+1 yılHala o insana icinde biseyler kalmış o zaman anladığım kadarı ile ve ayrılma sebebiniz ne egerki karşıdaki kişi sizi onemsemeyip caninizi yakıp çekip gittiyse o kisiyi kazanmana ferek var mı o konuda tartisilir egerki ikinizin de hatası ise engeli kaldirdigina gore ya engeli yeni kiz arkadaşı kontrol icin kaldırdı ya da senin ona ulaşmano istediği için ama ulasma bence durumlara hayatina biri girecekmis sinyalleri veren durumlar yaz bekle gor 😉
015 Yorumla- +1 yıl
Soyle soylim sana canim kiskanc bir kizim hatta disiplinli diyelim ve eski sevdigiyle ayni problemleri yasamisti ve ayni promblemleri yasamamak icin bittirdi, sogudum dedi o harekketinden kiskinclik yapiyorsun hayatima mudahele ediyorsun simdiden diyip bittirdi pesindem kostum kostum ne olursa olsun kazanmak icin herseyi yaptim ama yinede asla donus yapmam dedi bana. Benden ayrildiktan sonra bisuru kizla konustu hatta facebook profilini bile dondurmustu (nispet, kiskanclik) ve sonra facebook profilini actiktan sonra engelememisti beni ordan isteseydi engeleyebilirdi cunku her daim yazdigimi biliyordu tebdir icin. Ve simdi 2 hafta once instagramda engeli kaldirdi. Ama snaptan engeledi kaldirmadi oylece duruyor engel. Bana deger veriyordu yazmadigim gunler olunca surekli derdi benden mi mesaj bekliyorsun derdi hep saygisi vardi bana her daim. O yuzden canim Şu an engeli kaldirdi evet ama yazarsam beni iter diye supheleniyorum ne yapacagimi sasirdim
- +1 yıl
O zaman bence hiç sen adım atma egerki geri donmek gibi derdi olsa o seni arar bulhr mesaj atar bence bırak peşini sen biraz da o gelsin sana
- +1 yıl
Aynen canim ama beni takip ettigini cok hissediyorum canim belli yaniiiii. Ne yapsam aynisi yapiyor sanki
- +1 yıl
Demek ki dönecek ama cesaret edemiyor bırak biraz kossun pesinden 😋😂
- +1 yıl
Hahhahahaha. Insallah doner yaaaa
- +1 yıl
Ama canim instagramda kizlari ekliyor sonra takipten cikiyor oda var
- +1 yıl
Boşver kıskandırma çabaları 😜
- +1 yıl
Sence hala aklindamiyim yoksa yaniliyormuyum?
- +1 yıl
Bence tekrar dönmek istiyor çünkü hayatına girmeni istiyor ama tekrar bırakacak çünkü gene bisehler olcak ve aman zaten olmuyor dicek onun için kendi gelsin boşver ve geldiğinde de seni seviyorum pozları verme biraz ağıra çek bir tarafi kalkmasin elinde daima olan bir kiz damgası yeme kaybetmekten korkar hale getir
- +1 yıl
Canim cok farkli girdi hayatima ve cok baglanmistik birbirimize hele ki ben cok farkli oldu benim icin. Donmek istese neden yazmiyor bunu anlamiyorum ben nasil adim yapayim ki yapamam kirginliklar var kendimde.. Hayirlisi diyelim donse dedigin gibi canim ağirdan gitmem gerekicek kesinlikle, evet canim yaaa giden tekrar gider diyorlar sence dogru mu Sende aynisi ni dedin uzuyorlar mi tekrar
- +1 yıl
Kesinlikle 1 kere giden gene gider gene gelir gider çünkü eğer seni kaybetmek istemeseydi cabalardi ve kaybetmezdi bence
- +1 yıl
Canim sence tecrubeler ve yasanmisliklar icin iliski bitirilir mi? Mesela eski sevdigi vardir onceden benimle ve kendisiyle ayni problemi yasamis ve bu yuzden bittirmis mesela kiskanc olmamiz hayatina mudahale etmemiz falan sence ayrilmakla hakli miydi?
