Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence önce kendine karşı dürüst olmalısın. Eskiyi özlemek bazen kişiyi değil, o dönemki hissi özlemektir. Ama nişanlıyken bu duygu hâlâ çok güçlüyse, evlilik kararını aceleye getirme. Çünkü emin olmadan atılan adım iki tarafı da üzer.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. İlişkilere nostaljik bakıyorsunuz. Asıl yaşadığın problemlerini unutuyorsunuz. Eski sevgilin seni gerçekten sevseydi ailesine de karşı gelirdi, sorunları da çözerdi. Seninle de olurdu. Aşk biraz illüzyon. Gerçekleri görmüyorsun. Nişanlınla mutluysan önemli olan o. Sana değer veriyor mu el üstünde tutuyor mu? Bunları düşün. Son dakika stres olman ve duygularını karışması normal ama bence geçici bu karışık hislerin.
00 Yorumla
1 saGeçmişin gölgesi şimdiki zamanı karartmamalı kalbiniz başka bir yerde atarken başkasına verilen 'evet' sadece bir kelimeden ibarettir. Kendine ve nişanlına karşı dürüst olup duygularını netleştir çünkü sevgi dürüstlükle beslenir ve yüreğin huzur bulmadığı bir yolda yürümek iki insan için de haksızlıktır. Bu yaklaşım kalbine göre mi gerçekten bunun cevabını versene?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
2 saNişanlının sağlıklı bir kafada olduğunu düşünmüyorum haliyle eski sevgilini özlemen çok normal. Ailenin de senin isteklerini önde tuttuğu yok. Başkalarının isteği doğrultusunda savrulup duruyorsun ama sen bu adamla evlensen bile huzursuz olursun çünkü adam normal değil.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
3 saBence en iyisi önce bu nişanlın ile bu durumu konuşup ayrıl. Ayrılamam demişsin, bunun kararını sen verirsin. Kimse seni zorla kimseyle tutamaz. Bir ayrıldım demene bakar. Sonra da git aklındakiyle kalbindeki kişiyle konuş. Olur olmaz orasını dürüstçe konuşup sizin çözmeniz lazım. Ortak bir karara varın ki, geri dönme umudu kalmasın tam olarak dürüstçe bitirin. Sonra yoluna o şekilde devam et canım
00 Yorumla
1 saCanım benim bak benim ilk aşkım olan biri vardı ve ailem istemedi bu yüzden sevgili iken arkadaş olarak vedalaştık, ama mesela evlenip boşandım ondan sonra, ve halâ hatırlıyorum onu özlüyorum , yoluna bu şekilde devam edeceksin Başka yolu yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. cok cirkin bişey bu. ama kalp soz dinlemez. nisanlın icin üzüldüm. boyle dobra yazıyorum ama kusura bakma. ben kör topal sagır vs vs kızı bile aklı baska kıza tercih ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İşte emin olmadan yeni bir ilişkiye girmemeli.. Yarım kalmislik duygusu bu.. Şöyle düşün devam etseydi de aileler yüzünden mutsuz olacaktiniz zaten nişanlın ile mutluysan devam et derim..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Olmaz ama değil mi birine Umut vermişsin nişanlanmışsın senin yaptığın hiç doğru bir şey değil üstünü kapatacaksın geçmişin bitti
00 Yorumla
11 saAman sakın evlenme adamın başını yakma aklın başka birinde iken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
6 dkNişanlından ayrıl, o senden daha iyisini hak ediyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Nişanlanmasaydın madem mk biraz renginizi belli edin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hâlâ eskiyi unutamamışsan bu senin sorunun artık nişanlısın sen bitti o iş unut gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 saYazık etme karşındakine. İyileşmeden birileri ile ilişkiye başlamayın ona da günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 saEski seni gerçekten isteseydi arkanda dursaydı yanında olurdu kız şeytan getiriyor aklına bunları!! Eskiden bir halt olmaz temizlen eskiden öyle evlen nişanlınla allah eskilerin…
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 sanişanlına söyle belki oda eski sevgilisini özlüyodur
00 Yorumla Bende özlüyorum eski nişanlımı aradan çok uzun zaman geçti ailesi yüzünden ayrıldık ve evlendiği adamdan da boşanmış şimdi ailesi de kendiside çok pişmanlar ama olmaz artık sana gelince sevgine sahip çık evlenmediysen
