Sevgilimle tartistik çok kötü bağırdık çağırdık instagramda fotoğrafı gözükmüyor beni sildin mi diye sorsam mı yoksa beklesem mi sessizce?
Sessiz kal
Sor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilimle tartistik çok kötü bağırdık çağırdık instagramda fotoğrafı gözükmüyor beni sildin mi diye sorsam mı yoksa beklesem mi sessizce?
Sevgilinizle tartıştıysanız, iletişim önemlidir. **Instagram'dan silip silmediğini sormak**, duygusal bir konu olabilir. İşte birkaç adımı düşünmenizi öneririm:
1. **Sakin Olun**: Tartışmalar sırasında duygusal tepkiler vermek kolaydır. İlk adım olarak sakinleşin ve soğukkanlı bir şekilde düşünün.
2. **Doğrudan Sorun**: İletişim açık ve dürüst olmalıdır. Sevgilinizle konuşup, Instagram'dan sildiğini mi yoksa sildiğini mi sormak istediğinizi net bir şekilde ifade edin.
3. **Empati Yapın**: İkinizin de duygularını anlamaya çalışın. Belki de sevgilinizin neden sildiğini anlamak için bir sebebi vardır.
4. **İyi Bir Zaman Seçin**: Tartışmanın hemen ardından bu konuyu açmak yerine, daha sakin bir zamanda konuşmayı tercih edebilirsiniz.
5. **Duygusal Hazırlıklı Olun**: Cevabı ne olursa olsun, duygusal olarak hazırlıklı olun. İster sildiğini isterse silmediğini söylese de, bu sizin ilişkinizi etkilemez.
Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve iletişim, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Sevgilinizle açık ve anlayışlı bir şekilde konuşmak, sorunları çözmeye yardımcı olabilir. 🌟
Harika dün tartistik bugün sormak mantiksiz
Anlamadım
Sessiz kalmak sakinlesince sormak daha doğru nabız düşünce diyorm
Elbette öfke anında göze perde iner
WhatsApp’da profil fotoğrafını kaldırdıysa seni engellediğini düşünmeni sağlamıştır senin adım atmanı bekliyordur ama sakın yazma arama.. eğer haklı isen..
Instagramdada zaten gözüküyor takibi bırakıp bırakmadığını… bıraktıysa bırak geri dönüş yapma zamana bırak onun yazmasını aramasını bekle ama haklıysan…
Haksızsan eğer karşı taraf haklı ise özür dilemeni tavsiye ederim tabi sular durulduktan sonra…
haksızım oda gereksiz yere patladı aradım engelledim evet dedi sinirliyim hala sonra konusalım konusacakta bişi yok aslnda Şu an musait degilim dedi kapattı simdi engeli kaldırcakmı whatsapptan instagramdan erkek dilini anlamıyorum hiç ne diyo bu
Fazla üstüne gitme zamana bırak kavganız yeni ise ufak ufak küçük mesajlar atarsın kendini fazla ezdirme haksızsan da özür dile asla dilememezlik yapma ama sinirleriniz geçtikten sonra ve fazla üstüne gidersen kendisini çok değerli hissettirirsin bütün etkiyi ona vermiş olursun kulağına küpe olsun.. o bir kaç hata yaparsa bile senin bu kavganı her kavga ettiğiniz de yüzüne vurur erkekler hiç bir zaman kendi hatasını kabul etmeyen birisidir bunu unutma..
Aynen özür dilemicem çünkü defalarca tartistik ben diledim şimdi dilersem peste koşuyor gibi olur
Aynen öyle kardeşim fazla özür her zaman kaliteyi düşürür yeri geldiğinde özür dilemesinide bil susmasını da… gerek yok fazla kasmaya seven insan her zaman senin yanında olur kavga etsen de etmesende mutlaka gösterir sevdiğini sana dayanamaz zaten ayrı kalmaya baktın hiç yazmıyor aramıyor yoluna git kardeşim bakmışsın sen unutmuşsun hayatına devam ediyorsun o sonradan fark edecek kıymetini erkekler her zaman geç fark ederler o da iş işten geçmiş olur…
Aynen öyle ozamana da çoktan baskasina aşık olmuş bile olurum ahahhaha
Cevap
19Cevap
sorma bırak o peşinden koşsun senin
engel yemişsin uzaklaş peşinde koşma isterse kendi gelir
aman boşvererr
sessiz kal ayril ergenlerle sevgili olmayin
Sakin de kal relax ol silerse silsin fazla takarsan kendini nimetten sanır.
