1 ay
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Niye ayrıldın eski sevgilinden?
Oda bizim gibi iz birakanlardan olsa gerek
Niye nisanlaniyorsun o zaman
Aynısı geldi başıma dolaylı yoldan
dön başındayken
nisanlina uzuldum yazik
Eskiye dönmeyi dene kalp nerede ise oraya
Evlenme sakın
Yeni birini bulmaya calis ilk sirada benden basla
Bence 3 kişinin birden başını yakma.
Bu hikayede emin ol suçsuz iki kişi var en suçsuzu eski sevgilim ondan sonra da ben hayatımdaki herkes arkamdan iş çevirdş o yüzden biten bi ilişkş ve buna nişanlım da dahil
Peki ya evlendikten sonra buluşursan en suçsuz kim olacak?
Evlendikten sonra ver
Deneyimlisin herhalde
Veren oldu
Adama yazık ismin Derya mı
Ayrıl yoksa aldatırsın diye düşünüyorum
Sen bir oc sun
Ver ikisene de alışkınsındır
Nişanı atmalısın
Yanindakiyle yaşar aklindakiyke ölürsün 🙁
Eski sevgilinin hayatında biri var mı?
Bir an önce unut, tabi mutlu olmak istiyorsan
Nişanı atabilirsin mesela
Denedim defalarca nişanlım da ailem de izin vermiyo
İzin alınacak bir şey yok mevcut durumda kararı ancak sen verirsin izin vermeyenler senin yerine kocanla yatağa girmeyecek
İzin almıyorum kaç defa yüzük attım bitti bu iş dedim o eger ayrılırsam kendini öldürecegini söyledi kafasına silah dayadı
Evlenip hergun olmektense böylesi daha makul kendinden biktirmayi dene işleri zorlastir isteklerini arttır zora girmesini sağla elbet bir noktada işler tersine dönecek
Denedim sırf benden ayrılsın diye sogusun dşye yapmadıgım şey kalmadı açıkça konuştum ama yok
Yanımda sürekli eski sevgilisiyle beni eşit sevdigini söylüyo o içinde yara kalmış eger kız knu aldatmasaymış yanında ben degil o olurmuş ona git o zaman affet o zaman madem çok seviyodun diyorum hayır ı * yaptı diyo
Aklında başkası yanında başkası olsun istiyor öyle şey olmaz sizin işiniz baştan hatalı ilerliyor ne yapıp edip nişanı bozmak senin için en iyisi olacak bir bahane üretmeye bak bu işin sonu güzel değil belli
Ve en çok canımı yakan da bana söylenen yalanlar eski sevgilimle bizi zorla ayırdılar çok aşıktım ve onu çok özledim ailem yüzünden ayrıldık
Madem öyle o kadar aşık ise neden senden ayrılmayı beceremiyor kafasina silah dayıyor ruh hastası mı kendisi kesinlikle ikinci kişi konumunda olma hayatın berbat olur yol ver gitsin kendi dengini illa bulursun
Ben yoruldum aglaman üzğlmem kimsenşn umrunda degil defalarca intihar ettim ilaç içtim ama herkes nasıl oldugumla degil ne yapıcaksan bu evde yapma dedi bana
Kendine zarar vermek hiçbir şeyi çözmez aklı selim bir şekilde mantığını kullan ve nişanı at gerisini boş ver seni kimse zorla evlendirmez kendi kararlarini kendin verebilirsin kimseye bağlı kalma ileriki hayatın için en iyisini seçmeye çalış hata yapmadan mantığını çok iyi kullanarak
nesini özlüyorsun mesela
Herşeyini bak bu yanlış görünüyo belki ama hiçte öyle degil
eger gercekten dertleşmek istersen dinlerim seni
Çok ihtiyacım var
Bak ben yanlış bişi yapmıyorum sanki ben çok aşıktım eski sevgilime deliler gibi ailem bizş ayırdıgında intihar ettim onu çok seviyodum ve en sonunda beni aldattıgını söyledi ailem ona sordum evet dedi ve ayrıldık
Sonrasında ben aylarca kendime gelemedim nişanlım bizim komşumuz vede akrabamız beni görmüş instegramımı istedi abö diyodum ben benden hoşlandıgını söyledi bir birbuçuk hafta sonra zaten ikş gün sonra da ailesi istemeye geldi ve bende kabul ettim benş seviyodu bende seviyodum
Sonra gerçekler gün yüzğne çıktı aslında ilk beni gördügünde sevgilisi varmış nişanlımın ve 2 senedir beraberlermiş kızın onu aldattıgı gün benim instegramımı istemiş bana içimde yara kaldı çok seviyodum * yapmasaydı sen degil o olurdu yanımda dedi anlatma bana sogutma kendinden dedim bırak ne yaşadıgınızı bilmiyim dedim
İnatla sürekli yara kaldı içimde felan diye herkese anlatmaya başladı yanjnda olmam umrunda degildi teyzemlere bile anlattı o sıralar eski sevgilim mesaj attı aslında beni aldatmadıgını annemin sırf yegimhanede büyüdügü için istemedigini annesini ve kendisşni konuşmaya çagırıp kızıma bakamazsın kızım aç kalır dedigşnş söyledi gururuna yedirememiş anneme sordum evet dedi aslında bi hiç ugruna ayrılmışız
askım bence ona geri dön
O zaman nişan at o çocuğa yazık
İşte by
bir ateş söndür gel
Kınuşmana dikkat et
kötü bieşy demiyorum gidip konuşmazsan içindeki hırs bitmicek
Laf başka yere geliyodu
grup yapın
Sever misin
O adama yazık yapma bunu
Dimi
Bi bitmediniz qmk