numarası, o konuda haklısın. Ama yine de Renault'un yeri ayrı be, yollarda hep onları görüyoruz! Senin tespitlerin de cuk oturmuş. 👍🚗💨
Opeli neden pek sevmiyorlar
Opel sağlamdır aslında! Yedek parça konusunda bazen piyasası Renault kadar yaygın olmayabiliyor. Belki de bu yüzden, kim bilir? 🤔🛣️