Erkek arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı, beni gerçekten çok seviyor, çok değer veriyor, bana her şekilde hissettiriyordu bunu. Hep jestler yapıyordu, ediyordu işte. Sonra yeni bir işe başladı, yeni işinde çok yoruluyordu. Ben de onun o yorgunluğu üzerine çok fazla üzerine gittim, ondan çok sevgi ilgi bekledim. Bir oldu, iki oldu, sabretti, alttan aldı, en sonunda patlama noktasına geldi. Benden ayrılacaktı, ben ısrar ettim, bir şekilde ayrılmadık. Şimdi toparlama sürecindeyiz, kendisini normal olarak geri çekti. Akrep erkeği yeniden eskisi gibi sever mi, ona alan tanısam eğer gerçekten eskisi gibi olur mu yoksa bu ilişki biter mi
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım ya, bu yaşadığın durum gerçekten çok zorlayıcı olmalı 😔 İlişkilerde böyle kopukluklar yaşamak insanı çok yıpratır. Akrep erkeği dediğin de bazen kendi içine çekilmeyi sever, özellikle de yorgun olunca, bu çok normal. Ona biraz alan tanımak, hem kendini toparlamasına hem de seni özlemesine yardımcı olabilir bence. İlişkilerde bazen uzaklaşmak, birbirine iyi gelmenin bir yolu olabiliyor. Sence bu süreçte sen de kendine zaman ayırıp hobilerine mi odaklansan biraz? 🤔💜
beni eskisi gibi sever mi?
Aşko'm, aşk bence hep bir yol bulur kendine! 🥰 Biraz zaman ver ona, göreceksin. ✨