- +1 yıl
Hayır hiçbir alakası yok bitirmemeliydi
- +1 yıl
bir nevi hak verdil bir nevi kizdim sonucta iki farkli insaniz eski sevdiyle. Ama hissediyorum pisman oldugunu belli ki sozunde duruyor. Canim cok zor bu aciyi kaldirmak
- +1 yıl
Salla gitsin takma bu kadar dönerse senindir dönmezse hic senin olmamıştır diyd bir soz var doğruluğu kesin 😉
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Yahu bitmiş gitmis niye ugrasiyosun? Yavrum siz niye boyle yapiyosunuz baska insan kalmadi mi? Bu hesaplardan vazgeçin. Takmayin birakin arkanizda yahu.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklisin canim cok haklisin ahrrrr keske yapabilsek yaaaa, elimde degil ozluyorum
Engeli kaldırması sana geri geleceği ve ya mesaj atıcağı anlamına gelmez düşüncen çok yanlış güldüm yani 😂
08 Yorumla- +1 yıl
Kimse durduk yere kaldirmaz bunu boyle bil 👍
- +1 yıl
Durduk yere sen engel kaldirirmisin ki sacmala lutfen.
Demek ki umursamis ki engeli kaldirdi. - +1 yıl
Niye kullansin ki?
- +1 yıl
Niye degmez? Taniyormusun ki oyle konusuyorsun
+1 yılkaldırdığını bildiğine göre takiptesin o kişiyi bnce yemez engelleyemezsin :D
036 Yorumla- +1 yıl
Mantikli 😀👍 o yuzden umursamamazlik yapiyorum ama oyle yaptigima ragmen bile yazmadi kiii
- +1 yıl
boşver güzel kızsın gel beni takip et :D
- +1 yıl
Hahhaah saol :)
Yaaaa pesimden kossun diye ne yapabilirim kiii - +1 yıl
koşmuyorsa boşver gel ben koşarım sana :D
- +1 yıl
Niyeee
- +1 yıl
boşver kendi gelmiyorsa zorla mı getircen
- +1 yıl
Gururdur belki?
- +1 yıl
yerler gururunu falan gelecekse ayağıyla gelir kendisi
- +1 yıl
Ya bide soyle bir sey var kizlari ekliyor siliyor , kendi engelimi kaldiriyor anlamiyorum yaa belli yaaa hissediyorum ama..
- +1 yıl
aranıyor o zaman ekliyor siliyor bulamıyor başka bakıyor falan
- +1 yıl
Araniyor derken?
- +1 yıl
ne bilim birilerini arıyor işte
- +1 yıl
Sanada bunu soylim engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilimde soyle bir sey yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra 3 gun sonra isaret smiley yapti profiline ve bende o gunu o smaileyi gorunce sildim yazimi ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurdu bunlar tesaduf olamaz illaki nispet icin veya kiskandirmak icin facebook profilini dondurdu yaa anlamiyorum madem oyle gel konus ne ugrasiyorsun kii sen
- +1 yıl
takip edilmek seviliyor belşkide ama bnce naz aşık usandırır sende salla boşver derim
- +1 yıl
Kendisi naz yapiyor ben degil ki. Zaten yeni yeni pisman oluyor 3 aydan sonra ve oyle bir ozledi kiii bundan eminim ve sirf boslukta kalmamak icin gidiyor kizlari ekliyor
- +1 yıl
sen kendini öyle avutuyorsun bence. sana geri dönse bile bir menfaati vardır bunu unutma
- +1 yıl
Ya niye avutuyorum ki kendimi oyle. Salak degilim ben!!!
