Yani dışarda ara sıra gördüğüm bir erkeğin aklında nasıl kalırım? Bi insanın gözlerinin içine bakabilen biride değilim bu yüzden belkide yanıma gelmeye çekiniyo olabilir, birde çok fazla görmüyorum ara sıra görüyorum. Bu erkeğin aklında kalmak istiyorum yani eve gidince beni düşünsün istiyorum ne yapmalıyım? Lütfen düzgün cevaplar verin teşekkürler 🙏🙏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen kendin ol, bir durusun olsun, cizgilerin, gerceklerin , kendi dusuncelerinle desteklenmis dusuncelerin olsun bu sana yeter. Seni hak eden bir erkek bunlardan etkilenir ve aklindan cikaramaz.
yani hiçbi konuşmuşluğumuz yok ama o telefoncuda çalışıyo ben arada fatura yatırmaya gidiyorum bu kadar yani. Hani maskeden sadece gözlerimiz konuşuyo. O da dediğim gibi ben çok gözgöze bakabilen bi insanda değilim yani onun nasıl aklında kalırım? biraz soğuk havalı bi tip gibi hani oynak kız sevmiyo gibi
Onun aklinda kalmak icin forumlarda soru soracak kadar onemsiyorsan gidip guzelce konusmani oneririm tabi ki asiriyi kacip kendini kucuk dusurmeden. Bazi seyleri sen kendin istedigin icin yap baskasinin dikkatini cekmek veya aklinda kalmak icin degil. Emin ol boyle daha akilda kalici ve etkileyici olursun :)
yani isterim konuşmak ama nasıl konuşucamki.. Basit bi kız gibi görünmek istemiyorum ve belkide bu yüzden hep ağırdan alıp yüz vermiyorum ama kaybeden ben oluyorum..
Insanlarin birbiriyle konusmasi basitlik degildir. Eger hisleriniz saglam ve derindense gidip kendisine herhangi bir rahatsizlik verme amaciniz olmadigini belli ederek tanismak istediginizi soyleyebilirsiniz. Tanismak istemeniz gayet olgun ve olmasi gereken bir davranis olur. Eger istemezse saygi duyar ugrasmazsiniz isterse de tanistikca hislerin daha da o yogunluga ulasiyorsa zatwn karsindaki insana acilirsin.
işte ben bunu başaramam neden bilmiyorum.. Yani hep reddedilme korkum ve karşımdakinin gözünde basit kşar gibi gözükme korkularım var. Diyorum ya doğru dürüst gözüne bakamıyorum diye..
O halde bir psikologa gorunmenizi oneririm sahsi dusuncem olarak. Basitlik, kasarlik kelimelerini telaffuz etmeniz hic hos degil Ayni zamanda bu durumun hayatinizi etkileyen bir korku oldugunu goruyorum. Eger birisine vir seyler hissederseniz cesur olursunuz eger cesur olmazsaniz zaten kaybedersiniz. Tanismak illa sevgililik ask evlilik vs degildir birbirinizi tanidikca aslinda hoslanmaya da bilirsiniz veya arkadas da olabilirsiniz
çok doğru söylüyosunuz. Ama neden bilmiyorum işte yani gidip onunla tanışmak istesem her erkeğe bunu yapıyorum sanar diye korkularımda var..
Sadece arkadaslik amaciyla yaklasacaksinkz karsinizdaki insana. Eger boyle dusunuyorsa zaten dar dusunceli bir insandir ve boyle bir insanla bence kendi sagliginiz acisindan birliktelik icinde olmamalisiniz. Herkesle de tanismak isteyen birisi de olabilirsiniz TANISMAK istemenin kotu bir eylem oldugunu sanmiyorum.
işte erkekler saçma sapan "basit bu kız senle tanışmak istiyosa herkesle tanışmak isteyen bi tiptir" gibi düşüncelere girer ondan dolayı.. Aslında mantıklı olan bu ama ben böyle tanışmak istediğimi söylemeden belli etmek istiyorum, hani onun bana gelmesini nasıl sağlayabilirim böyle tüyolar verebilir misiniz🙏
Bir keresinde kafede calisan birisi (bende kendisinden hoslanmistim) alisveris yaptigimda kullandigim kredi karti faturasindan ismimi bulup sosyal medya uzerinden eklemisti eger sizde oradan nakit alisveris yapiyorsaniz uzerinde veya sizin adiniza kayitli kartla alisveris yapabilirsiniz? Ve kendisine ilgili oldugunuzu alacaginiz bir seye bakarken bile ona bakarak veya hic isiniz yokken bile surekli olarak oraya giderek belli edebilirsiniz. Eger anlamiyorsa ‘anlamak istemiyordur’
hmmm pekii oraya gidip ne yapabilirim hani komik durumada düşmek istemiyorum ya of bu korkularımı nasıl yenicemm😞😞
Orada satilmadigindan emin oldugun ve cokta alakasiz olmayan seyler sorabilirsin. Bunlari yapmadan once bir psikologtan randevu alip psikolojini rahatlatmani oneririm
anladım çok teşekkürler
Akıllarda çok kalırsan gece kamyon devirir erkekler
amacım o değil ama beni merak etsin adımı merak etsin istiyorum
Siktiri bas kanka aklında kalırsın hiç çıkmazsin MK
O erkek seni düşünüyor merak etme sen
:D
nerden biliyosun
6. His
salla
Hfhfddhdjf
istanbulmu?
evet