00 YorumlaBence nişanlıyken\evliyken başka birini düşünmek, sevmek ihanettir.
İhaneti de karaktersiz insanlar yapar. Eğer birini unutmadıysanız, kesinlikle onu unutmak için biriyle olmayın, vebal.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 saEvlen kağıt üzerinde ama eski sevgilinle de aşk yaşa, çifte kavrulmuş misali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 saSeninde içinde var madem sevgilini özlüyorsun niye başkasıyla nişanlandı bi bitmediniz gitti sizin yüzünüzden evlenecek kız bulamıyoruz siz namuslu kızlarda yoldan çıkarsınız sen bence nişanı at yoksa yarın kocani aldatirsin
00 Yorumla
1 saBence eski sevgilinle konuş evlenirse onla evlen kalbin baskasindaysa nisanlinin basini yakma aklın indayjen mutlu olamazssiniz
00 Yorumla
1 saCanım senin acilen nişan atman lazım kimsenin hayalleriyle oynama başkasını düşünerek mi evleneceksin yapma gözünü seveyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
9 saNişan yapmadan önce bize sormuyor nişan yaptıktan sonra soruyor umarım üremezsin
10 Yorumla O zaman sen evlenme yaa bence daha sonra sıkıntı olur
00 Yorumla
1 sane yapcan nişanı at hepsine birerkere ver hangisini beğenirsen ona git , tabi alırlarsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
10 saNişanlından ayrıl. Yakma çocuğun başını.
05 Yorumla
Soran10 saDemesi kolay ve benim başımı hakan o ve annem
Soran10 saDiger cevapları okumanı tavsiye ederim
- 10 sa
Tek tek okuyamam.
Soran10 saKardesim sen hiö aşık olmadın mı ya da başkasj yüzünden sevdiginsen ayrılmadın dimi bu yüzden anlayamazsın
- 10 sa
Hmm ok
Yapmaaa kardeşim be yapmayın şunu işte
016 Yorumla
Soran11 saYaptıgım bişi yok tamamen hayatım yalan çıktı ailem ayırmış bizi aldattıgını söylediler ona sordum evet dedi megersem aldatmamış ailem onhn yetimhanede biyümesiyle parası olmamasıyla annesş ve kardeşiyle babası olmadan yaşadıgı için bana bakamayacagını söylemiş gururuna yediremeyip ahrılmayı kabul etmiş
Soran11 saVe nişanlım sürekli yanımda eski sevgilisinin içinde yara kaldıgımı eger eski sevgilisi onh aldatmasaydı yanjnda ben degil onhn olacagınj söylüyo ben yoruldum bu yalanlardan bıktım eski sevgilim yetimhanede büyümüş annesi ve kardeşine bakmak zorunda ama para felan uötumda degil ben sadece mutlu olmak istiyorum aşık oldugum adamla aç da olsam onunla olmak istiyorum ama izşn vermiyoşar
Soran11 saBak ona o kadar güveniyorum ki biz el ele verirsek yaparız nolursa olsun bi gin beni mutsuz uyutmaz aç yatırmaz eminim
Soran11 saDenedim kabul etmiyo
Soran11 saEvet
Soran11 saYa bazen eski sevgilimle karşılaşıyoruz aynı mahalledeyiz hepimizde nişanlım bizim evin karşısında oturuyo eski sevgilim hemen alt yolda
Soran11 saVe yanımda annem ve nişanlım varken karşılaşıyoruz öyle bi bakıyo ki uzun uzun sanki sana noldu bize naptın der gibi gerçegi göremedim ben anlamalıydım annemin iş çevirdigini
Soran11 saNeden
Soran11 saBana ortak arkadaş aracılıgoyla haber yolladı 6 ay önce eger nişanlımla mıtlu degilsem ayrılırsam her zaman beni bekledigini söyledi
Soran10 saBu işin sonunda ben artık deliricem ben onu istiyorum hep onu sevdim ından başka kimseye aşık olmadım hem ilk aşkkm hemde tek yıllarımı verdim ama sırf atkamdan dönen dolaplar yüzünden ayrıyız bana haber yolladı özlemiş aradı bi defa eger ayrılırsam benimle olacagını benş ailemden koruyacagınj söyledi ama ayrılmazsan ben bu duruma girmem dedi haklı olarak dogru olan bu çünkü oda seviyo eminim biz ayrılmadan önce bi dövme yaptırıcaktık gitmiş yaptırmış o dövmeyi biz ayrıldıktan sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
11 saAllah sizin gibileri karşıma çıkarmasını
04 Yorumla
Soran11 saHiç sandıgın gibi degil
- 11 sa
Cinsellik olması gerekmiyor unutamamışsın ve yara bandı olarak adamı kullanıyorsun
Soran11 saHayır önceden tamamen emindim onu unuttuguma nişanlımla da biz hiç sevgili olmadan 2 hafta flört ettik ve hemen ailesini istemeye gönderdi nişanlandıktan sonda sürekli onun da benim gibi bi ilişkisi olmuş ve o kızın içinde yara kaldıgjnj çok aşık oldugunu ama onun onu aldattıgı için affetmeyecegini hatta ilk benimle konuşmaya başladıgında o zamanlar onunla sevgilş oldugunu söyledi o aldatmış ve aldatıldıktan hemen sonra iki hafta içinde bana aşık oldugunh söylüyo
- 11 sa
Ben mutlu son görmüyorum bu ilişki de birini unutamadan diğerini yara bandı kullanmak saçmalık
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Niye ayrıldın eski sevgilinden?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Oda bizim gibi iz birakanlardan olsa gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 saNiye nisanlaniyorsun o zaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. Aynısı geldi başıma dolaylı yoldan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
3 sanisanlina uzuldum yazik
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
10 saEskiye dönmeyi dene kalp nerede ise oraya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 saEvlenme sakın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni birini bulmaya calis ilk sirada benden basla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Bence 3 kişinin birden başını yakma.
