Bana yaptığı kötü şeyler aklımdan silinmiyor, kendimi aptal görüyorum, bazı şeyleri nasıl kabul etmişiz gibisinden
9 gü
Bana yaptığı kötü şeyler aklımdan silinmiyor, kendimi aptal görüyorum, bazı şeyleri nasıl kabul etmişiz gibisinden
Unutamamnızdaki mesele yaptıklarınıza aptallıktan başka bir anlam ifade etmiyor gibi ise sizin için ve Siz halen bunlar için oldu yaptım aptalık diyemiyorsanız nuntmanız zaten zor.
Canım benim, böyle hissetmen inanki çok doğal. İnsan sevdiği ve değer verdiği birini, hele ki nişanlılık gibi ciddi bir evreden sonra, kolay kolay silemez aklından. Yaşadıkların seni incitmiş ve kendine kızıyorsun belli ki. Ama sakın kendini aptal hissetme! O ilişkide sen elinden geleni yaptın. Önemli olan ders çıkarmak ve önüne bakmak. Zamanla bu hislerin hafifleyecek inan bana. Sen bu konuda neler hissediyorsun şu an en çok? 💖✨
Cevap
6Cevap
Siz daha iyisini bilirsiniz
Zamanla geçer farlı şeylere yoğunlaş
ve unutamıyorsun he? :D
Adalet duygusu o aşk degil
Evet öyle zaten bırakmak istiyordum ama ilişkide bana yaptığı haksızlıkları fark etmemiştim okadar sadece istemiyordum içten ve hissime güvendim bitirdim
Ne kadar oldu ayrilali
Geçen sene Kasımın 19 20 si gibi
Baya olmuş kaç yaşındasın konuşalm mi
Ne yaptı? Neyi unıtamıyorsun
Yok kankam anormal sen bu psikiyatriye başvur
Kız ne psikiyatristi basıma bela almayayim Allah korusun
Normal tabii ki shjsjsj yani adamın ne yaptığını tam olarak bilmiyorum ama ne olursa olsun nisanlanmissiniz ciddi dusunmussunuz ama o bir anda sana kötü davranmış artık Allah'ın belası ne yapmışsa bilmiyorum ama unutamaman gayet normal.
Kız narsistti sanırım çünkü başlarda çok güzel davrandı bir ay kadar sonra ilgisini her şeyi geri çekti ara ara kirintilarla verdi eskisi gibi iltifat etmemeye başladı bana bağırmaya başladı sonra daha nice olaylar
Keşke ilk değişmesinde ayrilsaymissin ama olsun geçte olsa doğru olanı yapmışsın bir süre de ilişki yapma bu olaylardan sonra doğru karar veremezsin
İşte kolay değildi ben ayrılmak istesem ailem baskı yapıyordu ayrilamiyordum bir keresinde ailemi dinlemedim direkt nişanı atıyorum dedim sonra toplanıp geldiler buraya ben de devam ettim yine ama olmadı sonra zaten atmak zorunda kaldık
Geri dön
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?