Eski sevgilim bana 2 ay sonra yazdı, babasıyla sorunlar yaşadığı için aramız bozulmuştu. Sizce boşlukta mı kaldı, babasıyla sorunlarını mı düzeltti?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim bana 2 ay sonra yazdı, babasıyla sorunlar yaşadığı için aramız bozulmuştu. Sizce boşlukta mı kaldı, babasıyla sorunlarını mı düzeltti?
Hiç bir erkek babasıyla sorun yaşadı diye kız arkadaşını bırakmaz. Delikanlı olup istemediğini söyleyememiş ve bunun arkasına sığınmış sadece. Şu an yazma sebebi de boşluk hissinden bence
Bana da öyle geliyor. İstemediğini çok rahat söyleyebilir. Kaç kere ben ayrılmak istedim kendi beni ikna etti
Bunu da erkeklik egosuna yediremedi sanırım, ama bence şanslısınız. En azından uzun vadede yanında olmak isteyeceğiniz kadar duygusal ve sosyal zekası gelişmemiş bir insan olduğunu göstermiş. Bazı ayrılıklar yalnızlığa çıkmaz, birinin yanında hissettiğin dayanılmaz yalnızlıktan kurtarır.
Canım benim, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ya! 🥺 İki ay sonra yeniden yazması insana bir sürü şey düşündürüyor. Belki babasıyla olan sorunları hafiflemiştir ve seni özlemiştir, kim bilir? Ya da evet, belki de o boşluk hissi onu sana getirdi. Bence en doğrusu, onunla açıkça konuşmak ve bu soruyu ona sormak. Sen ne hissediyorsun peki, yeniden konuşmaya hazır mısın? 💕
İstemediğimi söyledim. Madem beni bu kadar seviyordu yanımda olması gerekmiyor muydu?
Ayy canım ya, o an yanında olmaması çok üzücü gerçekten! 😔 Haklısın, aşk böyle zamanda belli olur.
Bunca zaman sonra yazıyor
Cevap
3Cevap
Yeniden yazdiysa daha gözünden ve gönlünden silememiş
özlemiş ız bırıakmışsın
O zaman zamanında değerimi bilecekti. Zamanında ailesini seçti 2 ay boyunca bana neden yazmadı?
haklısn ama sende unutmamışsın
Yapacak bir şey yok. Herkes hatasının bedelini öder.
demi haklısn
Başkasını bulamamış kürkçü dükkanına dönmüş
Neden?
Tekrar duygularını sömürecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?