12 Yorumla
Soran10 saBu hikayede emin ol suçsuz iki kişi var en suçsuzu eski sevgilim ondan sonra da ben hayatımdaki herkes arkamdan iş çevirdş o yüzden biten bi ilişkş ve buna nişanlım da dahil
Gizli Üye(30-35)11 saEvlendikten sonra ver
02 Yorumla
Soran11 saDeneyimlisin herhalde
Cevap sahibi3 saVeren oldu
11 saNişanı atabilirsin mesela
111 Yorumla
Soran11 saDenedim defalarca nişanlım da ailem de izin vermiyo
- 11 sa
İzin alınacak bir şey yok mevcut durumda kararı ancak sen verirsin izin vermeyenler senin yerine kocanla yatağa girmeyecek
Soran11 saİzin almıyorum kaç defa yüzük attım bitti bu iş dedim o eger ayrılırsam kendini öldürecegini söyledi kafasına silah dayadı
- 11 sa
Evlenip hergun olmektense böylesi daha makul kendinden biktirmayi dene işleri zorlastir isteklerini arttır zora girmesini sağla elbet bir noktada işler tersine dönecek
Soran11 saDenedim sırf benden ayrılsın diye sogusun dşye yapmadıgım şey kalmadı açıkça konuştum ama yok
Soran11 saYanımda sürekli eski sevgilisiyle beni eşit sevdigini söylüyo o içinde yara kalmış eger kız knu aldatmasaymış yanında ben degil o olurmuş ona git o zaman affet o zaman madem çok seviyodun diyorum hayır ı * yaptı diyo
- 11 sa
Aklında başkası yanında başkası olsun istiyor öyle şey olmaz sizin işiniz baştan hatalı ilerliyor ne yapıp edip nişanı bozmak senin için en iyisi olacak bir bahane üretmeye bak bu işin sonu güzel değil belli
Soran11 saVe en çok canımı yakan da bana söylenen yalanlar eski sevgilimle bizi zorla ayırdılar çok aşıktım ve onu çok özledim ailem yüzünden ayrıldık
- 11 sa
Madem öyle o kadar aşık ise neden senden ayrılmayı beceremiyor kafasina silah dayıyor ruh hastası mı kendisi kesinlikle ikinci kişi konumunda olma hayatın berbat olur yol ver gitsin kendi dengini illa bulursun
Soran11 saBen yoruldum aglaman üzğlmem kimsenşn umrunda degil defalarca intihar ettim ilaç içtim ama herkes nasıl oldugumla degil ne yapıcaksan bu evde yapma dedi bana
- 11 sa
Kendine zarar vermek hiçbir şeyi çözmez aklı selim bir şekilde mantığını kullan ve nişanı at gerisini boş ver seni kimse zorla evlendirmez kendi kararlarini kendin verebilirsin kimseye bağlı kalma ileriki hayatın için en iyisini seçmeye çalış hata yapmadan mantığını çok iyi kullanarak
11 sanesini özlüyorsun mesela
18 Yorumla
Soran11 saHerşeyini bak bu yanlış görünüyo belki ama hiçte öyle degil
- 11 sa
eger gercekten dertleşmek istersen dinlerim seni
Soran11 saÇok ihtiyacım var
Soran11 saBak ben yanlış bişi yapmıyorum sanki ben çok aşıktım eski sevgilime deliler gibi ailem bizş ayırdıgında intihar ettim onu çok seviyodum ve en sonunda beni aldattıgını söyledi ailem ona sordum evet dedi ve ayrıldık
Soran11 saSonrasında ben aylarca kendime gelemedim nişanlım bizim komşumuz vede akrabamız beni görmüş instegramımı istedi abö diyodum ben benden hoşlandıgını söyledi bir birbuçuk hafta sonra zaten ikş gün sonra da ailesi istemeye geldi ve bende kabul ettim benş seviyodu bende seviyodum
Soran11 saSonra gerçekler gün yüzğne çıktı aslında ilk beni gördügünde sevgilisi varmış nişanlımın ve 2 senedir beraberlermiş kızın onu aldattıgı gün benim instegramımı istemiş bana içimde yara kaldı çok seviyodum * yapmasaydı sen degil o olurdu yanımda dedi anlatma bana sogutma kendinden dedim bırak ne yaşadıgınızı bilmiyim dedim
Soran11 saİnatla sürekli yara kaldı içimde felan diye herkese anlatmaya başladı yanjnda olmam umrunda degildi teyzemlere bile anlattı o sıralar eski sevgilim mesaj attı aslında beni aldatmadıgını annemin sırf yegimhanede büyüdügü için istemedigini annesini ve kendisşni konuşmaya çagırıp kızıma bakamazsın kızım aç kalır dedigşnş söyledi gururuna yedirememiş anneme sordum evet dedi aslında bi hiç ugruna ayrılmışız
- 11 sa
askım bence ona geri dön
Kendi karakterini sorgulamalısın!
