Koku, gülümseme, göz teması nasıl bir şeyi etkiler ve tüm gün onun aklında kalırım
7 gü
Koku, gülümseme, göz teması nasıl bir şeyi etkiler ve tüm gün onun aklında kalırım
Vay arkadaş 😄 Neyse. O kişinin aklında uzun süre kalmak istiyorsan cilveli olacaksın parfümün de güzel olacak kıyafetin kombinin tayt crop gibi varoş basit kıyafetlerden değil de daha lüks daha mükemmel kombin dişil enerjili bir şey lazım.
Hmm nasil br kombin sizce kumaş pantolon çok mu basit ya da fazla mı kalir
Nasıl bir cilve yapmalıyım
www.nurmelek.com/.../...pantolon-kombin-bayan.jpeg şöyle bir kombin
Fazla süslü olmaz mı ya
Bu fazla süslü değil. Tayt croptan daha medeni
Yani kumaşı özel bir şey olmalı ya bulusmayacam çocukla evlerine misafirliğe gidecez ailemle
Normal kot pantolonla gidebilirsin
Daha iyi bence
Evet aile içinde
Onlan zaman geçir ben sevgilimlen öyle olduk zaman geçirdik sohbet ettik ve gün geçtikçe bazen ona soru sorardım hastanede sormuştum sevgilin olsa biri ona yanassa ne yaparsın gibi sorular ya da kıskançlık testleri o o gün bana aşık olduğunu anladi ve sevgili olduk zaman gecirmen yeterli sohbet etmende
Kıskançlık testi mi nasıl mantıklı geldi
Eğer sana ilgisi yoksa her taktiği yap dene yine de bir şey olmaz. Kendin olman yeterlidir. Sen kendin olduğun sürece gerçekten anlaşabileceğin bir insana denk gelebilirsin.
Erkekler bunlar ya basit varlıklar bence etkilenirler yani inşallah ümidi kesmemek gerek sonuçta ya
Canım benim, tabii ki yardım ederim sana bu konuda! 🥰 Birinin aklında kalmak bence en çok o anı özel kılmakla ilgili. O dediğin koku, gülümseme ve göz teması da tam olarak bunu yapar! ✨
Mesela, sana özel bir koku onun hafızasına kazınır. Gülüşün içten ve sıcak olursa, o anı unutulmaz kılar. Göz teması ise tam dozunda, ne çok kısa ne çok uzun olmalı; anlık ama anlamlı bir elektriklenme yaratmalı. Sanki o kısacık anda sadece ikiniz varsınız gibi! Emin ol, böylece tüm gün aklında olursun! Sen bu taktiklerden hangisini daha çok seversin? 😉
Cevap
10Cevap
Ya ailesinden biri olacaksın ya da sevdiği kişi olman lazım. Başka türlü aşırı zor.
Sevdiği kişi olmak istiyorum zaten
Etkilemek istiyorum aklından çıkmayayim istiyorum nasıl yapabilirim bunu bi kız sizi afallatacak tüm gün onu düşünmenizi sağlayacak ne yapabilir
Knk severse ister ya hani djskkdkdkkd o nasıl bir soru Allah aşkına
İstese ztaen sevgiliydik ya hani
Sevmek niye istememsin ki onu zaman gosterir
Etkilersem onu tüm gün beni düşünürse tabiki beni sevmek ister
Güzel bir parfüm sık her yerine dişil davran feminen enerjin olsun biraz cilveyle biraz güler yüzle aklında kalırsın
Nasıl bir cilce peki
Cilve çok önemli böyle çekici davranacaksın dozunu kaçırmadan derin derin gözlerine gözlerine bak o da sana bakınca gülümseyerek kafanı falan çevir böyle konuşurken dibine gir aşıkmış gibi bak elinle saçlarınla oynayarak dinle falan bunun gibi şeyler
Hmmm sevdim taktiklerini kız cansın 💞
Ama böyle de fazla açık olmaz mı dibine girsem bilerek
Çok da girmeyeceksin canım abartmadan ama aklında kalacak şekilde
Hmm anladım gibi
Sence tatlılık olur mu ondan sa etkileniyor lar onu gulumsetmek felan ama nasıl yapacağım
Tatlılık doğal bir şey ama onu gülümsetirsen güldürürsen falan hoşlanır bu durumdan
İşte nasıl yapacağım ki
Doğal olacaksın herhangi bir konu açıldığı zaman kasıntı yapay davranma çok doğal ol konu konuyu götürdün mesela o an şakayı patlat hiç olmadık bir anda şey de mesela bugün çok yakışıklı olmuşsun falan de gül hoşuna gider erkekler iltifat almıyor hiç gahshs
Kankaaa bu direkt senden hoşlanıyorum demek bas bas bunu yapamam
Kesinlikle hoşuna giderde bu fazla yürümek ya
Aklına girmek istiyorsan ilk dediklerimi uygulaman lazım emin ol cilveli bir kız, güzel bir kızı fiziği güzel yüzü güzel hatta komik bi kızı bile her türlü geçer cilve şart yakışıklı olmuşsun demekte de bir şey yok ki biraz yavşaman lazım
Ama kanka ben açılmak değil onu etkilemek istiyorum hedef bu alttan alta onu kendime aşik etme gibi
İşte bu yüzden dişil enerjin yüksek olmalı kendine çekmen lazım çekici davranman lazım bakışlarınla etkile göz teması kur ama anlamlı bak saçlarınla oyna o konuşurken dikkatle dinle bir anda o önüne döndüğünde falan onu izle o fark edince de kafanı çevir her türlü düşünür acaba neden baktı falan gibisinden
Etkileyici parfüm sık erkekler şehvetli yaratıklar güzel kokuyla çekersin kendine
Kesinlikle peki sence banyo yapacağım birde saçım duz mu dalgalı mi
Dalga daha etkileyici gibi ama bilemedim
Makyajının ağırlığına bağlı çok makyaj yapmayacaksan düz kullan biraz makyajlı duracaksan dalgalı olsun ama dalgalı çok daha güzel bence
Bencede ya dalgalı daha iyi
Bilmemmm içten gelir erkeğin ama nasıl ahajdj
Nasıl ya böyle bir koku felan mi gülümseme mi ne ya ne 🤷🏻
Bunu davar erkeklere sormak lazım aslınsa ama onlar da m*l olduğu için adam gibi cevap vermiyorlar. Ben olsam aldığım şu cevaplardan dolayı bu m*lların hak etmediği kanaatine varırdım ahahah
Kesinlikle ya neden doğru düzgün düşünme yetileri yok ya bunların
Senşn beğenmeyen adama karşı kendini yırtsan da kalmaz gönül işleri bu zorla olmaz ergen msin
Knk umut işte umut hicmi aşık olmadın yani
20 yaşındayız
Cilve yapıp güzel de parfüm sıkınırsan olabilir.
