zamanla eski sevgilime karşı özlemim biter mi? hala geceleri özelden arayıp sesini duyuyorum olma imkanımız asla yok gururum buna engel oluyor. yaza düğün var nişanlımı da seviyorum ama eski sevgilimi sevdiğim gibi değil zamanla unutur muyum?

zamanla eski sevgilime karşı özlemim biter mi? hala geceleri özelden arayıp sesini duyuyorum olma imkanımız asla yok gururum buna engel oluyor. yaza düğün var nişanlımı da seviyorum ama eski sevgilimi sevdiğim gibi değil zamanla unutur muyum?

Benim ark vardı senin gibi bende çok seviyorsan ara onunla anlaş dedim bu aradı çocuk demez mi benden bı cacık olmaz sen evlen diye kendini biliyormuş demekki sonra kız nisanlandi ve nişanlandığı gün aşık oldu artık adam nasıl bir jest yaptıysa şimdi evli ve çocuklu iyi ki öteki bana dönmemiş banada yanlış yaptırmamış diyor annesinin istediği kişiyle evlendi ucuz atlattı ve çok mutlu
Ben kocamla sevmeden evlendim ama sonradan çok sevdim. Ama bir süre sonra çok üzdü beni aklm gene eski sevgilime gitti. Bana mesaj attı görüştük beraber olduk sonra unuttum onu Yani sen yeniyi çok seversin ama yıllarda geçse eskiyi unutmazsın anca hevesin geçecek yaknlasacaksn
Esinimi aldattin beraber olduk derken
Evet beraber olduk sevgilimle
Bence bosan
Ihanetin telafisi yoktur
Bosanamam çocuk var görüşmüyoruz sevgilimle 8 yıl onceydi
kimse iki kişiyi aynı anda sevemez.
neden insanları aptal yerine koyuyorsunuz kafanızda bir şeylerden emin olmadan anlammıyorum. ikisini de sevmiyorsun. sevsen aklında başkası olmaz. yaızk adama
Aldatıldın yüksek ihtimalle.
Eskiyi hala seviyorsun.
Adama gittin nispet olsun diye şimdiki nişanlınla nişanlandın.
Sonra da “nişanlı mı seviyorum”
Kuzum madem seviyorsun, geceleri gizli gizli arayıp sesini dinlemek nedir?
Ayrıl nişanlından.
Adamın başını yakma.
Cevap
9Cevap
Tabiki unutursun zamanla.
Fakat şu anda bu kafadayken başka biri ile nişanlı olmak kötü.
Nişanlının açısından düşünsene bir de...
Nişanlınızı insan olarak seviyor olabilirsiniz fakat bu sevgi ilerisi için az gelir.
Onunlayken başka birini düşünüyor olmak bile bunun kanıtı zaten.
Bence evlenmeden önce iyice ölçün tartın herşeyi.
Evliyken başka birini düşünmek bile aldatmak olur.
Hiç girmeyin bu toplara.
Zihniniz berraklaşana kadar sakın evlenmeyin derim ben.
Nişanlıni severken eski sevgilini nasıl özleyebiliyorsun...
bilmiyorum inan
Kendine bu kötülüğü yapma kardeşim. Yinede sen bilirsin.
Sakın yapma arama eski sevgilini.
Sanırım eski sevglinle yakınlaştın nişanlınla yakınlaşmadınız öyle mi?
Ayran gönülü nişanlı sevmiyorsundur kendini kandırma
Yapma 2sin8 bir arada götürme birini tercih et 2 sevgi sığmaz bir kalbe
Aklın başka kalbim başka konuşuyorsa olmaz birini dinle birini seç birinden vazgeç
"İkisini aynı anda seviyorum aynı anda başka yerden..." diyor volki tolki abi
ilerde sana dönerse direk kollarındasın haberin olsun.
Gururdan bahsetmiş senin gibi basit ve ucuz kızlarda gururmu varki kesinlikle yargilamiyorum bana düşmez ama yaptığın şey çok yanlış birsey
ben aldatmıyorum ki nişanlımı asla aldatmam ama içimde olan şey bu durduramıyorum vicdan azabı da çekiyorum zaten
Aslında bunu sen yapmıyorsun nefsine hakim olamıyorsun ama bence bastır nefsini ve tekrar bir dahaa aramayacagim de dene seni anlıyorum ama yapma güzel kardeşim benim vallaha bak herseyi akışına bırak mesela nisanlini ara o kişinin yerine
Nasıl bi kalp bu iki kişi aynı anda sevilmez ki hoşlanma olur o eski hala aklindaysa yeniyi neden hayatına soktun
O nasıl oluyor
Ne istediğini belirle önce
Birine resmi nikah diğerine imam nikahı yapcan başka yolu yok😁
Bence yapma bende istedim eski sevgilimi o bana mesaj attı bir kızı görünce sildi beni sosyal medyadan
Fotoğrafı görmeden aklıma bu sahne geldi djdjjdjdjdjd
Böyle iki kişi sevenlerden midem bulanıyor ya umarım mutlu olmazsınız
Herkesi aynı anda sevdiğine göre kocaman bir kalbe sahipsin. Tbrklr.
Kafandaki soru isaretleriyle evlenme.
Unutun onu
tensel anlamda bir çekim var mı peki hala
Foto süper ya aklıma geldi o sahne şimdi 🤣
Eyşannn senmisin
yok ben içimde yaşıyorum
boş ver eskiyi aklın onda kalmasın
Ay öf ayrıl adama yazık
Ay gerçekten çok vahim durum ya
Yazık kafana
Tövbe haşaaa😂😂😂
Bu aldatmak yalnız