Biraz sakinleşin ikinizde daha sonra konuşur çözersiniz problemi
Sessiz kal bekle hicbirsey yazma o sana yazacaktır
Biraz bi sessiz kal silse ya da engellese daha farklı olurdu
Profilini kaldırmış olablr
Ezikmisin lan sen kendine gel sen değil o köpek olacak
Nasil kirdigini anlayacakk
Sessizce bekle. Biraz zaman tanı, ne olacak bakalım.
Silmiş belli ki. Sorarsan eksi puan yazılır hesabına
Sey de sorabilirsin.. Uyudun mu :d
aradım engelledim evet dedi sinirliyim hala sonra konusalım konusacakta bişi yok aslnda Şu an musait degilim dedi kapattı simdi engeli kaldırcakmı whatsapptan instagramdan erkek dilini anlamıyorum hiç ne diyo bu
Bundan sonrasinda tek kelime yazma birak ama neye sinirlendi hakli mi kizmakta
onu dinlemeden yazmışım filan
Hakli mi
haklı olsada haksız duruma dustu beni kırdı baya hakaret etti daha öncede defalarca tartıstıgımız icin özür dileyemiyorm cunku defalarca pesnden kostm kendimide kucuk duseremem cozemeyecez yani bu seklde
Anladim yazma bir sey engellemek ne demek sinirim gecsin sonra konusalim falan ne sogutucu seyler zaten. Ben neye bu kadar sinirlendi hakli mi diye ondan sordum ama hakli bile olsa dedigin gibi itici. Cozum üretmek, dinlemek yerine kacmayi, kendi kendine rollenmeyi tercih etmis böyle yapana cevap verilmez sal
Aynen öyle dinlemeden konusmuşumda darlamisimda bilmemney ya sevgiliyi tabi mi darlicaz yoksa normal arkadasimi darlicaz
Açıp baksana niye soruyosun
Anlayamiyorm çünkü durumu gözüküyor profil yok
Engellemis
Sessiz kal arama yazma sen usteledikce kavga daha çok çıkar engellese her türlü belli olur sakın kal boş ver
Niye girme bu şekilde tartışmalara evlilik hayalleriniz varsa hiç ama hiç girme
Böyle paylaşımları görmek faydalı oluyor,👏👏👏
En iyi tepki sessizliktir.
Sorma da konuşma da bir daha bence
Sorma kaldırma bir taraflarini kendini geri cek
Digerleri vardir salla onu gitsin derim
Sükünet senin ilişkin için ilaç
Sesiz kal. Ondan olmaZ.
Sessiz kal silse engellese belli olur
Hayır sorma sorarsan çok saçma olabilir
😂 istergam önemli sor
Hahahshshsjjss instaaaagram dhdjfjfwgeh3ueu
Patladm bu yoruma
yeternce tartıstık :)
hahaha aramayım yani
arıyacagım :)
Aradım akşam evet engelledim dedi sonra konuşuruz konuşcakta bisi yok aslında dedi müsait değilim sinirlenmeyim erkek arkadasimdaym dedi
Ne diyo bu şimdi erkk dilini anlamiyom
Okey
Tesekkurler boş ver ya üzgünüm ama boş ver
Sessiz kal
İlişkiniz süpermiş
Daha sonra sor
şimdi aramayım dimi
Asla arama sakinleş ondan sonra
dün kavga ettk bugun aramayım kac gune arayım :)
İki gün bekle o seni aramaz da ara
Ağırdan al kendini
Sessiz kal
Sessiz kal bi süre
aradım sonra konusalım hala sinirliyim dedi konuşacakta bişey yok aslında dedi sence engeli kaldırcak mı ne diyo erkeklern dilinden cidden anlamıyom
Al benden de O kadar 🤷🏻♀️ Türk erkeği nazı diye bir şey var maalesef. Ben çekemiyorum şahsen böyle davranınca soğuyorum uzak duruyorum otomatikman
aynen cok nazlılar
Bencede
Saçma
Sessiz ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?