Ona bakabileceğim tek yer iletişim olarak orasıydı, özledikçe hesabına girer uzaktan bakardım ne istek atıyordum ne yazıyordum, ama dün hesabını silmiş ve ben kaldım öyle dımdızlak, nasıl unutacağım onu.🙄
Ayyy aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimki de ayrılıktan bi kaç gün sonra kapattı gitti hepsini. Sanki bi anda ölmüş ve ben ortada yalnız kalmışım gibi hissediyorum
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Senle konuşmaya ihtiyacım var, sonunda anlayan biri çıktı beni🤦🏻♀️
Hala seviyorsan numarası varsa ara konuş hala seviyorum falan de. Madem seviyorsun🤷♀️ Böyle gizlice takip ederek olmaz. Sevmek ayıp değil herhalde. En fazla reddeder peki der kapatırsın. O da hala seviyorsa zaten belki de mutlu biter sonunuz...
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Nikahsız biriyle yaşiyor şu an başka evde o yüzden yaklaşamıyorum, belki ayrılırsa ondan söylerim ileride.
Hmm o zaman boş ver. Hesabını kapatmasi daha iyidir. Daha kolay unutursun. Daha işin yok ayrılmasini mi bekliycen. Onu unutmaya çalış yoluna bak. Başka biri illa ki olacak.
Zaten artık yol o yol gibi duruyor, zaten beni düşünse kendi gitmezdi o da biliyor ki iletişim aracımız sadece orasıydı. Bazen bencil olmak gerek demek ki
Biz akrabaydik onunla, annesi beni istedi ilk anneme... Kızını buraya verir mi diye Fransa'da yaşıyorlardı, neyse işte bizimki bişi demedi tabiki veririm yabancı değil dedi, sonra bunlar akşam yemegine geldiler bir gün, abkme yardim ettiler üniversite zamanı onların ülkesine gitmisti bizimki, uzun mesele biraz dm den anlatsam olur mu insanlar görmesin.
Engel atmamış yok ilk bende öyle sandım, hiç tanımadığım birisine ismini söyledim bakması için ricada bulundum, iki üç tane kişi çıktı onun haricinde de yok dedi