Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın eşi Merve Bayraktar, sosyal medyada eşinin başka bir kadınla konuştuğunu ve onu aldattığını iddia eden konuşmaların ekran görüntülerini eşinin twitter paylaştı. Merve Bayraktar, Twitter hesabından “Sizin adam sandıklarınız nokta” notuyla eşinin bir başka kadınla konuştuğunu iddia ettiği ekran görüntülerini yayınladı.Merve Bayraktar, hemen sonrasında da eşi Ufuk Bayraktar’ın bu yazışmaların ortaya çıkmasının ardından kendisine attığı barışma mesajlarını paylaştı.
Günümüz insanınin ruhu teşhirci. Yediğini içtiğini düşüncesini gördüğünü başına gelen her şeyi teşhir ediyor sadece. Edepsizce teşhir ediyor. Neden niçin nasıl hiç önemi yok Sadece teşhir ediyor.. Benim başıma böyle bir şey gelseydi teşhir etmezdim Çünkü böyle bir şey gelince Sözün Bittiği Yer oluyor konuşacak bir şey söyleyecek bir şey kalmıyor. Sinirime hakim olabilirsem yoluma bakardım. Sinirime hakim olamazsam da orada kan akardi. Ona söylemek buna teşhir etmek saçma sapan sosyal medyada paylaşmak.. Bunlar ayak takımının işleridir
Ufuuuk ömür boyu bir acun kadar nafaka ödemeye hazırlan şimdi hali hazırda malın mülkün ne varsa karına vermeye de hazırlan ha bir de evli bir adam olarak başka bir kızla konuşup karını aldattığın ve onu toplum içinde rezil ve rencide ettiğin için sağlam derecede yüklü bir tazminat ödemeye hazırlan aslanım.
Aldatmak ve aldatılmak başlı başına kötü olaylar zaten ama bence bu kadar da çirkinleşmemek gerek.
Kadın intikam alma amacı ile yapıyor, belli ama bence bu zamanlarda büyüklüğün bizde kalması, ama aynı zamanda kesin ve net kararlar da verebilmek gerekiyor. Akılcılık böyle zor anlarda daha önem arz ediyor.
Ama yine de Allah bunu kimseye yaşatmasın, böyle bir şey başına gelse de başa çıkacak gücü versin.
Bizim bir komşumuz eşi aldatınca , onun tüm arkadaslarına wp'ten tek tek mesaj atmıştı dolaştığınız adamın kim olduğunu görün diye.. Aldattığı kızla telefon konuşmalarını yayınlamıştı faceden instadan sonrada boşandı. Ben bu kadar uğraşmam cehennemin dibine kadar yolu var 😊
Öyle bir sey kesinlikle yapmam. Sonucta halihazirda hayati paylastigim bir adam ne yapmis olursa olsun baskalarinin gozu onunde kucuk dusurucu hareketlerde bulunmam. Hele bir de cocugumuz varsa asla böyle girisimlerde bulunmam neticede cogumun babasi. Ilerde cocugumun babasindan utanmasini ondan nefret etmesini istemem.
Kusura bakma ama aldatan insan zaten bu saydiklarinin hepsini göze almıştır aldatirken aklına niye çocukları gelmiyodu bes dakikalık zevki sizin askinizdan ve ailesinden önde tutabiliyosa ona herşey müstehak aldatan insanı koruyacak kadar düşürmeyin kalitenizi. Cocugunun babası olunca mübah mı aldatmak sanki. Lütfen bunu kendinize yapmayın ileride aldatılınca susan, kabullenen ve sonunda kaybeden olursunuz.
