(Eski) Sevgilim beni terk etti beni whatsaptan engelledi ama Instagram'da hâlâ takip ediyor sizce çıkarmalı mıyım?

Sevgilimle iyi bir birlikteliğimiz vardı ama biraz aile sorunlarından dolayı psikolojik olarak iyi değildi her tartışmada çareyi ayrılmakta bulduğunu ama daha sonra da pişman olduğunu dile getiriyordu bazen ben dönüyordum bazen o ama ben geldiğimde bile beni çok özlediğini ayrılığı söyleyince pişman olduğunu dile getiriyordu hatta isteme gibi bir durumumuz vardı ama maddi olarak kötü babası başında değil arkasında kimsesi olmadığı için de kendini bu işin içine atamıyordu ama bana çok umut verdi çok inandım ve güvendim en sonunda da gelip isteyeceklerdi pat diye yine bitirdi. Ama ben her ayrılıkta üstüne çok düştüm bu durumunda beni ne kadar çok severse sevsin kendisini vazgeçilmez sandığını beni garanti olarak gördüğünü de nasıl olsa yine gelecek diye düşündüğünü de biliyorum. En son ayrılmak istemediğim için çok yazdım engelledi aradım açmadı şimdi Instagram'da daha önce takipleşiyorduk dondurmuştum geri açtım hikaye yaptım o da hikayemi gördü beni Instagram'dan çıkarmadı sizce ben çıkarmalı mıyım? Fikirlerinize saygı duyuyorum şimdiden teşekkür ederim iyi günler...
(Eski) Sevgilim beni terk etti beni whatsaptan engelledi ama Instagram'da hâlâ takip ediyor sizce çıkarmalı mıyım?