1 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
nişanlına söyle belki oda eski sevgilisini özlüyodur
Geçmişini bir kenara atamamışken yeni bir ilişki yapmak bile karşındaki bireye büyük saygısızlık. Karşındaki kişi masumca seni gönülden karşılıksız severken, senin eskileri hala unutamamış olman kabul edilebilir bir durum değil.
çok büyük vebale giriyorsun, bu ah ile nasıl yaşarsın bir ömür boyu? bir düşün.
Ben de bir erkeğe travmatik bağlıyım, o bana bakmıyor, ben de onu unutamıyorum tamamen bazı insanların kaderi böyledir. Yapacak bir şey yok
Yani malsiniz
@Ylmz18 ne alaka benim elimde mi?
Senin elinde mal
@Ylmz18 değil, ondan 8-10 yıl uzak durdum onu düşünmedim, stalklamadım kendi hayatıma baktım ama onu unutamadım çünkü dediğim gibi travmatik bağ benim elimde değil
O zman başka erkegin başını yakma duygualriyla oynama git o malliginla öl yalnız kal baskasinin başını yakma frontellob u olmayan varlik
Allah senin belanı versin inşAllah bana mal diyip duruyorsun? Allah da beni bunla imtihan ediyor? Kimin başını yakmışım? Birisini mi aldatmışım? Napayım duygularım böyle diye ölene kadar bekar mı kalayım
Sen şimdi birini büküp evlensen kocanı değil o eski sevgilini dusunmezsen yatakta ben nolayim yok baba temiz kız kalmamış
Eski sevgiline aşıksan unutamamış olman normal aşk öyle hemen bitecek birsey değil nişanlınıda sadece seviyorsun böyle dediğine göre evlenmeden iyi düşün derim mutsuz olacagın bir evlilik yapma
Ayrıl nişanlına ayıp etme. Bi ömür gözünde byüteceksin eski sevgilini sırf kavuşamadınız diye
Bende özlüyorum eski nişanlımı aradan çok uzun zaman geçti ailesi yüzünden ayrıldık ve evlendiği adamdan da boşanmış şimdi ailesi de kendiside çok pişmanlar ama olmaz artık sana gelince sevgine sahip çık evlenmediysen
Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri. Birini unutmayıp evlenmek. O yüzden aklımda biri varken kimseyi kabul etmiyorum
Erkeklerin hepsi aldatılmayı hakediyor vicdan yapma
2 yılı geçti evleneli hala aklımda. Diyeceğim o ki, aklında başkası varsa diğerinin gönlünü kırma kendinede eziyet etme. Çünkü evlendiğinde sana eziyet gibi gelecek bir işkenceye dönüşücek..
O zaman neye evlendin canım
Zoraki evlendim
Evlen kağıt üzerinde ama eski sevgilinle de aşk yaşa, çifte kavrulmuş misali
Unutamıyorsan at nişanı niye elin oğlunun duygularıyla oynuyorsun bak senin için onca masraf edecek borca girecek valla bir gecede mendil gibi kullanıp atsa daha iyi o oğlanı hiç hak etmiyorsun
yaa az chill ol nişanlını eski sevgilin gibi giydir falan fisdan eski sevgilini unutmazdan nişanlınla aran bozulabilir
Adama yanlıs yapma eğer geçmiş Le yaşamaya calısıyor şan nısanlına haksız lık olacak ya serden geç ya yardan sen seç
Ayrıl gitsin bende sevgiliyken başka sevgilim vardı yani flörtüm gibi düşün onu bıraktım çünkü çok seviyordum diğerini diğeri de beni bıraktı yani sevmiyorsan kesinlikle ayrıl çünkü evlilik ve sevmediğin eş düşün derim
Aklında hala o varken hayatındaki insanla gelecek planı yapmak o kişiyr haksızlık değil mi sence
Nişanlınla bir an önce cinsel noktaya geçmelisin o sana unutturacaktır... duygularını anlayabiliyorum
Senin gbi bir nisnalim vardi Allah'tan ayrıldım Allah topunuzun belasını versin umarım nişanlın üzülmeden senden kurtulur
Seninde içinde var madem sevgilini özlüyorsun niye başkasıyla nişanlandı bi bitmediniz gitti sizin yüzünüzden evlenecek kız bulamıyoruz siz namuslu kızlarda yoldan çıkarsınız sen bence nişanı at yoksa yarın kocani aldatirsin
Bence eski sevgilinle konuş evlenirse onla evlen kalbin baskasindaysa nisanlinin basini yakma aklın indayjen mutlu olamazssiniz
Canım senin acilen nişan atman lazım kimsenin hayalleriyle oynama başkasını düşünerek mi evleneceksin yapma gözünü seveyim
Öncelikle karakterin ve kişiliğin hakkında bazı sorunları düzeltmelisin
Bence kalbin boş olmadan başkalarının duygularıyla oynamayın üzücü
@Sadece3406 aynen
ayrilman gerekir bu durumda hem kendine hem ona ihanettir
Kafanı topla karar ver nişanlına saygisizlik.. O bunu hak etmiyor
Birinden birini seçeceksin artık yapacak bişey yok unutamıyosan dön ona
ayrıl da kurtulsun çocuk senin gibi bir peynir markasından
Nişanlından ayrıl bari de ben yapamıyorum boş yere adamın hayatını karartma.
