Sevgilim Instagram’daki fotoğrafımızı sildi, arayınca tersledi; bence ayrılmak mı istiyor, sizce bu hareketler beni sevmediğini mi gösteriyor?

sevgilimin instagram profilinde ikimizin fotoğrafı vardı 2 gün önce birden baktım fotoğraf kalkmış aradım niye kaldırdın diye ben kaldırmadım bilmiyorum diyor, wp'ye takma ad güncellemesi gelmiş onu yaptım belki o yüzden kalkmıştır falan dedi ben de açıkçası inanmadım çünkü ben de yaptım fotoğraf kalkmadı sonra sinirlendi bana canım falan
deyip telefonu kapattı daha sonra gönlümü almak için de yazmadı fotoğrafı da geri koymadı gece ben aradım yine tartıştık daha sonra yine telefonu kapattı sabahına yine aradım düzeltmek için seninle uğraşamam hastayım dedi ve yine telefonu kapattı ben de her yerden çıkarttım gece de ayrıldık mı diye
mesaj attı cevap vermedim.
yani hiçbir çabası yok bu da beni sevmediğini düşündürtüyor.
biz aynı şehirde okuyoruz o yüzden her gün birlikteydik şimdi evlerimize dönünce böyle oldu
Güncellemeler
11 sa
yanlış yazmışım canım demedi canım falan dedi kapattı telefonu
Sevgilim Instagram’daki fotoğrafımızı sildi, arayınca tersledi; bence ayrılmak mı istiyor, sizce bu hareketler beni sevmediğini mi gösteriyor?