010 Yorumla
Soran11 saDiger mesajları okursam karakterimle alakalı nişiy olmadugını görürsün
Soran11 saNişanlım ve annemin yüzünden bitmiş bi ilişki ve nilanlım süreki eski sevgilisinin içinde yara kaldıgını eger eski sevgilisi onu aldatmadaydı yanu da ben degil k olacagınj söylüyo ama ayrılmayj kabul edemiyo
Soran11 saBana aldatıldıgımı söylediler ayrıldık eski sevgilimle nişanlımla hiç sevgili olmadık abş diyodum 2 hafta abş diyerek mesajlaştık ona anlattım eski sevgilim vardı diye o bana açıldı ve ikş gün sonra ailesşni yolladı istemeye ailem kabul etti akraba dşye benim ne suçum vaf benim tek suçum arkamdan dönen oyunu göremeyip eski sevgilimle ayrılmaktı ona haksızlık etmişim bilmeden
Soran10 saTam olatak degil sadece eger ayrılırsan biz hayatında yokuz diyolar ben burada bile oturamam taşınmak zorunda kalırım benç bu duruma düşürme diyo benim annemin ikinci evliligi bu üvey babamın aktabası nişanlım eger ayrılırsan kocamla evliligim biter diyo ama karar senin dedi
Soran10 saBen yoruldum nişanlım sürekli ilgisiz eski sevgilisini anlatıyo ama ne zaman ayrılmak istesem sankş çok seviyo gibi kendimi öldürürüm aşıgım sana diyo annem arkamdan il çeviriyo ben yoruldummmmmmmmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı.
11 sabir ateş söndür gel
03 Yorumla
Soran11 saKınuşmana dikkat et
- 10 sa
kötü bieşy demiyorum gidip konuşmazsan içindeki hırs bitmicek
Soran10 saLaf başka yere geliyodu
2 saAnayınkini yapmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 saSenin ben kafanı s*
00 Yorumla
30 dkEskiyi unutmadan yeni ilişkiye başlaman bir hata
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
59 dkDön eski sevgiline
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
1 saAyrıl mesela.
00 Yorumla nişanı boz adama yazık etme
00 Yorumla
2 saGeçer zamanla kimse vazgeçilmez değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. O zaman ona gidin
00 Yorumla
2 sadön başındayken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Hay senin vicdanını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
3 saNişanı at
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
9 saAyrılın
00 Yorumla Yani çok kötü bı durum
00 Yorumla
11 saevlenme bosuna aklinda baskasi varken
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
11 saAyrıl olmayacaksa
00 Yorumla
11 saRezilsin knk
23 Yorumla
Soran11 saOlayları bilmeden konuşmak kolay hiç sanıldıgı gibi bi durum degil
- 11 sa
Her ne olursa olsun exini unutmadin madem niye nisanlandin derler
Soran11 saUnuttum sandım ama nişanlım sürekli eski sevgilisini anlattı bana anlatma bak sogutuyosun dedim çok aceleci davrandı neyin içine düştügümü anlamadım hiç sevgilş olmadık 2 hafta konuştuk bana açıldıktan 2 gün sonra ailesi konuşmaya geldi
Gizli Üye(25-29)59 dkSiz kadınlar ne kadar tehlikeli varlıklarsınız ya.
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, nişanlıyken eski sevgilini özlemek seni çok düşündürüyor olmalı. Bazen insan en özel anlarda bile kafasının karıştığını hissedebilir, bu çok doğal aslında. Önemli olan bu özlemin nereden geldiğini anlamak. Acaba eski sevgilinin kendisini mi özlüyorsun yoksa o ilişkinin sana hissettirdiği bir şeyleri mi? 🤔 Bu duyguları anlamaya çalışmak sana yol gösterecektir. Kalbin ne söylemek istiyor sence? 💕