Sevgilim Instagram hesabını sildi?

Erkek arkadaşımla biz Instagramdan sevgili olup ordan konuşuyorduk ve hala numarasını almamıştım bir buçuk aydır sevgiliyiz işte son zamanlarda işlerinde sorunlar vardı ve borçlari falan vardı haliyle Morali bozuktu bende ona destek olmaya çalışıyordum bu yüzden sürekli ona seni arayayım ya da normal mesajlarda konuşalım senin yanında olmak istiyorum moralini düzeltmek istiyorum diyordum işte o da hep konuşmak istemiyorum yorgunum uykum var ya da konuşabilecek havamda değilim diye şeyler söylüyordu sonra bende en sonunda yeter dedim daha ne kadar sürecek böyle dedim çünkü konuşmak istemiyorsun diye biraz benimle de ilgilen falan dedim sonra o da dediki biraz ara verelim yalnız kalmak istiyorum dedi ve Instagram hesabımı da kapatacağım dedi sonra bende tamam istediğin olsun belliydi gideceğin o havayı vermistin bana deyip kızdım sonra bana hakkını helal et dedi bende helal olsun dedim o da benimkide helal olsun deyip gitti sonra gerçekten de iki dakika sonra hesabını kapattı ondan sonra ki gün ben bu gidişine anlam veremedim ve korktum gitti mi diye sonra Facebooka girip ordan hesabını buldum ordan yazdım ona bir kaç saat böyle bir sürü mesaj attım hiçbirine bakmadı ve hesabını kapattı ve şu an ona ulasabilecegim hiçbir yer yok bana geri döner mi ve sizce neden böyle yapıyor biraz yorumlayabilir misiniz bu durumu.(bu arada eminim hesaplarını kapattığını çünkü başka hesaplardanda onun hesabını aradım yani beni engelleme gibi bir şey yok)

Sevgilim Instagram hesabını sildi?