- +1 yıl
Malmisin sen kendini ne saniyorsun sen "iyi erkek mi" sogutmaya calisiyorsun git isine sana bakmam ben salak
- +1 yıl
şizofren misin nesin ne halin varsa gör mal :D
- +1 yıl
Salak sensin geri zekali
- +1 yıl
tamam sen çok akıllısın yaptığıun şeyleri çocuk yapmaz uza hadi yeter pişman ettin yazdığıma
- +1 yıl
Ya sen kimsin de pisman oldun Allah askina yaaa malmisin sen kimsin beeeeeeeee defol git yazma
- +1 yıl
canım salak şey. Mal gibi daha çoık bakarsın senin gibi salağı kim napsın gider tabi bide gülücük koyarr :D :D
- +1 yıl
Ne gulucugu yaaa smiley atmadi "👍" Boyle bir isaret yapti mal salak mal seni defol git , cok iticisin
- +1 yıl
ahahahah bu sana girsin gibi yapmış ya komedii :D :D helal olsun senin gibi salaktan kurtulabilmiş diycem ama bok böceği gibi yapışmışın :D
- +1 yıl
Neyi yapistirmisim ben?
- +1 yıl
çocuga yapışmışınnn bok böceği
- +1 yıl
Aynen oyle cukkk diye oturduu ohr oldu
- +1 yıl
tamam uza hadi şizofren
- +1 yıl
Zaten menfaatim icin yaziyorum salak 😂😂 hadi cingeneee gule gule
- +1 yıl
canım bir xper 2 yaptırtmadın şurda insanı anca gidersin yürüüüüüüüüüüüüüüü :D :D
- +1 yıl
Malmisin sen oglummm xper banane beeeee senin gibi Seviyesiz degilim ben yok xperdr yok bilmem ne de neyin derdindesin oglum sen cocuksun git sutunu ic. Geri zekali biraz kitap oku anca gelirsin
- +1 yıl
sen okuya okuya kafayı yemişssin biraz içini aç da geçişlersin ;)
- +1 yıl
Allez casse toi de la salle gamin
- +1 yıl
hele fransız seni hele :D sie :D
- +1 yıl
Hadiii gule gule by byy !!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kalsın. onu akip ettiğini anlar... demekki beni kkontrol ediyor ki görmüş engellediğimi şimdi kendi engellemiş. bir taraflarını kaldırmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKöpek olsun ha? İnstagramdan köpek edeceksin? Anca snapchat filtresiyle mümkün olur o... Komik olmayın.
03 Yorumla- +1 yıl
Belki pesimden kosar bir sey yapsam
- +1 yıl
Saçmalama lütfen, umursama.
- +1 yıl
Ya inan bana umursamamazlik yapiyorum ama yazmiyor pisman olsun diyorummm artikk
+1 yılengelle engelle oh olsun ona sana yaptigini gorsun :D
010 Yorumla- +1 yıl
Dayanamiyorum ki sorun orda haaa bide yanlis anlasa ne olucak :))
- +1 yıl
ya dayanamiyoruz elbette, ama gunu geliyo iyikide engellemisim be diyoruz.. . Tuhaf degil mi? Simdi yapamadigimizi, gun geliyo keske yapsaydim, ya da "Allahtan yapmisim" , "Sukurler olsun ki yapmisim" diyoruz falan filan biraz uzun oldu yorumum kusura bakma :D
- +1 yıl
Yok canım ne kusuru, evet sonradan anlayabiliyoruz ama iste Şu an taze oldugu icin ozluyorum
- +1 yıl
evet maalesef, olmadi birazcik bekle tamamen sogudugunda takip falan edip engellersin
- +1 yıl
3 ay oldu ayrilali yaaa ne sogumasi... Sanada bunu soylim engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilimde soyle bir sey yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra 3 gun sonra isaret smiley yapti profiline ve bende o gunu o smaileyi gorunce sildim yazimi ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurdu bunlar tesaduf olamaz illaki nispet icin veya kiskandirmak icin facebook profilini dondurdu yaa anlamiyorum madem oyle gel konus ne ugrasiyorsun kii sen Kafam alak bulak oldu ya da ben mi senaryo kuruyorul kafamda
- +1 yıl
bazen oyle oluyo anlamiyosun iste.. anlamakta gucluk cekiyosun ya da.. Sinir etmek icin bide bunlar bende bazen oyle yaparim sinir etmek icin laflar falan sokarim bir yerlerden paylasip
- +1 yıl
Hahhaha aynen canim beni takip ediyor anliyorum bunu ve beni takip ettigi gibi sozler biliyormusun kapak falan
- +1 yıl
ayen ya.. guzel kapak laflari falan ki anlasin :D anliyodur zaten ona oldugunu zor bisey degil bu :D
- +1 yıl
Anlamadin kapak sozler durum paylasicam belki gorur (beni takip ediyor yaaa
- +1 yıl
hadi bakalim insallah :D
Sana bulasıyor mu? Yani mesaj veya arkadaslık isteği atıyor mu? Veya bir yerlerden ulaşıyor mu?