Açıklayacak tabi lan. Sizde şu iğrençliği savunanlardan olmayın. Bu adama herşey mübah. Kadın tek başına üzülüp ağlayacak tek başına atlatmaya çalışacak adamın ise gerçek yüzü ve yaptıkları yanına kar kalacak öyle mi? Yok öyle, birinin hayatına s. cıp güle eğlene yasayamazsiniz. Herşeyin bir bedeli olmalı bu normal ufak bir hata değil yalancı olmak bir seçimdir. Zaten aldatirken de sonucuna katlanmayi göze alacaksınız kusura bakmayın. Ayrılmak gibi şerefli bir yol varken aldatmanın iğrençlikten başka açıklaması yok. Kadınlar olarak kadınların sesi olalım. Annenizin de başına gelebilir yarın sizin de sakın unutmayın.
@Paulandot ya senin Allah uzun ömür versin, umarım ahlaklı olan kadınların hakkı yüzünden yolda yürüyemez hale gelirsin iğrenç yaratık. Annen de o kadınlara dahil bunu unutma
Bu ahlak seviyesinin yerlerde olduğu ve ipini koparan müptezelin geldiği yerde kadınsan görüş belirtmen bile yanlış zaten, ama yapılan her kötülük sahibine kötülük olarak geri dönecektir, işiniz gücünüz rast gitmez umarım foseptik çukurundan daha kirli bir kalple yaşayanlar.
İnsanların ünlü olması demek her bir silkimlerini insanlarla paylaşması mı demek acaba? Ben kadını itici buldum bunu böyle paylaştığı için. Adam suçlu evet ama bunu yakalayınca gidersin direkt adama hesap sorarsın ilk işin burada paylaşmak olmamalı. Yine ben bunun reklam olduğunu düşünüyorum.
Detayları okuyunca iğrendim. İhanetten eminse bunu ifsa edebilir, ünlü birinin eşi olarak mükemmel bir intikam şekli bu. Ama daha sonra eşinin yazdıklarını da ifsa etmesi tamamen basitlik. Umarim bunun yasalarimizda cezasi vardir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayir tabiki, Insan her bir seyini sosyal medyada paylasmamali. Kendimi o derece dusurmem, aldatilmis olsamda. Bunu paylasmak yanlis buluyorum. Ne kazandi ki simdi? Hic bise. Gururunu Onurunu ikikez kaybetmis durumda ve bundan haberi bile yok.
Mahkeme yeterli değil günümüzde medyaya yansımayan katilliklere bile gerekli ceza verilmiyor sosyal medya insanın kendini korumasını sağlar eğer sosyal medyaya yansıtmazsa adamın kötülüğü yanına kalır ve korkmadan bunu her kadına yapar, ama herkese yayılırsa bazı meziyetlere sahip olan kadınlar bu adamdan uzak durur, başkalarının da canı yanmaz. Yanlışa yanlış denir. Neden saklamasi ve üstü kapatılması isteniyor anlamış değilim, hemcinslerimden hiç beklemezdim.
Ne olursa olsun yayın etmek bence çok yanlış. Biri hata yapıyor diğeri de hatasını yayıyor. Herkesin günahını ortaya dökecek olsak kimse kimsenin yüzüne bakamaz. Aile arasında kalmalıydı paşa paşa boşan bu kadarı fazla
Hiç öyle şeyler yapmam. Önce o kızı bir bulurum çirkinleşirim sonra kocam da uykudayken kızgın zeytinyağını kulağından dökerim öyle mi aldattın al bakalım ders olsun niteliğinde..🤷♀️
İnsanlar neden böyle yahu, ne olursa olsun eskide olsa karın neden durumunu ifşa ediyorsunuz bu çok büyük saygısızlık. Bundan sonraki ilişkilerdede güvensizlik yaratır. Bunu hiç düşünmemişlerdir eminim.
Kimse bunu durup dururken yapmaz zaten neyin güvensizliği aldatmaya güvenemem ben bu kadını yayar mayar mı diyecek adamlar, ne yaptıysa müstehak :D ki anlamadığım şey kadının tepkisi zaten adamın yediği haltın yanında nedir ki hangisi daha dev davranış bozukluğu
Iyi yapmış. Evli barklı adam hareketlerine dikkat edecek. Kadının gururu onuru kırıldı diyenler oldu da namussuzlugu kadın yapmadı farkındaysanız, kadının neden gururu kırılsın!