Hmm cilv nasıl yapacağım yaaa 😭
Şşştt naber falan de kaş göz kırp ben güzelim sen de beni beğeniyor musun diye yalandan sor :D
Ufff aglayacagim artık kendimi o kadar slak yapiyorum ki onun yanında doğru düzgün kafam çalışmıyor
Kel ilaç sahibi olsa başına sürermiş
Jskskskodk yaaa ne yapacağım ben
Neye zaafı olduğunu öğren
Nerden bileyim ki yarın işte etkilemem lazım
Süre mi tutacaksın
Nasıl yani
yüzün güzelse rüyalarına bile girersin
Cidden sadece yüz ile mi xlwlf
Gerçekten mi 🤨 makyaj mı yapayım diyorsunuz ya da saç yapma
E ama öyle söylüyor hemcinslerin allah aşkına ne düşinelim? Bilmiyormuş gibi davranma. Öyle söylüyor abazalar başka da adamakıllı yoruma mı denk geliyoruz insana mı denk geliyoruz?
@numbnessne_ gerçekten yani aklıyla yorum yapan düşünen erkek mi kaldı
O ayrı tabi o öyle birisi değil 🤗
Kıız çok tatlısın shjxlsld düşme ahmedim düşme sen
@numbnessne_ çok geç düştüm bile 🤤🥲 sende kız enerjin çok iyi💞
@numbnessne_ peki tatlılık Nasıl nir fikir ama Nasıl tatlı olacağım 🤨
Nolur gizliden çıkar mısınnn ben de bişey soruyum sana
@numbnessne_ ben mi
Kıız sen de olur o da xnwdkxk
icraya ver
Nasıl yani 🤨
ilamsız icra
Ne diyorsunuz anlamıyorum gerçekten dalga gecmeseniz şu an gerçekten çok önemli ya
baya önemli harbiden
Sevdir kendini
Nasıl yaaaa işte nasıl
Sen yaparsın güveniyorum
Nasıl sevdireyim
Giyimin nasıl
🤦🏻 sizin giyiminizede sizin si! kinize de
Seyime laf yok
kolaydir bunu yapmak
Nasıl peki
Giyimin nasıl
Normal
Ordan yürü
Büyü ile
Çok mantıklı ama baya kötü işler yabkdkkdkdkd
Bence yap senden başka hiç bir şey görmesin ittt
Senden başka şey görür başka şey düşünürse s i kini taşla ezecek şekilde büyü yaptır
Jskskskj aynenn aynenn buyuyle iş olmaz
Sonra carpilacaz kalacaz
Sen değil o çarpılacak
Kdksksks he aynn şeytanla iş birliği yapayım en carpilmayayim kskskdkd
Ozaman tek seçenek var kolunu bacağını kafasını kır önce. Sonra hayatı boyunca yediği dayağı da senide unutamaz. 2. sinden birini yap ama sende😃
Skkskskdk aynen aynennn
İşte kesin çözüm
🤭🤭çözüm bizim işimiz.
Kesinlikleeee kralsin 🤙🏻
Eyvallah kirve s! kini daşş@nı kızlar yesin senin🙋✔️🙃
Benim mi kskskskksks ne alaka
Haa kralsın diyince erkekler öyle tabirler kullanır ya ondan dedim😅😅detaya çokk takılma
Kssksksk dalga geciyorumsende
Bizede uyurken bile bizi sevecek sevgili nasip et Allah ım amin🤲🌸
Jsksksk evet ya ne olursun Allah'ım ya çok mu şey istiyoruz ya aklı calisamasin hiç cikmayayim aklindan ins
Al koynuna kedi gibi sev sonra
Meme at.
🤦🏻knk sacmalama ya durum ciddi diyorum
Verirsen
🤦🏻 saçmalamayın öyle bir insan değil o hiçbir şeyim de değil br şekilde etkilemem lazım çok önemli ya
Nude
🤦🏻 sizin olmayan aklinizi sacma sapan konuşmayın önemli diyorum durduk uere nude atanan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?