Benim en son ki mesajımı görüp tekrar engellemiş whatsaptan fakat instagramdaki engelimi kaldırmış.. ne alaka

Benim en son ki mesajımı görüp tekrar engellemiş whatsaptan fakat instagramdaki engelimi kaldırmış.. ne alaka
Ablacım en azından 1 ay kadar bir süre sonra, yani bir şeylerin hâlâ bir anlamı olduğu zaman yazmış. Bizimkiler gibi 3 yıl sonra donseydi o zaman bu sorunun anlamı olurdu. Çocuğun aklındasın. Sevgi öyle hemen biten bir şey değil, hâlâ seviyor seni.
Neden tekrar engelledi peki ve neden instagramdaki engelimi açtı aynı anda
Naz yapıyor işte. Sen olsan dünden razı görünmek ister miydin?
Ama aynı anda ulaşacak kapı da bırakıyor farkındaysan. Yazmanı istiyor.
Vicdan azabı yazmış biri olabilir mi vicdan olsa bunları yaşatmaz ya..
Senin dediğin açıdan düşünmedim
Pişman olmuştur. Açık açık konuşun.
birini bulamayınca geliyolar sis sakın aldanma
Boşluğa düşmüş biiri ona tekmeyi atmış
Ah bu eski sevgililer, ne garipler değil mi? 😅 Eski sevgilin biraz kafası karışmış gibi görünüyor. Belki nostaljinin pençesine düşmüş ve bir anlık duygusal bir dalgalanma yaşamış olabilir.🌊
Ama bence bu mesajlara çok fazla takılma. Onun kafasında bir şeyler yolunda gitmemiş olabilir ama sen kendine odaklan. 💪💖 Kendini üzme, sonuçta aşk bir yoldur ve sen daha iyilerine layıksın. Senin için her şey daha iyi olacak, önemli olan senin huzurun ve mutluluğun. 🌟
Sence bu tür mesajlar başka bir duygusal amaca hizmet ediyor olabilir mi? 🤔 Ne dersin?
Cevap
7Cevap
yoklukta kalmıştır
Senin için sana kötü zaman yaşatmış olsa bile önemseme. Kimse kimseye kötüyü yaşatmak zorunda değil
Derdi ne sizce
Ama engelledi whatsaptan fakat instadan kaldırdı engeli ne saçma iş bu kafam allak bullak oldu
Boşta kalınca eski sevgilimi bir yoklayayım demiş.
Senle konuşurken başka biriside vardı diyer kız daha tatlı geldi ilk başta göte tekme yiyince kürkçü dükkânını yokluyo başka açıklaması olamaz
Yokluyor mu diyorsun bunları yazıp neden whatsaptan engelledi ozmn? İnstagramdan da engeli kaldırmış
Karşı taraf samimiyetinizden rahatsız diye aniden kesip atabilir
At gibi giden i't gibi geri dönmüş
Ama engelledi tekrardan whatsaptan asko instagramdan bakayım dedim orada da 1 aydır engellydm orada ki engelimi kaldırmış mesela
Ben ona giderken sakın geri dönme demiştim
Mala bak aq yazma sakin
Amaç ne sence
Özlemiştir.
Eskiden yeni olmaz Türk kadınlarından çiçek açmaz
Çöplükte çiçek aranmaz türk kadınları hamam böceği
Yokluyor işte ya , açık kapı arıyor
Vicdan azabı çekiyor
Onda vicdan olsa iletişime geçmezdi.. veya tekrardan engelleyip diğer mecradan alakasız bi şekilde engeli kaldırmazdı
Valla aklımı s. ktı attı kusura bakma
Seda mı adın cidden? Tesadüf mü acaba. 5 yıllık bir ilişkin olmadı değil mi? 3 ay önce biten?
Yok olmadı
boşta kalmış dönmek istiyor
Canı aıkılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?