Yazik adama ya alt tarafi hic tanimadigi bir kadinla, karisiyla yasadigi evde karisi evde diilken basbasa oturup sohbet edip dertlesmek istemis 🥰 ne kadar fesat bir kadinmis 😈
@Paulandot okadar haklisin ki 🤗 evli barkli adam baskalarina salca olunca les sinifina girmez ya da o. cocugu ya da ne biliyim cigeri 5 para etmez herif statusune girmez niye; cunku erkegin elinin kiri dimi🤪 ufuk soyledimi acaba kiza ben evliyim diye acaba kiz taniyomu ufuk adli terliksi hayvani şahsen ben 19 yillik hayatimda ufuk bayraktar adini ilk kez duydum😶 ne kadar unlu acaba bu adam diye google da rol aldigi islere baktim adini sanini duymadigim projelerde fragmanlarini bile gormedigim filmlerde rol almis 🤔 Ama haklisin ya kadinlar leş 🤢🤮 kadinlar olsun hatta 💃
@paulandot hacim bu kadar bilenmene gerek yok sana katiliyorum dedim ya olsun karilar erkeklere ozgurluk 🤪 Acaba eski caglardaki gibi kiz cocuklarini dogar dogmaz gomsekmi 🤔
Wonder, bu insan adına layık olmayan yaratık ile iyi dalga geçmişsin. Bunlar suç oranını arttıran kişiler malesef, anneleri artık çocukken bunları dövüyor mu anlayamiyorum ya da annelerini sokaktan buluyolar o yüzden bu kadar kadınlara ve anneleri değersizlestiriyolar. Başka ihtimal yok. Ya da taciz ettikleri kadınlar yüz vermeyince bu hale gelip canavarlaşıyolar işte. Adamlık herkese nasip olmuyor naparsın. Kadınların çektiği cefanin yarısını yüklesen bu çakma delikanliya intihar eder. Kadınlar olmadan var olabilecegini sanması da ayrı komik, hayatında güzellik görmemiş.
Sanki o. rspuluk tek taraflı oluyor anasini satim. Neden sadece bir tarafın hatası görülüyor anlamıyorum. Bu mal benim yaşantımi görse söylediklerinden utanır da neyse dünyada hiç ahlaklı kadın olmadığını iddia etmeye devam etsin
@Paulandot kendi yazdıklarından haberin yok heralde :D bütün kadınları tanımışsın gibi tümüne hakaret ederken niye şizofren olduğunu düşünmüyodun eleştirdiğin b. ku yeme bari onun da farkında değilsin ama umarım gözündeki gerçeklik perdesini aralarsın bir gün. Umarım kibirinde boğulursun da pisliğini etrafa bulaştırmazsın. Söylediklerine dönüp bakarsan zaten tacizcilerle ve katillerle ortak özelliklerini görürsün :)
@Paulandot Sen gerçekten tedavi olmalısın ya, bana durup dururken or. spu diye cevap veren sensin. Cidden tedaviye ihtiyacın var. Ayrıca ben haksızlığa gelemem, sana şöyle söyleyim annemin babamın yüzünü eğdirecek hiçbir konuşmada bulunmadım erkeklerle. Sevgililerime bel altı şaka bile yaptırmadım. Ben o kadar dikkat ederken annenizin biri çıkıp dil uzatamaz. Otoban diye örnek verdiklerinin erkek versiyonları da var bunu bütün kadınlara mal edemezsin. Ediyosan kendi cinsiyetine de aynı eleştiriyi yapacaksın. Or. spulugun cinsiyeti olmaz. Bilimsel olarak kanıtlanmış verilere bak, erkek mi daha çok aldatıyor kadın mı. Hepinizin aklı bel altı uff ne la bunu söyleyen zaten ergendr bu nasıl üslup onu diyene kadar anladığın an engellersin. Ben başkasına selam vermezken 5-10 kişiyle birden aldatilmisim