AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Siz kizlarda sazan gibi atliyosunuz boyle sacmasapan hareketlere
Heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli telefon konuşması yapıp diğer derslere gelmedi çıkmadan da bana bakıp çıkıyor falan
Etkilendirmek için karşıdan beklentisi vardır
Heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli telefon konuşması yapıp diğer derslere gelmedi çıkmadan da bana bakıp çıkıyor falan
İlgi bekliypr dikkat çekmek istiyor
Böyle erkekler genelde çekingen olur ve ilişkide berbattırlar
Evet aynen her şeyi batirdiii merak uyandırmak oluyor dimi yaptığı
Evet bide üstüne bunları yaptıysaa oohoooo sil aga o çocupu
Bu yaptığı meraklandirmak oluyor dimi işte mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli birisiyle konusuyormus gibi yapıp tepkimi ölçüyordu falan
Evet ama tam ergen işi
O zaman bu kişi sizce Instagram profilini de kaldırıp kızı meraklandirmaya çalışır mı?
Fazlasını bile yapar onlar neki
Instagram profilini kaldırmış meraklandirmak mi istiyor sizce
Evet ama sen bunu istiyormusun takip ediyorsun
Takip ettiğimi biliyor mudur sence
Sen bu çocuğa ilgilimisin
Biliyordur tabiki
İlgiliyim. yani instasindan konuşmuştuk sonra ben hesabı sildim ama illaki fakeden baktığımı akıl eder
Ya ilgiliysen git sevgili olsana bende yazıyorum burada 2 sattir
Ya ama başka şeyler oldu aramızda şimdi sizce bu ppyi kaldırıp merak mi uyandırmak istedi.
Evet hep yaparlar böyle
Ne amaçlar peki
Seni kendine çekmek istiyor bence
Ne olacak mesela profilini kaldırınca ben nasıl ona cekilecem
O istiyorki sürekli sıkıntıda olduğumu düşünsün. burada aktif olduğumu görsün diye belirtmeye çalışıyor sende bunu gör istiyor
Detaylı anlatır mısın benim için önemli
Ya canım bak şimdi profili bilerek kaldırıyor. Canı sıkkın gibi gözükmek için veya senin ona yazman için anlasana işte
Hmm anladım merak uyandırıyor yani bir aydır kaldırmış yine de yazmadım
1 aydır kaldırmışsa başka bişey için kaldırmıştır. Belkide çocuk senden ümidi kesmiştir
Bir aydır kalkmis şekilde yani. Niye öyle düşündün ki bir ay kaldırınca umiti kesmiş.
Ben olsam 1 ay kaldıran birine bağlanmazdım
Neden peki?
Farklı düşünüyordur o
Ne düşünüyordur açıklar mısın?
Okadarını bilmiyorum tatlım
Başka bir şey için ne gibi bir şey için kaldırmıştır sizce
Sevmiyordur profil fotosundakini. Boş kalsın demiştir
Benimle alakası yok mu yani? Bir ayı görünce neden dedin ki ümidi kesmistir
Kesmiştir belkide senle alakası yoktur
Bir ayı duyunca fikrin neden değişti
Ben olsam 1 ay kimseyi beklemezdim veya bir ay kaldırmazdım
Bizim aramız çok bozuktu ama.
Okadar detaya giremem gerçekten çocuğuda tanımıyorum seni de
Eğer öyle bir şey varsa o benim yazmamı istiyordur. Ya tamam da yeni profil ekleyecek diyelim. Twitter'a ekledi mesela Instagram'a niye eklemiyor?
Bilmiyorum gerçekten benim de kafamı karıştırdın şu an çocuğa karşı birşeyler hissetmeye başladım sanırım
Ya mesela kendisi suçlu olduğu zaman bile bana karşı hasta numarası yapıp öyle beni konuşturmaya çalışıyordu böyle biriydi bilemedim ben de
Ya seviyor seni işte
Şimdi hasta numarası yapıp ajitasyon yapması gel sen konus diyordu bana böyle şeyler yapan biriydi
Ablacım sen kaç yaşındasın kurban olayım 3 sattir aynı şeyleri konuşuyoruz ya gönlün varsa git konuş olursa olur olmazsa olmaz ben hakim miyim
Canoooo bizim aramız birbirine girmiş ben ne konuşayım :D hoslanmasina hoşlanıyorum tabi
Ozaman olmazsınız siz bırak bu çocuğu gel başkasını bulalım sana
Elimde 20 lik çıtırlar var uyarmı sana 😂😂
Njekejekekekeke
Düşünürsen yaz hallederiz
İster işte
Heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli telefon konuşması yapıp diğer derslere gelmedi
Örnek verirmisin?
Heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli telefon konuşması yapıp diğer derslere gelmedk
Beraber mi yaptınız? Klavyenin azizliğimi? Ondan bahsediyorsan belki de gerçekten bir işi çıktı. Senin gözünden bakarsam belkide merak etmeni istemiştir hoşuna tepkini merak ediyor olabilir. Eve saçma geliyor ama olabilir.
Diğer derslere gelmedi.
Ya benim gözümle değil ki sürekli böyle yapıyor aralıklarla birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor ben bakınca hemen role girip birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu
Belkide bu bir strateji sana bana vs saçma gelmesi önemli değil önemli olan ona gelmiyor ilgini çekeceğini düşünüypr olabilir.
Yani merak uyandırmaya çalışıyor doğru mudur
Ama neden sorusuna cevap ilgini çekmek istiyor olabilir.
Başardımı bari😀
Yaa başardı ama eline yüzüne bulaştirdi nsjdjdkdk s. cti. sivadi tüy dikti hatta bunun ötesinde bir atasözü tek başına kendisi bulmuş olabilir 🤣🤣
Eyvah eyvah. İlk eyvah s. sıvadığı için. İkinci eyvahım sana böyle birşeyden nasıl yükseldin.😀
Utangaç çekingen insan seviyorum masum geliyor
Adam plan yapmış seni tavlamak için ne masumu.)
:D değil mi
Evet😅
Şeytan mı yani
Tövbe de. Sen mi ekledin beni?
Yok. Ama acemice yapıyordu planlarini
Valla deşifre ettin işte😀
Taktik falan filan yapıyordu bana
Yol yeme işte.
Ne taktiği dm gelsene
Ergence tripler
Heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli telefon konuşması yapıp diğer derslere gelmedk
😂😂 aşırı ergence ve saçma
Meraklandirmak değil mi buu
İlgilenmen için