Eski sevgilime ilgi göstermedikten sonra 2 ay geçince ilgi göstermeye başladı, bu ilgi 2 ay sürdü ve sonunda yazdı fakat?

resmi bir şekilde, hep saygı duyuyordu bana, ve hep saygılı davranıyordu. Biraz konuştuk tatlı güzel hadi görüşelim gibi konuşma olmadı, oyle art niyetli bir şey olmaz olsaydı da bu 5-6 ayda kaç kere gelebilirdi. Sonra ben ona yazdım yine güldük direk olmayan bir şekilde flörtleştik, ben kendimi tuttum o da kendisini kontrol altında tutuyor, ondan sonra mesajımı açmadı, 2 gündür ve hala açmıyor, o arada hikaye attım, çok geç açtı onu.

**2 ay süreçte şarkı atmaya başladı, ki uzun zaman tanıyorum şarkı atacak biri değil, gittiğinde seni sevdiğimi anladım falan, benim hikayemden sonra hemen hikaye atıyordu, sonra kalp atmaya başladı 2 ay daha boyle geçti, arada beni açmıyordu sonra daha ilgili geri geliyordu, merak uyandırmaya çalışıyordu galiba, ilgi göstermedim, ve yazdı.

Ne yapmaya çalışıyor anlamak istiyorum fakat direk sormak istemiyorum. Ben hiç israrli olmadım, sensiz yapamam demedim, ama ne kadar sevdiğimi biliyordu. Duzgun biri olduğumu da ve hep farklısın sakinsin olgunsun diyordu bana. O 8 ayda bir kere kötü bir şey söylemedi. Sonra ben uzaklaştım yani, netsiz devam edemedim. 32 yaşındadır ama o zamanda henüz ilişki istemiyordu. Çok sevdiğim zamanda gittim, değerimi anlasın ve kendisi gelsin, o istesin. Fakat bu bana yazınca çok zor çok dikkat ederek geliyor. Kolayca napiyorsun gorüşelim demez, yoksa rahat bir adamdır.

Eski sevgilime ilgi göstermedikten sonra 2 ay geçince ilgi göstermeye başladı, bu ilgi 2 ay sürdü ve sonunda yazdı fakat?