anasini satim yine de her erkeğe srnin ben anani skeyim demiyorum çünkü düzen bozuk olsa da doğru kalmaya çalışacaksın, o zaman onlardan farkın kalmaz. İyiliğin ne kadar güzel olduğunu yansıtmaya çalışacaksın. Tabiki evli erkekle konuşup ihanete ortak olan k. şar da ayrı mide bulandırıcı, ama adam evliyken bunu yapıyor daha çok gündeme gelecektir. Ayrıca kadın konuşulmadı dedin ama paylasimlara bidaha bakmani öneririm, kadının ismini ve hesabını paylaşıp şöyle yazmış aldatılan kadin: tdk anlamı para karşılığı evli adamlarla birlikte olan kisi. Neyse ne söylesem israf
@Paulandot Tedavini ol sen kafayı yemişsin, umarım yoluna kadın ya da çocuk çıkmaz yoksa fox'ta haberleri sunulur artık. Bu karakterle yaklaştıysan kadınlara seni s. ktir etmişlerdir tabiki gayet normal lütfen öfkeni bütün kadınlardan çıkarma :) bende seni ciddiye aldım kendimden özür dilerim haksız olduğunu anlayıp cevap vermeye ıq yetmeyince akıl saçma salak yerlere gidiyor haklısın
@Paulandot once sen bir saygili davran, insanlarla insan gibi konus. e tabi sende haklisin ozur dilerim ahırda yasayan bir canliya, saygili olmayi insan gibi konusmayi ogretecek birini bulmak imkansiz gibi bisey hic aklima gelmedi bu durum Neyse saygili bir uslupla konusmayi ogrenene kadar yazma lutfen bana artik senin seviyene inmeyecegim daha fazla😇
Çok silik bir tipmiş varlığından bile şu an haberim oldu :D Ayrıca bunu böyle paylaşmazdım. Direk bitirirdim. Kalite yerlerde çünkü , inmeye gerek yok.
İfşa etmek ne olursa olsun suç bence o kişiden ayrılır olur biter ne gerek var ki intikam gibi geliyor bu durum ve genelde ifşalayan suçlanıyor bu toplumda
Adam cok büyük ayıp etmiş boşansa yeri. Ama boyle rezillige gerek var mıydı? Konusmalari insan gibi avukatina at, ayril. Sosyal medyada paylaşmak nedir? Baya tehlikeli kadınmış.
Hayır, ben her konunun tarafları arasında kalmasını tercih ederim. Kim olursa olsun bu kişi ama kadının yaptıkları da güzel olmuş. Hele o affet mesajları. Ama artık çok geç. Umarım geri adım atmaz...
Benim ilişkim de ilişkimin detayı da kimseyi ilgilendirmez. Kadın belli ki öfkeden veya intikam hissinden böyle yapmış, doğru bulmuyorum. Ben olsam böyle bir şey yapmaz ilk adım olarak dava açmaya giderdim.
Agaa harbiden her erkek aldatıra doğru gidiyoruz dünyanın çivisi çıkmış Hee. Neyse eşim beni aldatsa sosyal medyadan açıklamam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biz erkek milleti boyleyiz kadınlar bizler icin av bizlerde avciyiz. Nefis filan hak getire yenisini güzelini bulduğumuz an affetmeyiz evli olsakta olmasakta çünkü aynı kadın bir yerden sonra sıkıyor aldatmalar bu yüzden oluyor
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Fongo kanka İbrahim tatlises in 25 yaşındaki yeni manitası ile konu açarmısın? Yazacaklarim var yeni haber bu
Kadın kendi halinde normal biri olsaydı oda paylaşmazdı sanirım esi tanındığı için bu şekilde intikam almak istemis hakketmis mi bence haketmis yok öyle saman altından su yürütmek