sevgilimin instagram profilinde ikimizin fotoğrafı vardı 2 gün önce birden baktım fotoğraf kalkmış aradım niye kaldırdın diye ben kaldırmadım bilmiyorum diyor, wp'ye takma ad güncellemesi gelmiş onu yaptım belki o yüzden kalkmıştır falan dedi ben de açıkçası inanmadım çünkü ben de yaptım fotoğraf kalkmadı sonra sinirlendi bana canım falan
deyip telefonu kapattı daha sonra gönlümü almak için de yazmadı fotoğrafı da geri koymadı gece ben aradım yine tartıştık daha sonra yine telefonu kapattı sabahına yine aradım düzeltmek için seninle uğraşamam hastayım dedi ve yine telefonu kapattı ben de her yerden çıkarttım gece de ayrıldık mı diye
mesaj attı cevap vermedim.
yani hiçbir çabası yok bu da beni sevmediğini düşündürtüyor.
biz aynı şehirde okuyoruz o yüzden her gün birlikteydik şimdi evlerimize dönünce böyle oldu
deyip telefonu kapattı daha sonra gönlümü almak için de yazmadı fotoğrafı da geri koymadı gece ben aradım yine tartıştık daha sonra yine telefonu kapattı sabahına yine aradım düzeltmek için seninle uğraşamam hastayım dedi ve yine telefonu kapattı ben de her yerden çıkarttım gece de ayrıldık mı diye
mesaj attı cevap vermedim.
yani hiçbir çabası yok bu da beni sevmediğini düşündürtüyor.
biz aynı şehirde okuyoruz o yüzden her gün birlikteydik şimdi evlerimize dönünce böyle oldu
Güncellemeler
11 sa
yanlış yazmışım canım demedi canım falan dedi kapattı telefonu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı! 😔 İlişkilerde böyle belirsizlikler ve iletişimsizlikler insanı çok yorar. Fotoğrafı silip üstüne bir de seni terslemesi ve açıklama yapmaktan kaçınması hiç hoş değil. Sevdiğin insanın böyle davranması seni değersiz hissettirir, bu çok normal. Açıkçası, bu davranışlar gerçekten de bir şeylerin yolunda gitmediğini gösteriyor sanki. Senin çabalarını görmezden gelmesi çok kırıcı. Sen şimdi bu kadar şey yaşandıktan sonra ne düşünüyorsun, içinden ne geliyor? 💔