07 Yorumla- +1 yıl
Canim hic bir sey yapmiyor sorun orda
- +1 yıl
Zaten gitmem cok kirginim.
Sadece bu durum dikkatimi cekti Sanada bunu soylim engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilimde soyle bir sey yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra 3 gun sonra isaret smiley yapti profiline ve bende o gunu o smaileyi gorunce sildim yazimi ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurdu bunlar tesaduf olamaz illaki nispet icin veya kiskandirmak icin facebook profilini dondurdu yaa anlamiyorum madem oyle gel konus ne ugrasiyorsun kii sen - +1 yıl
Tekrar boyle seyler yazsam mi ne yapicak gibisinden ama sonra yazsam umursadigimi gorucek :)))
Canim yaa kizlari ekliyor sonra cikiyor takipten ne yapdigini anlamiyorumm... Deli edicek - +1 yıl
Bakalim neler olcak
Sen zaten karar vermişsin ki ne yapacağına bize laf düşmez
011 Yorumla- +1 yıl
Yok engelemicem engellersem umursadigimi gorur bosver
- +1 yıl
Bosverdikce umursalar derler ama yok ya gelmiyor yazmiyor offf
- +1 yıl
Kac ay sonra geldi peki? Ayrilali 3 ay olmus bizim gelmedi de sadece engeli kaldirdi 2 hafta oldu yazmiyor etmiyor. Kizlari ekliyor sonra takipten cikiyor anlamiyorum niye yapiyorlar bunu yaa
- +1 yıl
Peki engeli kaldirmismiydi?
- +1 yıl
Hmmm anladim canim aklim cok karisik Sanada bunu soylim engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilimde soyle bir sey yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra 3 gun sonra isaret smiley yapti profiline ve bende o gunu o smaileyi gorunce sildim yazimi ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurdu bunlar tesaduf olamaz illaki nispet icin veya kiskandirmak icin facebook profilini dondurdu yaa anlamiyorum madem oyle gel konus ne ugrasiyorsun kii sen, ya da ben mi senaryo kurdum kafamda bilmiyorum haha
- +1 yıl
Aynen canim iste gururdan kaynaklaniyor
+1 yılbırak kalsın sallamamak en iyi intikamdır
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen belkide cildiriyordur
- +1 yıl
evet, kesın
- +1 yıl
Kizlari ekliyor sonra silliyor ne yapmaya calistigini anlamiyorum
+1 yılkalsın senın mutlu oldugunu görsun o zmn daha ıyı olur :D
05 Yorumla- +1 yıl
Anlamiyorum ya hissediyorum pisman oldu ozledigini ama yazmiyor artik gurur mu yoksa sozunun arkasinda durdugu icin mi geriye donus yapmam diye demisti. O zaman niye engeli kaldiriyorsun ki. Inan bana kafam cok karisik bu aralar cok tuhafim ne yapacagimi sasiriyorum
- +1 yıl
hayat byledır bsver hayatına bak bence
- +1 yıl
Sence doner mi donmez mi?