Eski sevgilinle ne kadar ileri gitmiştiniz birde insan hep yasakları ister
Bir an önce kafanı topla hikayede çok üzülen olur:)
O zaman sen evlenme yaa bence daha sonra sıkıntı olur
ne yapcan nişanı at hepsine birerkere ver hangisini beğenirsen ona git , tabi alırlarsa
Bu kafayla işiniz zor unutamıyorum diye bir şey yok madem başkasına varacaksın diğerini silip atman lazım
Masum adamın hayatını yakma unutamadığın varsa ayrıl evlensen yine unutamazsın biseyler yapar kocanı aldatirsun adamın günahı ne
Nişanlından ayrıl. Yakma çocuğun başını.
Demesi kolay ve benim başımı hakan o ve annem
Diger cevapları okumanı tavsiye ederim
Tek tek okuyamam.
Kardesim sen hiö aşık olmadın mı ya da başkasj yüzünden sevdiginsen ayrılmadın dimi bu yüzden anlayamazsın
Hmm ok
Kendi karakterini sorgulamalısın!
Diger mesajları okursam karakterimle alakalı nişiy olmadugını görürsün
Eğer eski sevgilin aklından çıkmıyorsa yeni bir ilişkiye hele nişanlılığa hiç hazır olmadığının belirtisi. Bunu bile bile ilişkiye başlamak üstüne bir de nişanlanmak karşı tarafa ihanet. Bu da karakterle ilgili bir sorun🤷♂️
Nişanlım ve annemin yüzünden bitmiş bi ilişki ve nilanlım süreki eski sevgilisinin içinde yara kaldıgını eger eski sevgilisi onu aldatmadaydı yanu da ben degil k olacagınj söylüyo ama ayrılmayj kabul edemiyo
O zaman ikinizde de problem var.
Bana aldatıldıgımı söylediler ayrıldık eski sevgilimle nişanlımla hiç sevgili olmadık abş diyodum 2 hafta abş diyerek mesajlaştık ona anlattım eski sevgilim vardı diye o bana açıldı ve ikş gün sonra ailesşni yolladı istemeye ailem kabul etti akraba dşye benim ne suçum vaf benim tek suçum arkamdan dönen oyunu göremeyip eski sevgilimle ayrılmaktı ona haksızlık etmişim bilmeden
Zorla mı evlendiriyor ailen seni? Eğer öyleyse polise git
Tam olatak degil sadece eger ayrılırsan biz hayatında yokuz diyolar ben burada bile oturamam taşınmak zorunda kalırım benç bu duruma düşürme diyo benim annemin ikinci evliligi bu üvey babamın aktabası nişanlım eger ayrılırsan kocamla evliligim biter diyo ama karar senin dedi
Annenin hayatı senin hayatından Daha önemli değil. Sen gidip iş bulup kendi başına yaşayabilirsin ya da bir oda arkadaşı bulabilirsin
Ben yoruldum nişanlım sürekli ilgisiz eski sevgilisini anlatıyo ama ne zaman ayrılmak istesem sankş çok seviyo gibi kendimi öldürürüm aşıgım sana diyo annem arkamdan il çeviriyo ben yoruldummmmmmmmmm
Bitir gitsin
Yapmaaa kardeşim be yapmayın şunu işte
Yaptıgım bişi yok tamamen hayatım yalan çıktı ailem ayırmış bizi aldattıgını söylediler ona sordum evet dedi megersem aldatmamış ailem onhn yetimhanede biyümesiyle parası olmamasıyla annesş ve kardeşiyle babası olmadan yaşadıgı için bana bakamayacagını söylemiş gururuna yediremeyip ahrılmayı kabul etmiş
Ve nişanlım sürekli yanımda eski sevgilisinin içinde yara kaldıgımı eger eski sevgilisi onh aldatmasaydı yanjnda ben degil onhn olacagınj söylüyo ben yoruldum bu yalanlardan bıktım eski sevgilim yetimhanede büyümüş annesi ve kardeşine bakmak zorunda ama para felan uötumda degil ben sadece mutlu olmak istiyorum aşık oldugum adamla aç da olsam onunla olmak istiyorum ama izşn vermiyoşar
