Nişanlıyım ama eski sevglimi çok özlüyorum?

• Yaşım 25 eski sevgilimle 6 aydır beraberdik.(farklı şehirlerde) Evlilik düşünmüyorduk ikimizde ama hep yan yanaydık. Birbirimizi çok seviyorduk. velhasıl birgün ailem birisi olduğunu ve görüşmemi istedi bende red ettim. ( birlikte olduğum kişiyi söylesem bir sür soru bir sürü ciddiyet neyse.) red edince ailem bana baskı uygulamaya başladı kaçan kovalanır misali. Ben istemedikçe ailem baskı uyguladı. her zaman kavga, gürültü, yüksek ses , birsürü laf bir sürü söz vs gına geldi artık bana… evde mutlu olmamaktan, huzursuz olmaktan eve gelme istediğimden olma … ve bu durumu eski sevgilime bahsettim sinirlendi eh haliyle kaçalım dedi yapamadım… geldi yüz yüze konuştuk. Çok ağladı, ağladık. Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde Aileme boyun eğmek zorunda kaldık :(( ayrıldık… (haziran9) bir zaman sonra (haziran14) aile tanışması oldu ve ardından nişan…. (Haziran16) Şimdi istedikleri kişiyle nişanlıyım:(((( 7 ay oldu dolayısıyla eski sevgilimi çok özlüyorum. Duygularıma hakim olamıyorum, düşüncelerime hakim olamıyorum. bir şey görünce o geliyor aklıma ismi geçince gözlerim doluyor.🤧 inanın onu arzulamıyorum ama bir an olsun gözümden gitmiyor.. kendimi zor tutuyorum onunla bilerek karşılaşmamak için. Ne yapmalıyım yalvarırım bana bi yol gösterin Allah rızası için dayanamıyorum artık…. Düşüncelerimin ve duygularımın arasında boğuluyorum🤧🤧🤧
Nişanlıyım ama eski sevglimi çok özlüyorum?