- +1 yıl
valla bırsey dıyemem gururluysa donmez
- +1 yıl
Gururlu evet ama bazen yerine gore gurur yapar.
Bu durum beni sasirtti ya da ben mi senaryo kuruyorum bilmiyorum instagramdan engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilime boyle bir yazi yazdim " sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " diye oda 3 gun sonra 👍 Su isareti yazdi profiline ve bende o gun onu gorunce yaziyi sildim gormustur dedim kendi kendime ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurmus 1 hafta artik nispet mi yoksa kiskandirmak icin (face dondurmak onun icin sevgili yapmak anlaminda falan) ya anlamiyorum madem oyle gel yaz ne yapmaya calisiyor bilmiyorum sonra instagramda kizlari ekliyor sonra takipten cikiyor anlamiyorum valla
Umursama hiç görmemiş gibi davran😉
08 Yorumla- +1 yıl
Keske yazsada keske keske yaaa
- +1 yıl
Sanada bunu soylim engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilimde soyle bir sey yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra 3 gun sonra isaret smiley yapti profiline ve bende o gunu o smaileyi gorunce sildim yazimi ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurdu bunlar tesaduf olamaz illaki nispet icin veya kiskandirmak icin facebook profilini dondurdu yaa anlamiyorum madem oyle gel konus ne ugrasiyorsun kii sen , canim yazsa yazardi cidden ya da benim gelmemimi bekliyor anliyamadim ya kafam alak bulak sinyaler var ama yazilmiyor ya da ben mi yaniliyorum
- +1 yıl
Canim gelmiyor yaaaaaaa vallahi donmuyor 😂😂😀 bekle bekle yok
- +1 yıl
Hahhaha 😂😂 ne yazikki hep aoru seceriz
- +1 yıl
Zoru
+1 yılSen hala onu engellemedin mi?
09 Yorumla- +1 yıl
Yok engellemedim cunku cok ozluyorum
- +1 yıl
Hımm. Sen bilirsin bence o yok gibi davran. ya da intikam al sende onu engelle
- +1 yıl
Ya engelemeyi dusundum hatta engelersem belki umursamadigimi gorur ve doner ama bir taraftan engelersem bu kiz beni umursamiyor yazmaz diye iki durum var simdi
- +1 yıl
Dediğim gibi sen bilirsin.
Şimdi o, senin engellemediğinin farkındaysa, engel atınca umursadığın ve hala ilgilendiğin ortaya çıkar ama engellemezsen takmıyormuş gibi olursun.
Öte yandan tamamen unutmak istiyorsan engelle - +1 yıl
Canim her ihtimale karsi acik kalsin den dayanamam oyle seylere, canim bide soyle bir durum oldu Sanada bunu soylim engeli kaldirdigi zamanlar instagram profilimde soyle bir sey yazdim "sirtimi cevirdim ama bana baktigini biliyorum " yazdim sonra 3 gun sonra isaret smiley yapti profiline ve bende o gunu o smaileyi gorunce sildim yazimi ve sonra ertesi gunu facebook profilini dondurdu bunlar tesaduf olamaz illaki nispet icin veya kiskandirmak icin facebook profilini dondurdu yaa anlamiyorum madem oyle gel konus ne ugrasiyorsun kii sen. ya da benden bekliyor sanki kafam alak bulak oldu
- +1 yıl
Ben hiç anlamam böyle sözsüz restleşmelerden... Karar sana ait. :)
- +1 yıl
Hahha sende haklisin canim 😀
Yazsam gururum yerle bir olur cunku kendisi haksiz basit bir sey degil yani kavga ederek ayrildik zaten o yuzden... :( - +1 yıl
Hımm. Kötü olmuş böyle bitmesi Hayırlısı.