Anlıyorm seni ama paranın olmamasıda bi sıkıntı
Bak ona o kadar güveniyorum ki biz el ele verirsek yaparız nolursa olsun bi gin beni mutsuz uyutmaz aç yatırmaz eminim
Belli çok seviyorsun eğerki oda öyleyse usulünce ayrıl nişanlından
Denedim kabul etmiyo
Nişanlın mı
Evet
Ya bazen eski sevgilimle karşılaşıyoruz aynı mahalledeyiz hepimizde nişanlım bizim evin karşısında oturuyo eski sevgilim hemen alt yolda
Ve yanımda annem ve nişanlım varken karşılaşıyoruz öyle bi bakıyo ki uzun uzun sanki sana noldu bize naptın der gibi gerçegi göremedim ben anlamalıydım annemin iş çevirdigini
Ozaman hiç düşünme dönme de
Neden
İstemiyor nedeni mi var
Bana ortak arkadaş aracılıgoyla haber yolladı 6 ay önce eger nişanlımla mıtlu degilsem ayrılırsam her zaman beni bekledigini söyledi
Olmaz olmazzzz nişanlın ilgilen derim
Bu işin sonunda ben artık deliricem ben onu istiyorum hep onu sevdim ından başka kimseye aşık olmadım hem ilk aşkkm hemde tek yıllarımı verdim ama sırf atkamdan dönen dolaplar yüzünden ayrıyız bana haber yolladı özlemiş aradı bi defa eger ayrılırsam benimle olacagını benş ailemden koruyacagınj söyledi ama ayrılmazsan ben bu duruma girmem dedi haklı olarak dogru olan bu çünkü oda seviyo eminim biz ayrılmadan önce bi dövme yaptırıcaktık gitmiş yaptırmış o dövmeyi biz ayrıldıktan sonra
Allah sizin gibileri karşıma çıkarmasını
Hiç sandıgın gibi degil
Cinsellik olması gerekmiyor unutamamışsın ve yara bandı olarak adamı kullanıyorsun
Hayır önceden tamamen emindim onu unuttuguma nişanlımla da biz hiç sevgili olmadan 2 hafta flört ettik ve hemen ailesini istemeye gönderdi nişanlandıktan sonda sürekli onun da benim gibi bi ilişkisi olmuş ve o kızın içinde yara kaldıgjnj çok aşık oldugunu ama onun onu aldattıgı için affetmeyecegini hatta ilk benimle konuşmaya başladıgında o zamanlar onunla sevgilş oldugunu söyledi o aldatmış ve aldatıldıktan hemen sonra iki hafta içinde bana aşık oldugunh söylüyo
Ben mutlu son görmüyorum bu ilişki de birini unutamadan diğerini yara bandı kullanmak saçmalık
Aklında o vardı madem neden nişan.. neyse.
Böyle insanlar nişanlanmasın abi.
Önce bi git karakter satın al kendine
Evlenme o zaman o adamın hayatını daahvetme
Kadınlar cidden tuhaf, sadik kalamiyorlar
Nişanlına iyilik yap ve ayril
Artık tüm sevgini yenisine ver mutlu ol
Hemen ayrıl
Eski sevgiline dön nişanlının başını yakma
Nişanı at adam bir hatadan dönmüş olur
Çocuğa üzüldüm seni hak etmiyor
Eski sevglini biran önce unut eski eskide kaldı
Biz insanlara bi günde küsmedik ulan
Ayrıl kafanı topla
İcindeki sesi dinle
Nişanı at çocuğa yazık
Allah akıl fikir versin
Önce bi git karakter al sonra konuşalım…
Unutamayacaksan baştan vazgeç kendi hayatinida cocugun hayatini da mahvetme
İnsanları yara bandı olarak kullanmayı bırakın
Eski sevgiline dön
O senden daha iyilerini hak ediyor ayrıl kurtulsun senden