Burada bir çok evli insan var özellikle erkeklere soruyorum karınız burada sizi aldatmış olsa fotoğraf konuşma vs. biriyle görüşme buluşma yok ama ne yaparsınız affeder misiniz?
2 sa
Burada bir çok evli insan var özellikle erkeklere soruyorum karınız burada sizi aldatmış olsa fotoğraf konuşma vs. biriyle görüşme buluşma yok ama ne yaparsınız affeder misiniz?
Cevap
21Cevap
Evli olup aldatacak yersee
Eger onu bişeylere aç bırakıyorsam karşılaşacagımız senaryo bu oluyor ben de sxting yapıyotum mecbur kalıyorum eşlerin birbirini ihmal etmemesi gerekiyor
Affetmek hatadir. Sebebi ise surekli yan yana oldugun sürece aklına gelecek olması. Madem aldatti baksın dalgasina yapacak birsey yok
Sebebi sensen ve hatalı oldugunu da biliyorsan ne yaparsın
Ben de olsam affetsede daha orada duramam. Kendim bosanir veya ayrilirim. Bir omur surecek kavgadan soz ediyoruz
Çok affedilecek bir durum değil ya kadını erkeği yok bu işin :)
Kanka bekarım böyle şeyleri hiç affım olmaz gözünün yaşına bakmam
Hoşuma gider devam etmesini söylerim beni tahrik eder
Ben böyle bir halt ettim hiç gerek yok eşim affetti ama ben olsam affetmezdim
Kadınlar erkekler den daha çok aldatıyor bu konuda da kadınlar çok profesyonel erkekler aldatınca saklayamaz ya ağlar ya yüzü kızarır
Neden aldatmış ki sebep?
Baya baya ilgisiz sorumsuz bekar hayatı yasayan biri esim
Boşan o zaman.
Bosanıyor mu bırakıyor mu sence
Bu işin sonu kötü biter. Başka erkeklerin dikkatini çekeceğim zamanı kocanı mutlu etmek için harcasam o da değişir ilgili olur belki
Senmi koçanı aldatiyursin
Aldatmam aldatıldığımı anlarsam AFFETMEM.
Yakalanınca boşanma olur. Yakalanmayacaksın.
Affedilir sanırım (dul bir erkek)
Tekrarı olmaması lazım
Aynen
Neden böyle bir şey yaptın peki , eşin ilgisiz mi?
Fotolar özel fotoğraf mı
Evet
Yüzün gözükerek mi attın yoksa gizli nude tarzı mı
Gizli
O zaman sorun olmaz yüzün önemli yani kimliğin gizli
Yüzümü attıgım da oldu ayrıca özellerde gizli
Yüzümü attıgım da oldu ayrıca özellerde gizli
Eşin yakaladı mı
Merak ediyorum seni istersen gel
İstekli birisin sanırım
konuşmayanmı kaldı
Çok kıskancım. Affetmezdim büyük ihtimalle
Sen herhalde bu durumdasın sanırım
Affetmem
Sanmam ☺️
Affettim
Affetmem
Adım acık anlatayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu gerçekten kalpleri çok acıtan ve zorlu bir durum. İhanet hissi, sanal da olsa, çok derin yaralar açabilir. Güvenin sarsılması kolay kolay telafi edilemiyor maalesef. Affetmek ya da affetmemek, ilişkinin dinamiklerine ve yaşananlara göre çok kişisel bir karar olur. Böyle bir yıkımdan sonra ilişkiyi toparlamak için iki tarafın da çok çaba göstermesi gerekir. Sence böyle bir durumda affetmek ne kadar mümkün? 🤔💔