- +1 yıl
O yuzden donmez bende cok agir konustum bide instagramda kizlari ekliyor sonra takipten cikiyor analamadim valla
neden engellediki seni
06 Yorumla- +1 yıl
Iliski bitti ve ben pesinden kosuyordum sirf yazmamak icin yaniii
- +1 yıl
Tabikide ne olucak baska
- +1 yıl
Tabikide soyle
+1 yılFarketmemiş gibi davran
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten oyle yapiyorum iki haftadan beri ama yazmiyor
boswer yapma sayfasinada bakma
03 Yorumla- +1 yıl
Yapmiyorum ki gerek yok durduk yere o seylere. Ama keske bakmamak elimde olsa insan ozleyince herseyi unutuyor :(
- +1 yıl
Canim pisman oldugunu ve ozledigini nedense cok hissediyorum icime doyuyor. Ama neden ve nicin yazmiyor anlamiyorum gururundan mi yoksa sozunde durmak istedigi icin mi geriye donus yapmam dedi diye mi bilmiyorum. Boyle beklenti halde olmak zor canim insan yipraniyor gibi hayirlisi olsun.
Engellersen baktığını düşünür engelleme
015 Yorumla- +1 yıl
Haklisin canim ne yapsamda pesimden kossun yaaaa
- +1 yıl
Profilim her daim kapali.
Ya onlar cok basit seyler canim yaaaa - +1 yıl
Oyle yapiyorum ama yinede yok bisey
Maalesef - +1 yıl
Beklicem bakalimmm resimler paylasinca surekli ne olur? Yani kuduruyorlar mi
- +1 yıl
Hmmmm yok ya ben varya bosuna bekliyorum gelmez bu
- +1 yıl
Bakalim canim ya.
Ya bide canim instagramda kizlari ekliyor sonra siliyor anlamiyorum ya ne derdinde bu - +1 yıl
Ayrilali 3 ay oldu. Ve yeni yeni pisman oluyor ve ozluyor bence. Bende oyle dusundum erkekler bosluga gelemez
- +1 yıl
Aynen aynen canim ekliyor sonra cikiyor ama tabi kiz takipte kaliyor , onemli olan kalp nerde iste
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Neden köpek olsunki peşinde
05 Yorumla- +1 yıl
Pisman veya ozlem oldugu icin olmasin mi
- +1 yıl
Offffff senin derdin ne ya git isine
- +1 yıl
Anlamadim
+1 yılKalsınn
11 Yorumla- +1 yıl
Umursamamazlik yapa yapa yazmiyorda
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sende onu engelle
018 Yorumla- +1 yıl
Umursamis gibi olurum veya ne yapsam ki pesimden kosun yaaa engeli kaldirdi yazmiyor salak
- +1 yıl
Salladim peki neden engeli kaldiripta yazmadi? Gurur mu?
- +1 yıl
Benden bekliyordur adimi. Ama ben yapmam cok kirginim ona karsi
- +1 yıl
O tabiki haksiz bide kizlari Şu an ekliyor sonra siliyor ne yapmaya calistigini anlamiyorum
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Aynen oynuyor istee , bisey sorcam seven erkek yapar mi oyle yinede? Cidden
- +1 yıl
Yapmaz dogru ama her erkek heyecan yaratmak ister değil mi
- +1 yıl
Ben ilk defa boyle bir sey duyuyorum erkeklerin zaafi her daim kizlardir
- +1 yıl
Olur ;)
Bırak kalsın öyle :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılEngelle sjjd
01 Yorumla- +1 yıl
Yok ya bosver engellersem umursadigi gorcek , yazmiyor kiiii yaaa ne bekliyor buu off
Engellesen ne olcak
01 Yorumla- +1 yıl
Belki doner umursamadigimi gorurse
Sen engellle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngelle sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılWngelle
01 Yorumla- +1 yıl
Bosver umursadigimi gorecek ve yazmiyorda kizlari ekliyor sonra siliyor ne derdinde anlamiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar